Rattesid Dénes Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 megjöttem... a gsi teljesített 1700km-t, hibátlanul :lol: A BC szerint 5,7 volt az átlag.. szerintem 8,2 :lol: Höhö mondtam én. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Höhö mondtam én. :lol: :lol: :D azért remélem voltak álmatlan éjszakáid :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 coupe, ezt találtam, rögtön eszembe jutottál: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vd4bjiccab4w Nem is olyan vészes az ára...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 sztem ha minden stimmel, jó vétel nagyon. ami nem stimmelhet, 1. hogy lehet ilyen átverős lehúzós kamu kocsi, 2. hogy a mocileírásban nem találni, hogy dugók, stb. cserélve lettek-e. 310LE-höz az szinte kötelező - lásd az én gépemet. viszont ha tényleg EDS fáze-3, akkor inkább 270-280LE, az még talán éppen elmegy gyári belsővel, ha be lett a program lőve rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 ... Haverja eladja az eperszínű gsi-t akkor ő is? :lol: :lol: :lol: Amúgy ez a kocsi annyit nem ér, max 900-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Haverja eladja az eperszínű gsi-t akkor ő is? :lol: :lol: :lol: Amúgy ez a kocsi annyit nem ér, max 900-t :D cirka annyiért lehetne eladni ... max 1m a legvége amit még megadnanak érte .. én is 990ért akartam felrakni .. és 900 körül eladni xe vel .... de nem adom és megcsinalom bele a lettet is ha 1x rendbe jövök anyagilag .. vagyis soha :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 cirka annyiért lehetne eladni ... max 1m a legvége amit még megadnanak érte .. én is 990ért akartam felrakni .. és 900 körül eladni xe vel .... de nem adom és megcsinalom bele a lettet is ha 1x rendbe jövök anyagilag .. vagyis soha :lol: :lol: :lol: sonique, mit kell akkor csinálnom a BC-vel, hogy jó legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 sonique, mit kell akkor csinálnom a BC-vel, hogy jó legyen? atprogizni tech1 el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 atprogizni tech1 el erre akkor is van lehetőség, ha csiptuningon esett át a gép, és (valószínűleg) ezért ír hülyeségeket a bc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 erre akkor is van lehetőség, ha csiptuningon esett át a gép, és (valószínűleg) ezért ír hülyeségeket a bc? nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 nincs Diniiii, hozol nekem egy Xe BC-t? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Diniiii, hozol nekem egy Xe BC-t? :lol: válaszolok én a dini nevében NEM ELADÓ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 válaszolok én a dini nevében NEM ELADÓ nemis úgy gondoltam :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Diniiii, hozol nekem egy Xe BC-t? :lol: Igen viszek. :lol: C20Ne új vasban dohog.Még egész jó hangja van. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Igen viszek. :lol: C20Ne új vasban dohog.Még egész jó hangja van. :D :lol: mindig is hibátlan volt, és arra is tökre vizgyáztam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Diniiii, hozol nekem egy Xe BC-t? :lol: Ákosék megcsinálják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Sikerült elolvasnom a heti lemaradást. Szonik remélem visszakukkantottál az eladóhoz... Laci örülök hogy megy a vackod látom szereted dugózásra használni :lol: A Polisor kurv@jó volt. Lanti velkámbekk! Akik előző szombaton voltak Siófokon azok nem voltak messze tőlem légvonalban, ugyanis Csopakon nyomtuk. Az idei Euróa Kupán és Egyben Magyar Bajnokságon ezúttal csak a 3. helyre futotta, de azért jót vitorláztunk. Prepare 2 Bliccvíkend.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Sikerült elolvasnom a heti lemaradást. Szonik remélem visszakukkantottál az eladóhoz... Laci örülök hogy megy a vackod látom szereted dugózásra használni :lol: A Polisor kurv@jó volt. Lanti velkámbekk! Akik előző szombaton voltak Siófokon azok nem voltak messze tőlem légvonalban, ugyanis Csopakon nyomtuk. Az idei Euróa Kupán és Egyben Magyar Bajnokságon ezúttal csak a 3. helyre futotta, de azért jót vitorláztunk. Prepare 2 Bliccvíkend.. Szia!!! :lol: Megkaptad a PÜ-t?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Szia!!! :lol: Megkaptad a PÜ-t?:lol: Nem hívott fel Albert ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Nem hívott fel Albert ? :lol: Énhívtam a multkor , azóta nem ebszéltünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Énhívtam a multkor , azóta nem ebszéltünk! :lol: Csütörtökön szóltam neki, hogy kerested. Irgumburgum, ha nem hívott :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Csütörtökön szóltam neki, hogy kerested. Irgumburgum, ha nem hívott :lol: :lol: :lol: ŐŐ beszéltünk akkor..... felhívtam.... Csak mondta Pü ben kuldjam az óhalyaim:D És köszi neked! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Nem kellett felhívjam mert hívott ő engem de már azelőtt hogy beszéltünk. Aztán meg megint másnap. Nem kaptam meg a püdet majd csak holnap fogom :lol: Reggel közgyülés aztán délután összeszedek mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts