Demó Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Hány mankókerék kell Redinek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Hány mankókerék kell Redinek? :D Ahány likas kerék lehet egyszerre! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Hány mankókerék kell Redinek? :lol: 1 elég lesz neki asszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Stefán, úgy készülj hogy neked kell leszedni a motyót! :lol: szóval munkásruha, kesztyű, meg anyám tyúkja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Stefán, úgy készülj hogy neked kell leszedni a motyót! :lol: szóval munkásruha, kesztyű, meg anyám tyúkja. :D :lol: Nohiszen tyik is van?? Eladod a mutter kendermagosát?? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Hány mankókerék kell Redinek? :lol: 1, de az legyen olyan jó mint 4 másik :lol: (4x100, és 16"-os) Megható ez a tolongás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Demó, szegény Stefánt sokat dolgozott, szóval várjad finom zúzapörkölttel, meg húslevessel aztán kávé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 teljesen foggalmam sincs,hogy mi lehet a baja az XEnek....nagyon rossz az alkatrészutánpótlásom az a baj... :lol: Kéne már bontani pár XE GSi-t a klubból? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 ....Megható ez a tolongás :lol:.... Csak megelőzendő, az "ebből se lesz semmi" állapotot :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Csabi, az ugye nem WC papir guriga ott a direkszűrőn? :lol: :lol: Egyébként ennyi kábelkötözőhöz már turbó dukálna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Csabi, az ugye nem WC papir guriga ott a direkszűrőn? :lol: :lol: Egyébként ennyi kábelkötözőhöz már turbó dukálna :lol: Hát így a képek alapján..mind szép sárga szigszallag a gyertyakábeleken, az a guriga...meg pár apróság, ha kéne ilyen sem mennék el megnézni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Hát így a képek alapján..mind szép sárga szigszallag a gyertyakábeleken, az a guriga...meg pár apróság, ha kéne ilyen sem mennék el megnézni... :lol: Meggondoltam magam... :lol: törölheti valami admin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Csabi, az ugye nem WC papir guriga ott a direkszűrőn? :lol: :lol: Egyébként ennyi kábelkötözőhöz már turbó dukálna :lol: Az fémcső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Meggondoltam magam... :lol: törölheti valami admin! Na kábelkorbáccsal + ECU is így 120??? És pl ha csak a kompletto blokk kell csak a ECU kábelek nélkül ?? :lol: Mennyi az ár ?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Na kábelkorbáccsal + ECU is így 120??? És pl ha csak a kompletto blokk kell csak a ECU kábelek nélkül ?? :lol: Mennyi az ár ?? :lol: Úgy néz ki elviszik a motort! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Úgy néz ki elviszik a motort! Na jólvan akkor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 megjöttem... a gsi teljesített 1700km-t, hibátlanul :lol: A BC szerint 5,7 volt az átlag.. szerintem 8,2 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 megjöttem... a gsi teljesített 1700km-t, hibátlanul :lol: A BC szerint 5,7 volt az átlag.. szerintem 8,2 :lol: Füled??? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Füled??? :D :D Taséééééééééééééék ? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Füled??? :D :D hibátlan volt!!! Noi jókat aludt tőle, én meg mindig mondtam, hogy jó reggelt Italy! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 megjöttem... a gsi teljesített 1700km-t, hibátlanul :lol: A BC szerint 5,7 volt az átlag.. szerintem 8,2 :lol: esetleg a bc-t at kéne allitani c20ne röl c20xe re és jo lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 coupe, ezt találtam, rögtön eszembe jutottál: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vd4bjiccab4w Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 coupe, ezt találtam, rögtön eszembe jutottál: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vd4bjiccab4w Ez az ára? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 coupe, ezt találtam, rögtön eszembe jutottál: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vd4bjiccab4w nagyon szép...hazahozva 3 misiből meg is áll nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 a belseje nagyon tetszik - ülni is jó volt benne - de a külső :lol: klatty Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts