Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 keressek képeket??? :D :D amúgy tavalyi BW... :D :D valamivel fel kellett dobni... :lol: ne aggódj nekem is megvan! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ha a kábelkötegelő fel sem merült bennük, akkor ezek nem is szakemberek... :D :D :D :D Ez mekkora alapigazság! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Alacsonyan repűűűtem... :lol: :lol: :D Ilyenekből szokott lenni a national geographicon a repülőkatasztrófás műsor... :D Nem láttad még magad ott? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Én meg corsás lettem. :lol: Én meg Astrás. :lol: Pár kép a kocsiról zippelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Balmazújvárosból? :lol: Most hívtak az Inviteltől...kicsit jót mosolyogtam... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Nem tom...bekapcsoltam a főnököm... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Balmazújvárosból? :lol: Jobb kedved van látom, jó a GSI :lol: :D Hála nekem, nagyon zsír vagyok :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Elég konkrét szűrés van vevőket tekintve :lol: :D :D lol, karsztajling legalja.....de ez igy márkakereskedőtöl jön :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Elég konkrét szűrés van vevőket tekintve :lol: :lol: :lol: De nagyon egyben van, legalábbis így képek alapján. Kár hogy csak 8V... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 :lol: :lol: Lacika és Csabika :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 jééééé hát képen jobban néz ki mint élőben :lol: jaja amúgy most minden gut , örülök is ... csak mondom az a baj hogy nem bízom már abban hogy ez sokáig ígí is lesz. de ne legyen igazam. köszönöm a helpet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 csak mondom az a baj hogy nem bízom már abban hogy ez sokáig ígí is lesz. Most mééé mondasz ilyet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 jaja amúgy most minden gut , örülök is ... csak mondom az a baj hogy nem bízom már abban hogy ez sokáig ígí is lesz. Hülyeség... Most jó, ezzel törődj. De ha véletlenül akadna is valami nyavaja, akkor is van már egy hozzáértő szerelőcsapatod, ahova bármikor (egyeztetés után) viheted a szekered. :lol: Ha majd ott tartok, akkor én is Kaszkadőrékhez viszem a kocsim (ha még lesz abból a jóféle riasztóból 2323-ban is :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Ha majd ott tartok, akkor én is Kaszkadőrékhez viszem a kocsim Nincs köze Kaszkadőrhöz ennek a csapatnak, csak annyi hogy az öccse! Sem a műhelyhez sem a munkákhoz köze nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 jaja amúgy most minden gut , örülök is ... csak mondom az a baj hogy nem bízom már abban hogy ez sokáig ígí is lesz. de ne legyen igazam. köszönöm a helpet! Csak optimistán :lol: És szívesen, bár jobb lett volna ha már 1 évvel ezelőtt a rám hallgatsz, nemde? :lol: ui: Az abs-t meg megnézhetjük a másik modullal ha eljössz ma délután 15.30-ig Ja azt nem tudom figyelted e hogy határozottan nagyobb a kerekem mint a tiéd, pedig mindkettőnké 195/50 R15 érdekes, ezért is magasabb a vas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 nagyobb a kerekem mint a tiéd, pedig mindkettőnké 195/50 R15 érdekes, ezért is magasabb a vas. Há milyen virsli gumával jártok ??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Há milyen virsli gumával jártok ??? :D :lol: :lol: Hát a gyárival :D tökéletesen elég :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Hát a gyárival :lol: tökéletesen elég :lol: Enyém is csak 205-s :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Enyém is csak 205-s :lol: :lol: Nem tudsz aludni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Nem tudsz aludni? :lol: dolgozok :lol: még kb 20 prcig utána nem lessz villany :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 dolgozok :lol: még kb 20 prcig utána nem lessz villany :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 :lol: :lol: Lacika és Csabika :D http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_e9b...f7abaac483c.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_6ae...e05c3bda379.jpg Somogybabodi offroad találkozó vagy egy bontó udvara? :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Nincs köze Kaszkadőrhöz ennek a csapatnak, csak annyi hogy az öccse! Sem a műhelyhez sem a munkákhoz köze nincs :lol: Bocsájtsd meg tudatlanságom. Azt hittem, hogy egy csapat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Igazad volt füvesarcú nem ltm :lol: na mindegy....a pucolásokat megoldom,de arra van a legkisebb esély,hogy az megoldja....inkább kábel...az meg elégge zsebbenyúlós,így blitz előtt... :lol: jó lenne,ha mondjuk a rotor lenne elrepedve csak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Redi ! tegnap vittem neked a pénzt de nem jöttél a lurdyhoz amíg ott voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts