mélykék76 Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Ejjj.....már rég voltam egy kis péntek esti "bulin" :) Majd összeszedem Laci4-et és kigurulunk.......(mondjuk amilyen szerencsém van tuti péntek este ónos eső fog zuhogni) :wink: Akkor megyek gyalog :D Ónos esőben inkább korcsolyával menjél, ne gyalog :wink: ui: "1db hirótőkét keresek tanulmányozás céljából akinek van 1db szívesen kölcsön venném pár napra" szóljál Antinak, van egy egész zacskó nála :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 OKÉ.....megkérdezem Atom elvtársat hátha tud nekem nélkülözni pár napig egy geklapper-es hidrótőkét. :wink: Egyébként hosszas kutatás után lehet,hogy lesz új tőke 2500Ft/db áron. De amíg nem biztos addig nem beszélnék róla :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2005 Atommano: Meg mondom öszintén nem tetsz.... minek a 2db kipuff_?? Csak nehezebb az autó :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Remékem nem gond ez a video:)) http://video.racing.hu/comment.php?p=c&a=r...ad&vID=12318199 Gsi astra vs Bmw M3 érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 még még képet képet .................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 még még képet képet .................. Tessék szépen a többi témát is olvasgatni :wink: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 ok....nyomozok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 ÁÁÁHÁÁÁÁ.....Kecskeméti tali...... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 hát elég érdekes ez a dupla kipuff Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Hát még a házak közt a hangja! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 hát elég érdekes ez a dupla kipuff Kesssssssssssssss ! Válaszolj mán légyszi Peti ezen kérdésére :"Kess - neked sacc mennyibe lesz az ívek meg a beömlő "javítása" ?" Mert énis kiváncsi vagyok 8) Kösssssziiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 PetiGSI, mi ez az avatar, kihívás?!?! :) :D Ha tudsz ennyiért JÓ hidrotőkét, akkor én is lehet, hogy berhuháznék egy-kettőt. Habár 5w40es olajjal még -4 fokban sem volt túlzottan szar hangja a kocsinak. (Az önindító sokkal rondábban szól, de már alakul a csere ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Ejjj.....már rég voltam egy kis péntek esti "bulin" :) Majd összeszedem Laci4-et és kigurulunk.......(mondjuk amilyen szerencsém van tuti péntek este ónos eső fog zuhogni) :wink: Akkor megyek gyalog :D No de kééérlek!! Már foglalt vagyok :wink: :lol: :lol: háát végülis.. én is rég voltam már.. bár mostanság elég sok afférom van a rend éber őreivel.. A múltköri öö.. szal racingem velük, :ctf: meg még elég élénken él bennem... :? Meg várom mi lesz a hülye várakozni tilosból.. :evil: :evil: De nézalödni nem tilos.. csakhát ha kocsival megyek ki. nézelőőődni.. :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Laci4! Majd megbeszéljük ha nincs kedved vezetni akkor kimehetünk 1 autóval is. Már rég voltunk kint ha ónos eső akkor meg korcsolya(rákötöm magam egy autó mögé) :) Ahogy van fejlemény hidrótőkében visítok. Már most van rajtam és IQ Bélán kívüli megrendelés C30SE motorhoz (24db) :D Most elmegyek alszom mert hulla vagyok :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 IQBéla.......én győztem....tovább forgattam a motort :) Azé sajnálom nem akarom kinyírni, ugyan zsír uj a vezérlés de mégis...... :smt006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Gsi astra vs Bmw M3 érdekes Anno mennyi vita volt ekörül a videjó körül jesszusom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Kesssssssssssssss ! Válaszolj mán légyszi Peti ezen kérdésére :"Kess - neked sacc mennyibe lesz az ívek meg a beömlő "javítása" ?" Mert énis kiváncsi vagyok 8) Kösssssziiiiiii PetiGSI, mélykék kolléga sajnos még nemtok árat mondani rá, de vidéken csináltatom és nagyon baráti áron, ha majd tudok árat akkor mondok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Anti Nem világos ez a kék egy kicsit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 oppá, most látom, hogy van első ködfény kapcsolód, de az autó elején nem láttam a lámpicskukat.... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Kess - oké izgatottan várom majd a fejleményeket (karosszéria) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Hány lovas lett végül ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Hány lovas lett végül ? mostmár csak van 150 :D majd nem nevetek mikor megkapom az ígért 2-3 autót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 mi lett csinálva a motorral? Komplett felujjítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 ezt csak ő meg Patyi tudja :) de elvileg full generál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 de mivan Antival, hogy nem ír ide??? bennragadt az autóban?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts