Atommanó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nem most, kb. negyedkor. Egy kis délutáni szieszta :lol: Nem is Piiista lenne a Piiista... :lol: :lol: Hát istenem...kicsit fáradékony a lelkem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nem is Piiista lenne a Piiista... :lol: :lol: Hát istenem...kicsit fáradékony a lelkem... :lol: ki kell benne cserélni az akksit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 ki kell benne cserélni az akksit... bikázni kééééne... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Na az melyik ? :lol: 280-as átmérő a belseje is stimmel az Astra aggyal 4*100 és elvileg csak fel kell tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 bikázni kééééne... :lol: :lol: na megint kezd melegedni... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 bikázni kééééne... :lol: :lol: Manta Lacival találtuk ki hétvégén h egyik vége a sarukra másik a bimbókra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 280-as átmérő a belseje is stimmel az Astra aggyal 4*100 és elvileg csak fel kell tenni. Zsír. Akkor csinálja meg ezt is valaki :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nem is mondtad, hogy ki van kapcsolva :D Vagy még csak én vagyok kicsit félálomban ? :lol: Nem, igazad van Antinak Mondtam! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Baszartam. :lol: én is :lol: :lol: na megyek szétb@szok mindent nyíregyházán.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 nem, mert ha netán mégis bekövetkezik a probléma, akkor őt is elővehetik. ezért félnek tőle. nem mintha bekövetkezhetne, de tudod, paráznak az emberek. :lol: Miért is? Honnan kellene tudnia, hogy nem falidísz lesz belőle? :lol: Ha holnap leszúrok valakit az IKEA-s késemmel akkor bezárják a boltot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Redi, sosem lehet tudni! :lol: de mindenképp újravizsgálják, hogy ninjáknak adhatnak-e el kést. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nemrég beindult az MV6 Calibra. :lol: Párszor önindítóztunk, hogy legyen olajnyomás, lelégtelenítettük az üzemanyagrendszert és utána élesben pöccre indult. :lol: Ilyen eddig még nem volt! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hUrn9NgLIFY HAAAA HAAAAAA HAAAAAA HAAAAAAA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nincs itt Nikolett....de van annyi téligumim, hogy besz@rsz... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hUrn9NgLIFY HAAAA HAAAAAA HAAAAAA HAAAAAAA csak HAAAAAA HAAAAAA HAAAAAAA :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nemrég beindult az MV6 Calibra. :lol: Párszor önindítóztunk, hogy legyen olajnyomás, lelégtelenítettük az üzemanyagrendszert és utána élesben pöccre indult. :lol: Ilyen eddig még nem volt! :D :lol: Ebben mi a furcsa? :D Hogy elsőre müködik? Én meg corsás lettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Én meg corsás lettem. :lol: És ebben mi a furcsa? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 És ebben mi a furcsa? :lol: :lol: Két kocsija van és mindkettő miűködöképes ? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Hmmmm.... Tényleg furcsa.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ki érti a mai fiatalokat :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Param-param Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Param-param :lol: hát... még mindíg jobb mint a kukk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 HAAAAA HAAAAA HAAAAAAAAAA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 HAAAAA HAAAAA HAAAAAAAAAA NINJA! :lol: :lol: :lol: Megébredttél vazze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 NINJA! :lol: :lol: :lol: Megébredttél vazze! :D Ja de most már legalább tudja a szöveget is... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts