Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Csütörtökön jelenek Lurdynál... Valaki legyenszives nekem egy GSi Club-os szélvédő matrinyát szerválni... :D Előre is köszönöm. :D Nincsmit 1500 :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Nincsmit 1500 :lol: :lol: :lol: :D :D Gumival? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Nekem csak most fáj a fejem, hát igen, szombat hajnalban Szegedre meg Győrbe is az M3-ason kellett menni...Ja, és milyen menő bárpultunk is volt... :lol: légyszi kérd vissza Viktortól a kabátomat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Gumival? :lol: Ahogy akarja! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Ahogy akarja! :lol: :lol: már mondtam hogy lánypárti vagyok... ne tegyél állandóan ajánlatot... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 már mondtam hogy lánypárti vagyok... ne tegyél állandóan ajánlatot... :D :lol: wehehe most mér árulkodsz??? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 wehehe most mér árulkodsz??? :lol: :lol: :lol: árulkodok? Elmondom ez egy nyilvános topic... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 árulkodok? Elmondom ez egy nyilvános topic... :lol: Bazkeeee de egy genyó vagy! :lol: :lol: Na jó akkor kitálalok a multkor a Kék osztrigából láttalak kiszaladni a seggedben egy dildo-val! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Bazkeeee de egy genyó vagy! :lol: :lol: Na jó akkor kitálalok a multkor a Kék osztrigából láttalak kiszaladni a seggedben egy dildo-val! :lol: :D :D nem jártam mostanában pakson... valakivel összekevertél sztem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 nem jártam mostanában pakson... valakivel összekevertél sztem... :D :lol: Ez nem Pakson volt! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Na komolyság.... a héten elviszik a tyukólbóla cuccot és kelleni fog a VGA...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Na komolyság.... a héten elviszik a tyukólbóla cuccot és kelleni fog a VGA...... helyes... :lol: :lol: Szerk.: Dunaújvárosban sem jártam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 ne komolytalankodjatok itten, ki fogja megnézni nekem a kocsit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 ne komolytalankodjatok itten, ki fogja megnézni nekem a kocsit? :lol: ha jár erre egy pesti sztem válaszolni fog... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 ha jár erre egy pesti sztem válaszolni fog... :lol: ha meglátja ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 ha meglátja ... :lol: Ez most célzás volt arra hogy ne írjunk annyit mer nem fog látszani a kérésed? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Ez most célzás volt arra hogy ne írjunk annyit mer nem fog látszani a kérésed? :D :lol: Hopp, má oldalt váltott... látod már nem is látszik. :lol: Egyébként Xray tehet róla! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 jóvan, az a szerencsétek, hogy tárgytalan már a második autó, ami elkelt most délelőtt az orrom elől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 jóvan, az a szerencsétek, hogy tárgytalan már a második autó, ami elkelt most délelőtt az orrom elől :lol: ez volt nálam is amikor gsi-t néztem... Az egyik kiszemeltemet most B_Csabi hajtja. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Hopp, má oldalt váltott... látod már nem is látszik. :lol: Egyébként Xray tehet róla! :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 ez volt nálam is amikor gsi-t néztem... Az egyik kiszemeltemet most B_Csabi hajtja. :D :D Ja azt vetté egy "szart" drágán! :lol: :lol: :lol: mondjuka Hűtőmaszkja az faxa!!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Ja azt vetté egy "szart" drágán! :lol: :lol: :D mondjuka Hűtőmaszkja az faxa!!!! :D :D Épp akartam mondani hogy ne fikázd mert egy alkatrész már átkerült róla a Te autódra... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 :lol: Csabi! Mesélj már lécci Lacee kocsijáról! Mizu van vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Épp akartam mondani hogy ne fikázd mert egy alkatrész már átkerült róla a Te autódra... :lol: :D Faxa is!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 :lol: Sajna lehet nem esz belőle autó már :lol: kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts