Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Csütörtökön jelenek Lurdynál... Valaki legyenszives nekem egy GSi Club-os szélvédő matrinyát szerválni... :D

Előre is köszönöm. :D

Nincsmit 1500 :lol: :lol: :lol: :D :D

Elküldve
Nekem csak most fáj a fejem, hát igen, szombat hajnalban Szegedre meg Győrbe is az M3-ason kellett menni...Ja, és milyen menő bárpultunk is volt... :lol:

légyszi kérd vissza Viktortól a kabátomat :lol:

Elküldve
árulkodok?

Elmondom ez egy nyilvános topic... :lol:

Bazkeeee de egy genyó vagy! :lol: :lol: Na jó akkor kitálalok a multkor a Kék osztrigából láttalak kiszaladni a seggedben egy dildo-val! :D :D :D

Elküldve
Bazkeeee de egy genyó vagy! :lol: :lol: Na jó akkor kitálalok a multkor a Kék osztrigából láttalak kiszaladni a seggedben egy dildo-val! :lol: :D :D

nem jártam mostanában pakson... valakivel összekevertél sztem... :D :D

Elküldve
Ez most célzás volt arra hogy ne írjunk annyit mer nem fog látszani a kérésed? :D :lol:

Hopp, má oldalt váltott... látod már nem is látszik. :lol:

Egyébként Xray tehet róla! :lol:

Elküldve
jóvan, az a szerencsétek, hogy tárgytalan

már a második autó, ami elkelt most délelőtt az orrom elől :lol:

ez volt nálam is amikor gsi-t néztem... Az egyik kiszemeltemet most B_Csabi hajtja. :lol: :lol:

Elküldve
ez volt nálam is amikor gsi-t néztem... Az egyik kiszemeltemet most B_Csabi hajtja. :D :D

Ja azt vetté egy "szart" drágán! :lol: :lol: :lol: mondjuka Hűtőmaszkja az faxa!!!! :D :D

Elküldve
Ja azt vetté egy "szart" drágán! :lol: :lol: :D mondjuka Hűtőmaszkja az faxa!!!! :D :D

Épp akartam mondani hogy ne fikázd mert egy alkatrész már átkerült róla a Te autódra... :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.