Kösze Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Háj! meglett a dadogás, mászkáló alapjárat oka: el van szakadva a gumitölcsér a légtömegmérő és az SFI doboz között. A szerelő tizenvalahány ezres árat saccolt, ezt egy csöppet sokkallom. nincs esetleg valakinek eladó? :lol: Diny, becserélném a hűtőre, amit nem tudtunk felhasználni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 6-8 ezer körül van az asszem Csergőben... Háj! meglett a dadogás, mászkáló alapjárat oka: el van szakadva a gumitölcsér a légtömegmérő és az SFI doboz között. A szerelő tizenvalahány ezres árat saccolt, ezt egy csöppet sokkallom. nincs esetleg valakinek eladó? :lol: Diny, becserélném a hűtőre, amit nem tudtunk felhasználni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 6-8 ezer körül van az asszem Csergőben... Én 3500 ft ért vettem a GM et vagy is nincs is ebből utángyártott! 6-8 az sok pedíg nekem itt nem is volt kedvezményem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Háj! meglett a dadogás, mászkáló alapjárat oka: el van szakadva a gumitölcsér a légtömegmérő és az SFI doboz között. A szerelő tizenvalahány ezres árat saccolt, ezt egy csöppet sokkallom. nincs esetleg valakinek eladó? :lol: Diny, becserélném a hűtőre, amit nem tudtunk felhasználni! :D :lol: Sztem vedd meg te és cseréld is ki mert nem nagy ördöngösség , lásd nekem is sikerült! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Az most van... :lol: :lol: lotrutyit .. hajnalban keltél reggel most van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Az most van... :lol: :lol: na te kabbe, de legalább én keltettelek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Sztem vedd meg te és cseréld is ki mert nem nagy ördöngösség , lásd nekem is sikerült! :lol: :lol: :lol: egyébként is vinnem kell, futóművet, kipuffot nem fogom magam szerelni...bár nem tetszik, hogy szűretlen levegőt kap. :lol: 3500ér' hol jutottál hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 3500ér' hol jutottál hozzá? Annyi szokott lenni Opel alkatrész kereskedésekben. Én vettem már 10 darabot egyszerre 2200/db-ért. Mondjuk az nem egészen legális áru volt, de nekem megérte. :lol: De már elfogyott, tehát nem tudok adni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 egyébként is vinnem kell, futóművet, kipuffot nem fogom magam szerelni...bár nem tetszik, hogy szűretlen levegőt kap. :lol: 3500ér' hol jutottál hozzá? Én itt Pakson vettem , egy átlagos autósboltban! Sztem felétek is találsz ennyiért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 én a csergőbe vettem... 3k kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Én még nem vettem sehol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Én még nem vettem sehol :lol: mert te nem tudod kicserélni... neked a szerelőd vett :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Lacee itt várlak a műhelyben, mikor jössz már??? :lol: :lol: Van 10 üveg sör :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Van 10 üveg sör :lol: mi a cím? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Redi kijössz este??????Hoznál nekem egy rendes XP SP2-t???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Redi kijössz este??????Hoznál nekem egy rendes XP SP2-t???? :lol: :lol: valamikor este kimegyek angol, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 valamikor este kimegyek angol, ugye? Ha van jó magyar akkor inkább az..de ha csak angol van akkor az is jó......az 32vagy 64bites???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Fél 6 ig dolgozom... :lol: kizárt hogy 7nél előbb odaérjek sajnos... A sört meg igya aki nem dógozik :lol: Lacee itt várlak a műhelyben, mikor jössz már??? :lol: :lol: Van 10 üveg sör :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 egyébként is vinnem kell, futóművet, kipuffot nem fogom magam szerelni...bár nem tetszik, hogy szűretlen levegőt kap. :lol: 3500ér' hol jutottál hozzá? Én is annyiért vettem Csergőéknél pár hónapja haveromnak és eredeti "dzsiem" Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 mi a cím? :lol: Ejj, hogy rákapott, mint gyöngytyúk a takonyra :lol: Én is mehetnék? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Köszönöm urak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Redi kijössz este??????Hoznál nekem egy rendes XP SP2-t???? :lol: :lol: ŐŐŐ István Blitzre írjak ki e vajon neked egy faja SP3 -t [belevan integrálva]??? Ez nagyon baba nincs belepiszkálva és jólműkszik!!! Magyar! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 ŐŐŐ István Blitzre írjak ki e vajon neked egy faja SP3 -t [belevan integrálva]??? Ez nagyon baba nincs belepiszkálva és jólműkszik!!! Magyar! :lol: miután körbemászkáltam az egész céget és sehol nem találtam egy kiba irható cd-t sem, csak nagy nehezen előkerült a doboz aljáról 2 db inkjet printable lóférfinemiszerv és arra tudtam megírni igy akkor is ezt fogja használni ha tetszik ha nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 miután körbemászkáltam az egész céget és sehol nem találtam egy kiba irható cd-t sem, csak nagy nehezen előkerült a doboz aljáról 2 db inkjet printable lóférfinemiszerv és arra tudtam megírni igy akkor is ezt fogja használni ha tetszik ha nem :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Jó napot jó szurkolást, mi ez a pangás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts