B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Az meg hogy aki él és virul Mo-on az tutkó sáros valamiben az hétszentségfaca...az itteni fórumozók bármelyike úgyszintén, mint a baktalórántházi Marinéni, aki számla nélkül eladja a piacon a kertjében termelt paprikát...szal ki jobban ki kevésbé sumák...mindenki a maga szintjén... Ennyi! Tudtam hogy van rajtam kívül még őszinte ember. Bírom mikor valaki próbál jónak mutatkozni, mikor tök fölösleges és értelmetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ennyi! Tudtam hogy van rajtam kívül még őszinte ember. Bírom mikor valaki próbál jónak mutatkozni, mikor tök fölösleges és értelmetlen. Én esküszöm, hogy ártatlan vagyok mint Himmler :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ennyi! Tudtam hogy van rajtam kívül még őszinte ember. Bírom mikor valaki próbál jónak mutatkozni, mikor tök fölösleges és értelmetlen. Ettől függetlenül vannak dolgok amit nem írnék le nyilvános fórumra...nem azért mert "Hú mi lesz ha meglátják"...de valahogy mégsem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Én esküszöm, hogy ártatlan vagyok mint Himmler :lol: :lol: Jaaa, mikor taliztunk fényes nappal a benzinkúton, azért nem mertük levenni a napszemüveget nehogy megismerjen valaki :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ettől függetlenül vannak dolgok amit nem írnék le nyilvános fórumra...nem azért mert "Hú mi lesz ha meglátják"...de valahogy mégsem... Nyilván én sem, de az őszinteséget nem akartam én a bátorsággal szembe fordítani :lol: Csak nem kell megjátszani hogy a nemzet hozadéka vagyok, mikor már nem is lehet azzá lenni sajnos a mai világban.. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Nyilván én sem, de az őszinteséget nem akartam én a bátorsággal szembe fordítani :lol: Csak nem kell megjátszani hogy a nemzet hozadéka vagyok, mikor már nem is lehet azzá lenni sajnos a mai világban.. :S Én is benne vagyok ebbenabban nem vagyok szent, csak hangot adtam annak hogy nem tartom jónak amit szeretnél csinálni és ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Én is benne vagyok ebbenabban nem vagyok szent, csak hangot adtam annak hogy nem tartom jónak amit szeretnél csinálni és ennyi. Ja arról nem volt szó hogy nem én akarom csinálni, nekem csak szólt egy srác akinek szintén szóltak, (A nevét inkább kivettem...) egyébként sokan ismeri itt Mantás gyerek, ennyi, én nem foglalkozom ilyenekkel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Jaaa, mikor taliztunk fényes nappal a benzinkúton, azért nem mertük levenni a napszemüveget nehogy megismerjen valaki :lol: :lol: Honnan jöttél rá? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 itt van végre megjött bagaméri :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Honnan jöttél rá? :lol: :lol: :lol: Szadomazo ruháról a kocsidban :lol: :lol: gondoltam te sem akarod hogy megismerjenek az utcán ::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Akkor lehet töbet tudsz mint én! ??? Csak nem ebszéltél vele nekem tegnap még asztmondta! :lol: Meggondoltam magam... Mondtam redinek hogy nyugodtan adja el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Meggondoltam magam... Mondtam redinek hogy nyugodtan adja el. :lol: pontosítsunk kicsit.....én kérdeztem rá, hogy kell e mert akkor akár lurdynál is átvehetted volna Zsoltikám, ha nem kell valami szólni kell, hogy más ne bukja be...lásd coupe kipufogója Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 pontosítsunk kicsit.....én kérdeztem rá, hogy kell e mert akkor akár lurdynál is átvehetted volna Zsoltikám, ha nem kell valami szólni kell, hogy más ne bukja be...lásd coupe kipufogója az kertervédő volt nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 az kertervédő volt nem? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 :lol: :lol: reggel van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Ettől függetlenül vannak dolgok amit nem írnék le nyilvános fórumra...nem azért mert "Hú mi lesz ha meglátják"...de valahogy mégsem... pár év múlva befejezem az egyetemet, utána számíthatsz rám...Büntetőügyekre előjegyzést felveszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Lacee, mára valami? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 pár év múlva befejezem az egyetemet, utána számíthatsz rám...Büntetőügyekre előjegyzést felveszek :lol: na hát rád is esik majd a paragrafuskönyv azt rosszabul jársz mint mikor autó ment át a lábadon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 az kertervédő volt nem? :lol: mi is az????? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 mi is az????? :lol: :lol: kussol :lol: :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 na hát rád is esik majd a paragrafuskönyv azt rosszabul jársz mint mikor autó ment át a lábadon :lol: azok nem nehezek :lol: de volt h ráesett a lábamra a római jog és az kurvára fájt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 reggel van :lol: Az most van... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 nem nyúltam hozzá tegnap se és ma sem... Tegnap haver hívott este hogy most emnt el előtte(a házunk fele járt épp) egy kék gsi és benézett a srác a fejébe meg lelassított... azt hitte én voltam az. Há' mondom nem én voltam de remélem ellopták azt a sza*rt és akkor le a gond róla :lol: Amúgy beszéltem a szerelő cimbiddel, 7-8 fele viszem a műhelyhez a dögöt, remélem kibírja odáig. Rácsörgök majd, átugrik a műhelyhez, megbeszéljük a dolgokat oda adom a kulcsot aztán had szóljon... Lacee, mára valami? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Az most van... :lol: :lol: fene a jó dolgodat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 azok nem nehezek :lol: de volt h ráesett a lábamra a római jog és az kurvára fájt :lol: Hát nemhiába... a tudomány nehéz és fájdalmas is tud lenni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts