Sonique Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 BAZZZZZ+ :lol: :lol: :lol: :lol: 60LE-s GSI! :lol: :D Angel eyes lámpákkal elöl-hátul, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Hát ez MEGA LOL! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 kicseréltük a holtpont jeladót. most beindul, jár szépen, nem áll le. ha felmelegszik, majd leállítom és újrabeindítom, beindul simán. a ventillátor mire haza értem megadta magát, nem kapcsol sehány foknál megint, ha én kapcsolom a külön kapcsolóval akkor már csak a klíma ventije megy ami szart sem ér. ha nincs menetszél akkor 30-60 mp-belül 100 fölött van...karcolja a pirosat :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: Még jó hogy ilyen vidáman veszed a megpróbáltatásokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Na, kicsit ültettük a C-t .. Sztm nem lett rossz, bár 4 normális gátlót elviselne azért, de blitzre tökéletes .. http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1217951310.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1217951346.jpg Elhagytad a jobb oldali tükröt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 mindenki járjon BKV-val...most jöttem haza a Budaörsi útról, igaz hogy 4x szálltam át de tele volt jó nőkkel :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ismer valaki jó műanyagost és fényezőt? Esetleg a XIII.-ker. környékén? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Kőbányán tudok műanyagost; jó,olcsó,korrekt. Zentai Dávid Ismer valaki jó műanyagost és fényezőt? Esetleg a XIII.-ker. környékén? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 mindenki járjon BKV-val...most jöttem haza a Budaörsi útról, igaz hogy 4x szálltam át de tele volt jó nőkkel :lol: :lol: A nagy köbcentire buknak. De a villanyos is tetszik nekik a tapasztalataim szerint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Hát már csak nevetni tudok ezen. Amit megcsináltunk rajta már nem egyszer ( míg egy másik probléma orvosolva lett ) most ismét elromlik. Ráadásul nagyon hamar felmelegszik, le se hűti a venti de egyántalán miért melegszik fel a második piros lámpánál éjfélkor... mer hogy napközben meleg van az oké... de écaka? o.O használni ma sem tudom... há mindegy mostmár csak röhögök ezen az egészen... Még jó hogy ilyen vidáman veszed a megpróbáltatásokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Hát már csak nevetni tudok ezen. Amit megcsináltunk rajta már nem egyszer ( míg egy másik probléma orvosolva lett ) most ismét elromlik. Ráadásul nagyon hamar felmelegszik, le se hűti a venti de egyántalán miért melegszik fel a második piros lámpánál éjfélkor... mer hogy napközben meleg van az oké... de écaka? o.O használni ma sem tudom... há mindegy mostmár csak röhögök ezen az egészen... Lassan kicseréled az egész autót és mégsem jó. :lol: Én lehet kipróbálnék egy másik ECU-t de lehet most hülyeséget mondtam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ismer valaki jó műanyagost és fényezőt? Esetleg a XIII.-ker. környékén? :lol: csaknem? ááá ugyse :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Nem hiszem hogy computerrel lenne gebasz... De végülis mindegy is... Lassan kicseréled az egész autót és mégsem jó. :lol: Én lehet kipróbálnék egy másik ECU-t de lehet most hülyeséget mondtam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Kőbányán tudok műanyagost; jó,olcsó,korrekt. Zentai Dávid Wow, ők fényeznek is? Ez jó lenne, mert legnagyobb gondom a cucc ide-oda cipelése :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ő azthiszem nem fényez, de biztos hogy elintézi a fényezést is. Csörögj rá, fiatal srác, rendes forma, egy telót megér. Wow, ők fényeznek is? Ez jó lenne, mert legnagyobb gondom a cucc ide-oda cipelése :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Hát már csak nevetni tudok ezen. Amit megcsináltunk rajta már nem egyszer ( míg egy másik probléma orvosolva lett ) most ismét elromlik. Ráadásul nagyon hamar felmelegszik, le se hűti a venti de egyántalán miért melegszik fel a második piros lámpánál éjfélkor... mer hogy napközben meleg van az oké... de écaka? o.O használni ma sem tudom... há mindegy mostmár csak röhögök ezen az egészen... Azt hittem már hogy mára nem lesz semmi gebasz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Hát már csak nevetni tudok ezen. Amit megcsináltunk rajta már nem egyszer ( míg egy másik probléma orvosolva lett ) most ismét elromlik. Ráadásul nagyon hamar felmelegszik, le se hűti a venti de egyántalán miért melegszik fel a második piros lámpánál éjfélkor... mer hogy napközben meleg van az oké... de écaka? o.O használni ma sem tudom... há mindegy mostmár csak röhögök ezen az egészen... lehet azé melegszik ilyen gyorsan me HF-es :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 lehet azé melegszik ilyen gyorsan me HF-es :lol: Akkor viszont olaj lenne a vízben, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Akkor viszont olaj lenne a vízben, nem? :lol: mér a tiédbe van? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Akkor viszont olaj lenne a vízben, nem? :lol: Ez nem törvényszerű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Kinder Meglepetés... :lol: :lol: Minden napra van valami... Ja tegnap nem csekkoltam a vizet csak tartályon át meg az olajba is bele kéne lesni de igazából semmi sem kizárt már Azt hittem már hogy mára nem lesz semmi gebasz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Kinder Meglepetés... :lol: :lol: Minden napra van valami... Ja tegnap nem csekkoltam a vizet csak tartályon át meg az olajba is bele kéne lesni de igazából semmi sem kizárt már milyen termosztát van benne 82-es v 92es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ha mondjuk csak a vizakamránál van átszakadva a tömítés, akkor nem kerül olaj a vízbe és fordítva, de azért ezt csak észrevennék a "szerelői" hogy hengerfejes vagy csak simán HF tömítés baja van a kiegyenlítőtartályon meg a hangján meg a gyertyán meg a járásán , megy úgy egyáltalán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Kinder Meglepetés... :lol: :lol: ... Jó a csokitojás, csak a sárgáját nehéz kicsit lenyelni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 mér a tiédbe van? :lol: :lol: Nincs, de az enyém nem is melegszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts