Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Most fejezzük be...mert kezd egyre forróbb lenni a hangulat..... :lol: :lol: :lol: GaySI Club Hungary :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Nekem meg előző állapotban pukiról úgyhogy hiába próbálkozol... :lol: :lol: Hogy bizonyítod melyik volt elöbb??????Persze nem kérdés hogy az enyém...de akkor is :D :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 GaySI Club Hungary :lol: ultra lol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 na mivan lányok megy a gsi gay party ? sok kis homokszem a gépezetben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 GaySI Club Hungary :D :lol: :lol: :lol: :lol: Kész leestem a székrőőőőőőő...huhh...remélem nem lettem homokos... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Húúúúúúúúúúúúú milyen csend lett hirtelen :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Na ennyit a közhelyekről, meg hogy a méret nem számit...mi Lanti??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Húúúúúúúúúúúúú milyen csend lett hirtelen :lol: :lol: :lol: :lol: Gépeljek hangosabban??? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 itt mindíg jön be valaki de leszarom, micsinálnak kirúgnak???? :lol: szeptember 1ig itt üdülök és még szabira is megyek közben majd 7 napra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Coupe! Neked most milyen kipufogó van fent a sárgán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Coupe! Neked most milyen kipufogó van fent a sárgán? gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Dolgozó emberek elvoltak ma látom :lol: :lol: :lol: Biztit kötünk úgy 7 autóra :lol: Ma le maradok kimaradok, már ha lett volna lehetőség nekem is?????? valaki ismer olyant aki "ért" a mantákhoz és esetleg el is jönne megnézni egyet????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 gyári gyári? :lol: annyira jó állapotban van neki vagy vett egy újat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Coupe! Neked most milyen kipufogó van fent a sárgán? Teljesen gyári,fémhálós katalizátorral..... gyári? :lol: annyira jó állapotban van neki vagy vett egy újat? Csináltattam egy újat,mivel amikor megvettem gyújtás probléma miatt teljesen szétment a régi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Teljesen gyári,fémhálós katalizátorral..... Csináltattam egy újat,mivel amikor megvettem gyújtás probléma miatt teljesen szétment a régi...... Akkor gyárinak megfelelő utángyártott jól értelmezem?Én is venni szeretnék egy halk hátsódobot ezért kérdezem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Na, kicsit ültettük a C-t .. Sztm nem lett rossz, bár 4 normális gátlót elviselne azért, de blitzre tökéletes .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 de kivannak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Na, kicsit ültettük a C-t .. Sztm nem lett rossz, bár 4 normális gátlót elviselne azért, de blitzre tökéletes .. http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1217951310.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1217951346.jpg csak a gányolás :lol: :lol: :lol: :lol: nah mosmár mindenhol azt hiszik h félbe vágtad a rugót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Na, kicsit ültettük a C-t .. Sztm nem lett rossz, bár 4 normális gátlót elviselne azért, de blitzre tökéletes .. http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1217951310.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1217951346.jpg Nagyon pofás kis autó sztem széplessz ha kész! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 csak a gányolás :lol: :lol: :lol: :lol: nah mosmár mindenhol azt hiszik h félbe vágtad a rugót Kicsit még magas,de azért nem rossz. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Kicsit még magas,de azért nem rossz. :lol: :lol: nincs benne slag még :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Kicsit még magas,de azért nem rossz. :lol: :lol: oké, hogy az ültetés valahol kezdődik, de egyenlőre elég nekem ez is ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Akkor gyárinak megfelelő utángyártott jól értelmezem?Én is venni szeretnék egy halk hátsódobot ezért kérdezem. :lol: Igen jól értelmezed......Katalógus alapján lett hozzá a 2 dob megrendelve,a csővek meg külön lehajlítva....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 és adták hozzá a papucsot is vagy azt külön vetted ? :lol: Vettteeeem??? Hülye vagy??? Adták... :lol: Redi hozta Afrikából? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 BAZZZZZ+ :lol: :lol: :lol: :lol: 60LE-s GSI! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts