Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Miből készültök kihagyni este??? :lol: te úgyis ott leszel hameg nem akkor legalább megtudjuk kárcolgátni a sárga Sándort Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ja persze hallotam hogy vele szívesebben beszélsz mint velem. Jóvan megjegyeztem :lol: nemis :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 szép pár :lol: én nem tágítok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 én nem tágítok :lol: :lol: :lol: :lol: többisveszettMohácsnál :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 :lol: :lol: :lol: többisveszettMohácsnál :lol: :lol: Sohatöbbpethangospuki miiiiiiiiiii??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 én nem tágítok :lol: akkor ma te leszel a lány ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Miből készültök kihagyni este??? :lol: Biztit kötünk úgy 7 autóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Sohatöbbpethangospuki miiiiiiiiiii??? :D :D Nagyon élvezi...teljesen más mint az enyém volt...viszont sajnos a hátsó dob oda van.....lehetne rajta halkítani,de nem akarja :lol: :lol: :lol: ,de lényegesen jobb a csönd :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Biztit kötünk úgy 7 autóra :lol: Bővül a GSI klubos flotta??? :lol: Mikor lesztek ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Nagyon élvezi...teljesen más mint az enyém volt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Bővül a GSI klubos flotta??? :lol: Mikor lesztek ott? 8tól...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Nagyon élvezi...teljesen más mint az enyém volt...viszont sajnos a hátsó dob oda van.....lehetne rajta halkítani,de nem akarja :lol: :lol: :lol: ,de lényegesen jobb a csönd :lol: :D Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....nem kipu...hanem puki...nem mindegy... :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....nem kipu...hanem puki...nem mindegy... :lol: :lol: :lol: :lol: LoooooooooooL :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Na mire ennyit visszajavít... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 nah most jön a modi háború..ki mit irt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ez kurva jó volt :lol: a lényeg h Lanti nagyon élvezi :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Báááz...lehet Lifi meghekkelte Coupe gépét... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Na mire ennyit visszajavít... :lol: :D :D Félre olvastam naaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Egyébként van print screenem a kipuról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Nekem meg előző állapotban pukiról úgyhogy hiába próbálkozol... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Nekem meg előző állapotban pukiról úgyhogy hiába próbálkozol... :lol: :lol: elég visszaolvasni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ez dolgozó lány jó volt :lol: Kééééééééész...még mindig röhögök... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 amugy télleg élvezem coupé-ét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 amugy télleg élvezem coupé-ét :lol: pedig : lehetne rajta halkítani,de nem akarja :lol: :lol: :lol: ,de lényegesen jobb a csönd :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Most fejezzük be...mert kezd egyre forróbb lenni a hangulat..... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts