coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 azért vigyázzatok h beszóltok-e neki mert kemény a csávó :lol: http://img1.tar.hu/gelko/size2/35704591.jpg bár azért az asszony ott van vele hogy megvédje ha baj van :lol: El mehetnénk máskor is...ez most sajna nekem kimaradt,de egyszer Én is szeretnék paintballozni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 kékosztrigabár? Most is csak a kaján jár az eszed... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 El mehetnénk máskor is...ez most sajna nekem kimaradt,de egyszer Én is szeretnék paintballozni :lol: :lol: meg van beszélve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 El mehetnénk máskor is...ez most sajna nekem kimaradt,de egyszer Én is szeretnék paintballozni :lol: :lol: Sima ügy...jó volt a hely is ahol voltunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 engem nem is hivtak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 engem nem is hivtak... :lol: Ha kikapcsoltad a telódat...és egy büdös szót nem szoltál, hogy új számod van... Tudod...néma gyereknek... :lol: Pedig amúgy hívtalak téged is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Akkor már csak egy időpontot kell megbeszélni......Hol volt helyileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 péjntbolleldorádó.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Ha kikapcsoltad a telódat...és egy büdös szót nem szoltál, hogy új számod van... Tudod...néma gyereknek... :lol: Pedig amúgy hívtalak téged is... jah mondta coupe h hivtad, és akkor esett le h bazz biztos a régi számon hivtál... :lol: vald be h féltetek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 jólvan, ugylátom nem csak én találtam meg a CS legújabb sztár gsi-jét :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 jah mondta coupe h hivtad, és akkor esett le h bazz biztos a régi számon hivtál... :D vald be h féltetek :lol: :lol: Ez nem a COD2 ez a reality...itt mozogni kell... :lol: :lol: :lol: De azért ha nem akarsz minden ilyenről lemaradni, lehet célszerübb, ha megadod a számod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 jólvan, ugylátom nem csak én találtam meg a CS legújabb sztár gsi-jét :lol: :lol: alap... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 akit érdekel nulla6hetven 4ötvenöt6hét1hét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 akit érdekel nulla6hetven 4ötvenöt6hét1hét :lol: 6 hét meg 1 hét...tudod ki vár ennyit egy szaros telefonszámra... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 6 hét meg 1 hét...tudod ki vár ennyit egy szaros telefonszámra... :lol: :lol: :lol: sokan vannak.. nagyon sokan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 sokan vannak.. nagyon sokan.... Akkor nincs más hátra mint előre...azaz türelem tornaterem... Megyek melózok egy kicsit a teraszon... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Akkor nincs más hátra mint előre...azaz türelem tornaterem... Megyek melózok egy kicsit a teraszon... :lol: :lol: ott is van net? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Lanti akkor ma este randizunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ott is van net? :D Biztos nála van a csoda laptop és cod2 nyomja egész nap...nem utolsó sorban lopja a szálloda netjét :D Hát igen...Élni tudni kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Lanti akkor ma este randizunk? Ez egyértelmű..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Lanti akkor ma este randizunk? hát inkabb akkor az asszonyt küld.. és akkor okés :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 na megbeszéltem a kárpitossal hogy 12ért bevonja textíllel a szaros műbőr helyett a hátsó ülésnél lévő kapaszkodó falapot. Nem várt kiadás de én voltam a ###### hogy most kezdtem neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Ez egyértelmű..... :lol: :lol: Miből készültök kihagyni este??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Lanti akkor ma este randizunk? szép pár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 hát inkabb akkor az asszonyt küld.. és akkor okés :lol: :lol: :lol: ja persze hallotam hogy vele szívesebben beszélsz mint velem. Jóvan megjegyeztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts