coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Rég vótá kávézni...pedig most még a spanod sincs itt... :lol: Mert nem dolgoztál..... :D :lol: ,de bepótolom :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Hónap várlak...kiülünk szépen a teraszra, és tesszük a dolgunk... :lol: Látod? Dógozhatsz velem egy picit... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Csoki tegnap elment megnézni.....lényegesen jobban le van pusztulva mint volt :lol: Nem nagyon akar engedni az árából......bontani se éri meg..... Aha, én akarok venni majd egyet, igazából magamnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ja de jó volt a seggedet belehuppantani mi? vagy ez olyan mint a nincs ronda nő csak kevés pia? Részegen még azt is mondtad hogy mennyivel halkabb mint a tied, mármint szélzajügyileg :lol: igen jó belehuppantani a seggem és még józanul is azt mondom h a tiéd sokkal halkabb meg használhatóbb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Valaki egy Corsát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 igen jó belehuppantani a seggem és még józanul is azt mondom h a tiéd sokkal halkabb meg használhatóbb :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Nem is tudtam, hogy az új munkahelyed itt lett nálunk... :lol: :lol: :lol: :lol: csak szeretnéd hogy ne csak egy helyen lakjunk hanem egy helyen is dolgozzunk :lol: nem jófejek a kolegák hogy kellek oda vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 :lol: Mi derül ki ebből...hogy a rozsda elnyeli a hangot... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Mi derül ki ebből...hogy a rozsda elnyeli a hangot... :lol: :lol: :lol: Mekkora szád van igy az asszony kocsijában üldögélve :lol: :lol: Swift rendben? Jön, megy, fékezik teszi a dolgát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Mi derül ki ebből...hogy a rozsda elnyeli a hangot... :lol: :lol: :lol: hú de kocsog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Mekkora szád van igy az asszony kocsijában üldögélve :lol: :lol: Na mi derül ki ebbőőő...hogy nekem van csajom... :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Mekkora szád van igy az asszony kocsijában üldögélve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Na mi derül ki ebbőőő...hogy nekem van csajom... :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :lol: és még el is tart mi ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Na mi derül ki ebbőőő...hogy nekem van csajom... :lol: :lol: :lol: :lol: és adták hozzá a papucsot is vagy azt külön vetted ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 :lol: :lol: :lol: és még el is tart mi ? :D Ennyi... :D :D Sött apámtól kaptam a Cuprát is meg két kecót is... :D Melózni is csak azért járok be, mert ítt gyorsabb a net... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 és adták hozzá a papucsot is vagy azt külön vetted ? :lol: Vettteeeem??? Hülye vagy??? Adták... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Ennyi... :lol: :lol: Sött apámtól kaptam a Cuprát is meg két kecót is... :D Melózni is csak azért járok be, mert ítt gyorsabb a net... :lol: :lol: meg igy nem koszolják a lakást az alja opelesek amikor mennek ingyenkávét inni, ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 azért vigyázzatok h beszóltok-e neki mert kemény a csávó :lol: bár azért az asszony ott van vele hogy megvédje ha baj van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 elb@ssza a drága, jó és pótolhatatlan gsi-s pólót paintballozni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 azért vigyázzatok h beszóltok-e neki mert kemény a csávó :lol: http://img1.tar.hu/gelko/size2/35704591.jpg Bazze és fogadnimerek soha nem volt katona! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 elb@ssza a drága, jó és pótolhatatlan gsi-s pólót paintballozni :lol: :lol: Majd kérek másikat apucitóóó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Bazze és fogadnimerek soha nem volt katona! :lol: :lol: :lol: Nem...de Tommal pikk pakk kicsináltunk ám mindenkit... :D :D A hitvány Gelkót meg menekülés közben seggbelőtték... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 A hitvány Gelkót meg menekülés közben seggbelőtték... :lol: :lol: nem pont így volt...oldalbalőttek és ahogy elfordultam kaptam egyet a seggembe is :lol: te meg ahogy megláttad a puskám csövét rinyáltál h megadom magam megadom magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 A hitvány Gelkót meg menekülés közben seggbelőtték... :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor csak is menekülhetett másképp nem megy! :lol: Kár neki magyarázkodni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 kékosztrigabár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts