Lanti Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 meghatlevelesalmázás... :lol: :lol: :lol: már hiányzott amíg szabin voltál :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Na jórrrrreggggelt! Újra melóban...pár emberke keresett ezzel azzal, mondtam, hogy mátol tom intézni nekik amit kértek... Szal lehet megkeresgetni...akibújt akinem...dógozok... :lol: Lenne pár dolog :lol: MSN? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 :lol: Okés, ha ma nem jutunk semmire akkor este rádcsörgök aztán meglátjuk hogy Ti mit tudnátok kezdeni vele... köszönöm ! Értem Lacee, van aki szereti a szívást.. van ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 már hiányzott amíg szabin voltál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 felkerült coupe rendszere, köszönöm neki :lol: Igazán nins mit......ezt be kellett vállalni,mert már nagy volt a szád :lol: :lol: akkor most a tiednek van szar hangja? vagy a vég maradt a tiedéből? Sose volt szar hangja :D :lol: csak hangos volt....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Lacce,nem hiszem hogy érdekel a véleményem,de azért azt leírom hogy ha ránk hallgatnál már rég nem itt tartanál...Szeritem ezért az egészért csak Te vagy a hibás....Ha eladod és gyorsan akarod eladni,készülj fel hogy sokat nem fognak adni érte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 e! elkészült nagy nehezen a vas, asszem (negatív) rekord idő alatt... tavaly nov.29.-én vitték el, 1 hete vettem át. persze messze nem lett kijavítva minden, miért is, ennyi idő alig elég valamire... :lol: benn van a koni (nagyon pöpec, elöl nőtt is a hasmagasság, bő 10 centire :lol: ), és bár a gólyaláb és a kormányösszekötő is cserélve volt a gátló-rugó pároson kívül, a szilentekre, de még a toronycsapágyakra se jutott már energia, úgyhogy a kormány nagyon nem olyan faca, mint volt, meg persze ropog is. a hűtőmaszk rácsa ugyan fekete volt eredetileg, de ez nem zavarta meg a kasznist, most fehérben tündököl. kivágattam a rendszámtábla-tartó feletti részt a lökhárítóból - persze, hogy nem dolgozta el rendesen az éleket a műanyagos, nemhogy nem lapolta le a kivágott rész széleit, de még a sorját se távolította el, és miután így kiadta a kezéből, a fényező még le is fújta. persze jó alaposan, a hűtőmaszk alatti részen van is egy megfolyás. viszont ami a legbosszantóbb (Lacee kommentjeit olvasva egyenesen ijesztő (ezúton is részvétem!)), hidegen dadog a motor. iszonyat idegesítő, volt, hogy egy körforgalomból alig tudtam kijönni, teljes joggal ledudáltak. :lol: ha bemelegszik nincs ilyen gond, de ezzel a kipuffal (ami még mindig a szívem csücske...) még hangosabban lehet hallani ahogy haldoklik-erőlködik a motor. először abban reménykedtem, hogy be kell lőnie magát és helyreáll pár 10km után, de nem...volt, hogy berágtam, 2000 környékén nyomtam egy padlót, kis hatásszünet és mintha elvágták volna, ment szépen. remélem valami kontakthiba, jobb esetben kábelsérülés, aminek a helyét gyakorlatilag lehetetlen megtalálni... :lol: és hogy mekkora profi a fehérvári (egyébként helyi szinten kifejezetten jóhírű!) kasznis: szélzaj van a baloldali ablaknál, mentem esőben, kicsit be is csöpög. visszavittem, elmondtam neki, hogy mi a gond, és hogy nedvességet nem a kaszni és az ajtó, hanem a keret és az üveg között éreztem. elkezdte igazgatni a kereten lévő műanyag elemet, majd nyomorgatni, befelé nyomni a keretet. az meg berepedt a kilincsnél lévő végénél, a keret tövében... mikor megláttam, azt hittem elsírom magam. ezután konstatáltuk, hogy igazából az üveg nem megy fel teljesen, ez az alapprobléma... :lol: kicsit Lacee-éhoz hasonló bőrben érzem magam, mert ezeken túl még megvannak a baleset előtti hibák is (kuplung nyikorog, a váltó valami tragédia, a hajtásláncnak faca kis holtjátéka van). naív tervem az, hogy keresek valakit, mondjuk a sokat emlegetett Patyi Lacit, hogy rendbetegye a belét. vállal ilyen projektet vajon? megadnátok az elérhetőségét? szerk.: egyébként úgy alapvetően egész jó lett a kasznimunka, a lámpákat mondhatni szépen tették be (az indexeknél mondjuk érdekes az illesztés, de nem tudom, hogy az utángyártott sárvédő, az fk lámpa, vagy a trehány kasznis miatt...), a hűtőmaszk is egész jó lett - meg vesztemre még mindig tetszik a mocsok. számolgattam mennyibe van eddig a kocsi, illetve mennyi kellhet még, hogy azt mondhassam, kész: a locsolós klubba mekkora összeg felett lehet belépni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 szerk.: egyébként úgy alapvetően egész jó lett a kasznimunka, a lámpákat mondhatni szépen tették be, a hűtőmaszk is egész jó lett - meg vesztemre még mindig tetszik a mocsok. számolgattam mennyibe van eddig a kocsi: a locsolós klubba mekkora összeg felett lehet belépni? :lol: Olyan 4milka környékén :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Ha eladod és gyorsan akarod eladni,készülj fel hogy sokat nem fognak adni érte :lol: Tiéddel mizujs van István? Volt már valami komolyabb érdeklődő??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Olyan 4milka környékén :lol: :lol: :lol: :lol: akkor bele kell húznom :lol: megnyugtattál, kösz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 akkor bele kell húznom :lol: megnyugtattál, kösz! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 akkor bele kell húznom :lol: megnyugtattál, kösz! :lol: De a toplistába ezzel még nem lehet felkerülni... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 De a toplistába ezzel még nem lehet felkerülni... :lol: :lol: :lol: "Tik"sem 1 nap alatt locsoltátok rá szal van ideje :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Tiéddel mizujs van István? Volt már valami komolyabb érdeklődő??? Semmi........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Semmi........ :lol: Hát nemértem , nem akarnak ezek jó autót venni :lol: Ez magyarország,,,,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Énmég most is azt mondom mindenkinek hogy ne tegye.....persze senki se hisz nekem,de ez van...Majd mindenki rájön hogy tényleg hallgatni kellett volna a másikra....Nem véletlen hogy 6 gsi is ireálisan magas áron van hirdetve a hasznaltautón..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 csinálj már valamit ezzel az avatarral, mert kib undorító :lol: kérjük vissza Mézengúzt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Néztem még Anti ex GSI-je is fentvan. yleg úgy megvan csinálva ahogy a csóka leírta ..... lehet rendbe van az téve rendesen! És még mindíg ku..ra tetszik az is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Semmi........ :lol: Múltkor nézegettem a konkurenciát: http://www.hasznaltauto.hu/2007182_opel_astra_1992 Hát a tiéd még olcsó is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 csinálj már valamit ezzel az avatarral, mert kib undorító :lol: kérjük vissza Mézengúzt :lol: Baze Redi , ez KÁ a dzsungel könyvéből! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Múltkor nézegettem a konkurenciát: http://www.hasznaltauto.hu/2007182_opel_astra_1992 Hát a tiéd még olcsó is. :lol: Ez a GSI egyenesen undorítóan néz ki , a másik meg hogy lóg rajta minden legalább a lámpát igazította volna meg ,, bár mindegy szarból nem lessz vár! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Vannak itt gondok szinte mindenkiével.Én múlt héten voltam gumisnál mert rázta a kormányt a kezemben de nem kicsit, és már nagyon zavart.Persze nem mindíg, csak nagy tempónál és fékezésnél.Elvittem gumishoz hogy centírozza ki a kerekeket ezt meg is tette de a probléma nem szünt meg teljesen.A gumik nagyon kakák de gondoltam kihúzom még vele az idén.Ami hátul volt az most elöl van de olyan szinten van kagylósra kopva hogy menetközben megőrülök.Néztem...elég jó áron vannak a 195/50-esek de az a baj hogy holnap viszem kárpitoshoz úgyhogy most nem lesz gumi.Pedig ha tehetném visszamondanám de előleget is adtam már. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 csinálj már valamit ezzel az avatarral, mert kib undorító :lol: kérjük vissza Mézengúzt :lol: A Tied se jobb :D de lásd milyen rendes vagyok vissza rakom :D Néztem még Anti ex GSI-je is fentvan. yleg úgy megvan csinálva ahogy a csóka leírta ..... lehet rendbe van az téve rendesen! És még mindíg ku..ra tetszik az is! :lol: Anti ex GSi-je megint a szerelőnél áll....... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Esetleg ha valaki szeretne eljönni a verda napokra augusztus9,de nem akar autóval jönni,akkor jöjjön velem.....1hely még van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Esetleg ha valaki szeretne eljönni a verda napokra augusztus9,de nem akar autóval jönni,akkor jöjjön velem.....1hely még van. Az most hétvége asszem ugyi??? lehet felugrunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts