kiskecso Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Az én autóm nagyon tuning volt :lol: Akkora chip volt benne :lol: [http://gsi16v.uw.hu/temp/fogyi.jpg 4.8at is mutatott már ez nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Kár azért a fekete MHTért... :lol: úgy tom 130nál felnyílt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 úgy tom 130nál felnyílt... hmm, az kellemetlen... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 hátezkééész :lol: :lol: :lol: Ezt láttad már? :lol: Imádom!Vagy 20x megnéztem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 egyszer még régen kérdezték tőle, Zoli milyen szinű az autód?!!! zöld!! de milyen zöld? hát cigányzöld b..meg:)) egy nagyon jófej ember, rosszat nem tudnék rá moöndani,aki járt régen rallyra, az tudja hogy ő mindig a közönségnek autózott!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 holnap megint nem tudom mivel jutok melóba és őszintén szólva KURVÁRA elegem van az autóból... Nem csodálom hogy eleged van én már biztos eladtam volna. Holnap 7esbusz 1esvillamos kombóval jutsz be legkönnyebben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Xray Mikor megvettem a kék GSi-met :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Na jórrrrreggggelt! Újra melóban...pár emberke keresett ezzel azzal, mondtam, hogy mátol tom intézni nekik amit kértek... Szal lehet megkeresgetni...akibújt akinem...dógozok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Köv hónapban átpapíroztatom a motorját aztán meglátjuk... most már muszáj lenne komolyan megfontolni ezt csak attól tartok bármit is vennék ugyanígy járhatok... bejutottam amúgy persze, nem volt gond csak érted, leizzadtam, büdösen értem már be... jegyem,bérletem nem igen volt... kaját sem cipeltem végig a városon magammal...se piát... apróságok persze, de ettől még... Nem csodálom hogy eleged van én már biztos eladtam volna. Holnap 7esbusz 1esvillamos kombóval jutsz be legkönnyebben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Nem tudom ki a szerelőd, de ha nem akarsz szopni állandóan akkor keress meg, lemegyünk a műhelybe és rendberakjuk azt amit kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 de biztos van csak az a baj inkább hogy valami baja mindig van hiába is cerélgetem rajta a dolgokat... és hihetetlen már hogy nem érek körbe... főtengely jeladóig eljutottál már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Olyan hogy ki a szerelőm az már eléggé kacifántos... Eddig a Pazo Művekhez vittem mert ott dolgozik egy barátom akivel még együtt kezdtük az autószerelő sulit 99-ben...megbízom benne teljesen...más kérdés ha épp nem tud valamit megoldani. sokszor viszem hozzá is de most épp az utóbbi időben egy barátomhoz viszem dunakeszire... de jártam a Patyinál is nemrég... de laptopra is dugtuk pl Vácon...szóval... Igen Gabi most a jeladót szedi ki épp a barátom de donor jeladó nincsen... ma az lesz asszem hogy járatja/melegíti, leállítja utána nem fog beindulni az autó...kiszedi a jeladót...lehűti és ha beindul megint akkor stimmel... a gyujtás modullal már eljátszotta ezt a 7végén...ugyanígy a relével is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Igen Gabi most a jeladót szedi ki épp a barátom de donor jeladó nincsen... ma az lesz asszem hogy járatja/melegíti, leállítja utána nem fog beindulni az autó...kiszedi a jeladót...lehűti és ha beindul megint akkor stimmel... a gyujtás modullal már eljátszotta ezt a 7végén...ugyanígy a relével is... A jeladónak nem biztos hogy a hő a baja... elég sztohasztikus lehet a működése, úgyhogy keress inkább másik jeladót próbára. Te mindent így szeretsz túlbonyolítani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Elég sanszos hogy valami túlmelegszik mint írtam is ugye kihűlt állapotban indul simán... B)meg a menetközbeni leállást is csak melegen csinálta mindig... Nem szeretem túl bonyolítani de korlátozottak a lehetőségeim... A jeladónak nem biztos hogy a hő a baja... elég sztohasztikus lehet a működése, úgyhogy keress inkább másik jeladót próbára. Te mindent így szeretsz túlbonyolítani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Értem Lacee, van aki szereti a szívást.. van ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 felkerült coupe rendszere, köszönöm neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Klín és papírtörlő az üvegfelületnek. Ez nálad az autómosás ? :lol: nem szoktam megállniegy ablaktakarításnál, rádásúl úgyis bent áll a kocsi a garázsban addig meg ráér. Ja és az ablakpucolást rühellem az autótakarításban pont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 felkerült coupe rendszere, köszönöm neki :lol: akkor most a tiednek van szar hangja? vagy a vég maradt a tiedéből? ja mikor hívjalak ma? kérdezd meg légyszi ismit hogy mivan akkor ha valaki külföldön van de a kocsija itthon és ugye váltani kell. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 felkerült coupe rendszere, köszönöm neki :lol: Jó hangos lett??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 akkor most a tiednek van szar hangja? vagy a vég maradt a tiedéből? ja mikor hívjalak ma? kérdezd meg légyszi ismit hogy mivan akkor ha valaki külföldön van de a kocsija itthon és ugye váltani kell. THX nemvette most fel.. hivlak ha beszéltem vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Jó hangos lett??? :lol: :lol: igazából történt annyi változás, hogy a cső nem 60as hanem 50es lett végig... és nagyon szép hangja van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Akkor nem is a Coupe ótójának rendszere került fel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Akkor nem is a Coupe ótójának rendszere került fel... :lol: hát mert újra kellett hajlítani az összes csövet.. mert nem arra mentek amerre nekem kellett :lol: de amúgy a "méhecske" feeling megmaradt.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 kérdezd meg légyszi ismit hogy mivan akkor ha valaki külföldön van de a kocsija itthon és ugye váltani kell. THX +6zás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 meghatlevelesalmázás... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts