tamasnor Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 http://www.enginesounds.extra.hu Autóhangokat lehet hallgatni
B_Csaba Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 coupe írta: Szia Csabi... Tesódék szerinted holnap ráérnének kicserélni nekem egy kerékagycsapágyat?????Már nagyon szól :lol: Robival beszéltem, neki ott van egy Vauxhall meg egy Merci busz szétszedve, mondta hogy Kedd az jó ha neked is, vagy van még egy másik megoldás, hogy holnap lemegyünk a műhelybe, segítek én is és közösen megcsináljuk, ott lesznek a tesómék is, szóval ha kell segítenek, jobb mint az utcán, vagy vársz Keddig!
coupe Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 B_Csaba írta: Robival beszéltem, neki ott van egy Vauxhall meg egy Merci busz szétszedve, mondta hogy Kedd az jó ha neked is, vagy van még egy másik megoldás, hogy holnap lemegyünk a műhelybe, segítek én is és közösen megcsináljuk, ott lesznek a tesómék is, szóval ha kell segítenek, jobb mint az utcán, vagy vársz Keddig! Köszönöm.....még átgondolom,mert kicsit nagy szívásnak érzem a csapágy cserét...... :lol:
B_Csaba Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 coupe írta: Köszönöm.....még átgondolom,mert kicsit nagy szívásnak érzem a csapágy cserét...... :lol: Az is, azért is mondta a Keddet, mert akkor van jobban idő. Nekem a Fordnál mikor cseréltünk ráment egy fél nap, annyira be volt gyógyulva a régi csapágy, és azt kiütni művészet volt. De holnap is kész lesz ha akarod, csak hozz sok kaját meg üdítőt, és hidd el kész lesz 2 óra alatt :lol:
Demó Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 coupe írta: Ma megnéztem a bajai Astrát és ez még rosszabb, mint a keceli volt. Nem ment a klíma, rohadnak a hátsó ívek, repedtek a hátsó illesztések a lámpák alatt, motoron nem tudták megmondani, hogy mikor lett vezérlés cserélve és olyan hangja is volt, nem volt benne szervó... :lol: Viszont azt el is felejtettem mondani, hogy a kecelit még lealkudtuk 650e-re. :lol:
redline Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 Demó írta: Ma megnéztem a bajai Astrát és ez még rosszabb, mint a keceli volt. Nem ment a klíma, rohadnak a hátsó ívek, repedtek a hátsó illesztések a lámpák alatt, motoron nem tudták megmondani, hogy mikor lett vezérlés cserélve és olyan hangja is volt, nem volt benne szervó... :lol: Viszont azt el is felejtettem mondani, hogy a kecelit még lealkudtuk 650e-re. :lol: mi ez a nagy autóellenörző körút? :lol:
Demó Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 redline írta: mi ez a nagy autóellenörző körút? :lol: István autót keres a hugának és talált itt felénk 2-t a használtautón. Mi pedig elmentünk megnézni. :lol:
J0hnny Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 redline írta: mi ez a nagy autóellenörző körút? :lol: Mivel lusta voltál lurdyba jönni,így nem kaptál kapcsolót! :lol:
Loretta Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Mélykék?? Felkérhetlek egy esti csevegésre? :lol: Mint réééégen
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Loretta írta: Mélykék?? Felkérhetlek egy esti csevegésre? :lol: Mint réééégen :lol: Zoli hol van ? :lol:
Loretta Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 mélykék76 írta: :lol: Zoli hol van ? :lol: Kééééééépzeld láttam őt itt de szó nélkül elhúzott :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Loretta írta: Kééééééépzeld láttam őt itt de szó nélkül elhúzott :lol: Hááát ez igazán nem szép dolog :lol: Lehet lenyomta hazafelémenet egy turbós Cali :lol: :lol: :lol: :D
Loretta Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 mélykék76 írta: Hááát ez igazán nem szép dolog :lol: Lehet lenyomta hazafelémenet egy turbós Cali :lol: :lol: :D :D Jah és biztosan mérges volt miatta :lol: Nembaj ő iyen és ilyennek szeretjük :lol: Naggyoooon sokan voltunk ma talin! Most voltam előszőr a szabad ég alatt :D
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Loretta írta: Jah és biztosan mérges volt miatta :lol: Nembaj ő iyen és ilyennek szeretjük :lol: Naggyoooon sokan voltunk ma talin! Most voltam előszőr a szabad ég alatt :lol: Bizony, jóv sokan vagyunk mostanában :lol: Mondjuk a bw4 idején biztos le fog csökkeni a léstszám :lol: Gyere majd máskor is :D
Loretta Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 mélykék76 írta: Bizony, jóv sokan vagyunk mostanában :lol: Mondjuk a bw4 idején biztos le fog csökkeni a léstszám :lol: Gyere majd máskor is :lol: Hogyhogy? Kb mennyien leszünk BW-n?
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Loretta írta: Hogyhogy? Kb mennyien leszünk BW-n? Szállások nagyon gyorsan elfogytak, sokan sokat beszélnek BW-ről + még István is az mondja, hogy szerinte sokan lesznek és adok a véleményére :lol:
Lanti Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 coupe találtam neked új avatart: mk: bocsi de félbemaradt tegnap a gép mert nem tudtam belépni újból, és kellet restart a vga driver miatt. este ha kijössz folyatatom, vagy rakj fel egy új vga drviert.. asszem amit leszedtem 156-ost az jó lenne.
redline Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 J0hnny írta: Mivel lusta voltál lurdyba jönni,így nem kaptál kapcsolót! :lol: Meg van húzódva a derekam alig bírok kiegyenesedni :lol: Ráadásul megfáztam és amikor köhögök meg tüsszentek akkor is belenyilal....jókat röhögök magamon, hogy mekkora b@l###### vagyok :lol: :lol:
Lanti Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 redline írta: Meg van húzódva a derekam alig bírok kiegyenesedni :lol: Ráadásul megfáztam és amikor köhögök meg tüsszentek akkor is belenyilal....jókat röhögök magamon, hogy mekkora b@l###### vagyok :lol: :lol: mi is mindig rajtad :lol:
Lanti Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 most ment el itt a körúton kb 15 motoosrendőr, 10 rendőrautó, 3 rendőrterepjáró és köztük egy MNB01es páncélautó... Lehet viszik a fizut a parlamentbe :lol: :lol:
opel16v Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 redline írta: Meg van húzódva a derekam alig bírok kiegyenesedni :D Jó álsztori... végigment rajtad egy vad motoros banda? :lol: :lol: Lanti írta: most ment el itt a körúton kb 15 motoosrendőr, 10 rendőrautó, 3 rendőrterepjáró és köztük egy MNB01es páncélautó... Lehet viszik a fizut a parlamentbe :lol: :lol: Költözik a MNB készpénzkészlet :lol:
Lanti Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 hopp lekerültek róla az AZEV-ek http://www.hasznaltauto.hu/2274926_opel_astra_1995
Laci4 Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Lanti írta: hopp lekerültek róla az AZEV-ek http://www.hasznaltauto.hu/2274926_opel_astra_1995 Háát elég szomorú ezt látni..(árát) Nekem szeptemberben fog lejárni a hitelm,végre valahára.. és ha belegondolok, hogy azzal együtt olyan 2,2 milla a kocsi vételára.. most meg ennyit ér :lol: Igaz, eltelt 5 év... Amúgy ő kicsoda? Klubbos matrinyát látok rajta...
coupe Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 B_Csaba írta: Az is, azért is mondta a Keddet, mert akkor van jobban idő. Nekem a Fordnál mikor cseréltünk ráment egy fél nap, annyira be volt gyógyulva a régi csapágy, és azt kiütni művészet volt. De holnap is kész lesz ha akarod, csak hozz sok kaját meg üdítőt, és hidd el kész lesz 2 óra alatt :D Köszi Csabi,de nem merem bevállalni...úgy néz ki megoldodott a próbléma.....Köszönöm még 1x :lol: Demó írta: Ma megnéztem a bajai Astrát és ez még rosszabb, mint a keceli volt. Nem ment a klíma, rohadnak a hátsó ívek, repedtek a hátsó illesztések a lámpák alatt, motoron nem tudták megmondani, hogy mikor lett vezérlés cserélve és olyan hangja is volt, nem volt benne szervó... :lol: Viszont azt el is felejtettem mondani, hogy a kecelit még lealkudtuk 650e-re. :D Ez sajnálatos hír :lol: .....Azt httem az jobb állapotban lesz.....Hihetettlen hogy ilyen nehéz jó állapotú astrát venni manapság-És még az enyémre mondják hogy drága :lol: Köszönöm :lol:
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 coupe írta: Köszi Csabi,de nem merem bevállalni...úgy néz ki megoldodott a próbléma.....Köszönöm még 1x :lol: Nem bírtad ki Keddig? :lol:
Recommended Posts