Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Szia Csabi...

Tesódék szerinted holnap ráérnének kicserélni nekem egy kerékagycsapágyat?????Már nagyon szól :lol:

Robival beszéltem, neki ott van egy Vauxhall meg egy Merci busz szétszedve, mondta hogy Kedd az jó ha neked is, vagy van még egy másik megoldás, hogy holnap lemegyünk a műhelybe, segítek én is és közösen megcsináljuk, ott lesznek a tesómék is, szóval ha kell segítenek, jobb mint az utcán, vagy vársz Keddig!

Elküldve
Robival beszéltem, neki ott van egy Vauxhall meg egy Merci busz szétszedve, mondta hogy Kedd az jó ha neked is, vagy van még egy másik megoldás, hogy holnap lemegyünk a műhelybe, segítek én is és közösen megcsináljuk, ott lesznek a tesómék is, szóval ha kell segítenek, jobb mint az utcán, vagy vársz Keddig!

Köszönöm.....még átgondolom,mert kicsit nagy szívásnak érzem a csapágy cserét...... :lol:

Elküldve
Köszönöm.....még átgondolom,mert kicsit nagy szívásnak érzem a csapágy cserét...... :lol:

Az is, azért is mondta a Keddet, mert akkor van jobban idő. Nekem a Fordnál mikor cseréltünk ráment egy fél nap, annyira be volt gyógyulva a régi csapágy, és azt kiütni művészet volt.

De holnap is kész lesz ha akarod, csak hozz sok kaját meg üdítőt, és hidd el kész lesz 2 óra alatt :lol:

Elküldve

Ma megnéztem a bajai Astrát és ez még rosszabb, mint a keceli volt. Nem ment a klíma, rohadnak a hátsó ívek, repedtek a hátsó illesztések a lámpák alatt, motoron nem tudták megmondani, hogy mikor lett vezérlés cserélve és olyan hangja is volt, nem volt benne szervó... :lol:

Viszont azt el is felejtettem mondani, hogy a kecelit még lealkudtuk 650e-re. :lol:

Elküldve
Ma megnéztem a bajai Astrát és ez még rosszabb, mint a keceli volt. Nem ment a klíma, rohadnak a hátsó ívek, repedtek a hátsó illesztések a lámpák alatt, motoron nem tudták megmondani, hogy mikor lett vezérlés cserélve és olyan hangja is volt, nem volt benne szervó... :lol:

Viszont azt el is felejtettem mondani, hogy a kecelit még lealkudtuk 650e-re. :lol:

mi ez a nagy autóellenörző körút? :lol:

Elküldve
mi ez a nagy autóellenörző körút? :lol:

István autót keres a hugának és talált itt felénk 2-t a használtautón. Mi pedig elmentünk megnézni. :lol:

Elküldve
Hááát ez igazán nem szép dolog :lol:

Lehet lenyomta hazafelémenet egy turbós Cali :lol: :lol: :D :D

Jah és biztosan mérges volt miatta :lol:

Nembaj ő iyen és ilyennek szeretjük :lol:

Naggyoooon sokan voltunk ma talin! Most voltam előszőr a szabad ég alatt :D

Elküldve
Jah és biztosan mérges volt miatta :lol:

Nembaj ő iyen és ilyennek szeretjük :lol:

Naggyoooon sokan voltunk ma talin! Most voltam előszőr a szabad ég alatt :lol:

Bizony, jóv sokan vagyunk mostanában :lol:

Mondjuk a bw4 idején biztos le fog csökkeni a léstszám :lol:

Gyere majd máskor is :D

Elküldve
Bizony, jóv sokan vagyunk mostanában :lol:

Mondjuk a bw4 idején biztos le fog csökkeni a léstszám :lol:

Gyere majd máskor is :lol:

Hogyhogy?

Kb mennyien leszünk BW-n?

Elküldve
Hogyhogy?

Kb mennyien leszünk BW-n?

Szállások nagyon gyorsan elfogytak, sokan sokat beszélnek BW-ről + még István is az mondja, hogy szerinte sokan lesznek és adok a véleményére :lol:

Elküldve

coupe találtam neked új avatart:

Yellow_Chondro_Python.jpg

mk: bocsi de félbemaradt tegnap a gép mert nem tudtam belépni újból, és kellet restart a vga driver miatt. este ha kijössz folyatatom, vagy rakj fel egy új vga drviert.. asszem amit leszedtem 156-ost az jó lenne.

Elküldve
Mivel lusta voltál lurdyba jönni,így nem kaptál kapcsolót! :lol:

Meg van húzódva a derekam alig bírok kiegyenesedni :lol:

Ráadásul megfáztam és amikor köhögök meg tüsszentek akkor is belenyilal....jókat röhögök magamon, hogy mekkora b@l###### vagyok :lol: :lol:

Elküldve
Meg van húzódva a derekam alig bírok kiegyenesedni :lol:

Ráadásul megfáztam és amikor köhögök meg tüsszentek akkor is belenyilal....jókat röhögök magamon, hogy mekkora b@l###### vagyok :lol: :lol:

mi is mindig rajtad :lol:

Elküldve

most ment el itt a körúton kb 15 motoosrendőr, 10 rendőrautó, 3 rendőrterepjáró és köztük egy MNB01es páncélautó... Lehet viszik a fizut a parlamentbe :lol: :lol:

Elküldve
Meg van húzódva a derekam alig bírok kiegyenesedni :D

Jó álsztori... végigment rajtad egy vad motoros banda? :lol: :lol:

most ment el itt a körúton kb 15 motoosrendőr, 10 rendőrautó, 3 rendőrterepjáró és köztük egy MNB01es páncélautó... Lehet viszik a fizut a parlamentbe :lol: :lol:

Költözik a MNB készpénzkészlet :lol:

Elküldve
Az is, azért is mondta a Keddet, mert akkor van jobban idő. Nekem a Fordnál mikor cseréltünk ráment egy fél nap, annyira be volt gyógyulva a régi csapágy, és azt kiütni művészet volt.

De holnap is kész lesz ha akarod, csak hozz sok kaját meg üdítőt, és hidd el kész lesz 2 óra alatt :D

Köszi Csabi,de nem merem bevállalni...úgy néz ki megoldodott a próbléma.....Köszönöm még 1x :lol:

Viszont azt el is felejtettem mondani, hogy a kecelit még lealkudtuk 650e-re. :D

Ez sajnálatos hír :lol: .....Azt httem az jobb állapotban lesz.....Hihetettlen hogy ilyen nehéz jó állapotú astrát venni manapság-És még az enyémre mondják hogy drága :lol:

Köszönöm :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.