opel16v Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Többi képen azért már messze nem ilyen jó. Élőben elég ütős volt... a mellei egyszerűen remekművek, azokat kéne megőrizni az utókornak majd bebalzsamozva, nem ám sztálint, vagy lenint, vagy nemtoménkicsodát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Élőben elég ütős volt... a mellei egyszerűen remekművek, azokat kéne megőrizni az utókornak majd bebalzsamozva, nem ám sztálint, vagy lenint, vagy nemtoménkicsodát... :lol: Túlsokat nézed a HUSTLERT meg a SPICE-t :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Hát nekem is eléggé elfoglalta a vizuális memóriaterületem, amíg ott táncikált, és hajolt a Dj pult fölé... :lol: :lol: http://images.iwiw.net/0901/user/00/84/15/...5_1187938180091 :lol: Hmm, érdekes, én észre sem vettem :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Hmm, érdekes, én észre sem vettem :lol: :lol: :lol: :lol: Hát persze, te most más nőre nézni sem tudsz, csak a leendő feleségedre... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Élőben elég ütős volt... a mellei egyszerűen remekművek, azokat kéne megőrizni az utókornak majd bebalzsamozva, nem ám sztálint, vagy lenint, vagy nemtoménkicsodát... :lol: Te lehetsz már egy szexőrült, mi mehet otthon esténként magányodban :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Te lehetsz már egy szexőrült, mi mehet otthon esténként magányodban :lol: :lol: :lol: Meló, vazz, meló... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Meló, vazz, meló... :lol: Az neked már meló? :lol: Bár öregszel az tény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Meló, vazz, meló... :lol: hát szop_ásnak szop_ás....de hogy jó e...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 hát szop_ásnak szop_ás....de hogy jó e...... csak ha a jó oldalán vagy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 HÓGUMI :lol: - 170 LE :lol: kb 1éve hirdetik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Pedig ennyit talán meg érne ha picit összekaparnák...meg mondjuk lenne egy rendes hirdetése... kb 1éve hirdetik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Pedig ennyit talán meg érne ha picit összekaparnák...meg mondjuk lenne egy rendes hirdetése... Csak is bontásra venném meg , mondjuk arra meg drága :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Ha valaki tud kérem szóljon Y20DTH blokkot keresek fűzve! HF el Vagy anélkül! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Kemény vagy X :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Kemény vagy X :lol: :lol: :lol: :lol: Fűnyíróba lessz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 :lol: :lol: Fűnyíróba lessz! :lol: Mondtam hogy kemény vagy wazze, ma nem láttalak msn, beteg vagy? vagy csak simán szerelmes? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Mondtam hogy kemény vagy wazze, ma nem láttalak msn, beteg vagy? vagy csak simán szerelmes? :lol: Bazki tesó , annyit melózok hogy lassan az ivás rovására megy :lol: :lol: :lol: Ma majd el hagytam a tököm annyi melóm volt és egész héten 12 - 8 tik takk ba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Bazki tesó , annyit melózok hogy lassan az ivás rovására megy :lol: :lol: :lol: Ma majd el hagytam a tököm annyi melóm volt és egész héten 12 - 8 tik takk ba! :lol: Kemény, én pótoltam az elmúlt 2-3 napban ezt azt, ott hagytam a wizz air melót, és egyelőre az asszony tart el, igaz megvan a napi 4 sör és 2 vodka :D :lol: de már muszáj volt 86Kg voltam még múlt hét kedden most már 92Kg, szóval visszakell szednem a 100-at az alatt nem ember az ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Kemény, én pótoltam az elmúlt 2-3 napban ezt azt, ott hagytam a wizz air melót, és egyelőre az asszony tart el, igaz megvan a napi 4 sör és 2 vodka :lol: :lol: de már muszáj volt 86Kg voltam még múlt hét kedden most már 92Kg, szóval visszakell szednem a 100-at az alatt nem ember az ember :D :lol: :lol: Bakker én most 82 kg vagyok 174 cm hez :lol: De ez is sok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 :lol: :lol: Bakker én most 82 kg vagyok 174 cm hez :lol: De ez is sok! Én 182cm vagyok, és szerette az asszony amikor 105K voltam :D :D most nem dolgozom 1-2 hónapig, és újra versenysúlyban leszek :D :D De ami a lényeg, ma állok a megyeri úton a lámpánál, mentem a feleségemért, piros lámpánál az ott gyalogló emberek közül akik mentek át az úton, oda szólt az egyik, nagyon szép a kocsid ) ennyi :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 :lol: :lol: Bakker én most 82 kg vagyok 174 cm hez :lol: De ez is sok! Most nézem mit irtál.... Csinálj valamit magadal wazzeee háéáá tök girhes vagy, minek menjek le így a blitczre :::lol::D etetni? inni akarok nem enni :lol: Giliszta hajtót vigyek??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Most nézem mit irtál.... Csinálj valamit magadal wazzeee háéáá tök girhes vagy, minek menjek le így a blitczre :::lol::D etetni? inni akarok nem enni :lol: Giliszta hajtót vigyek??? :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 kétem tegyék meg tétjeiket:mikor fog lerobban a gyalogkakukos gsi :lol: 2hét?netán 3? apám újra elkezdte babrálni hálistennek és csodálkozik,hogy ordítok vele....akár hányszor hozzányúlt mindíg lett valami baja :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Ha valaki tud kérem szóljon Y20DTH blokkot keresek fűzve! HF el Vagy anélkül! Köszönöm! Megkérdezném Viktort. Mondjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 kupépontgéessi idesüss, ehhez mit szólsz? http://www.hasznaltauto.hu/2266584_opel_astra_2003 sztem jobb oldalon A oszlopnál rogyott a taliga, de azért nagyon ott van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts