MOR16V Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Nem Dezső helyett te balga,dezső mellé,pesti rohangálósnak,etanollal és C14SE átalakítással. :lol: azért mert ennek is szép tiszta a motortere? :lol: aztán kezdődik: fordulatszámmérő, futómű, elektromos ablak, no meg a moci :lol: Mi van a jó öreg kadett cabrio gondolattal, az akkor örökre tovaszállt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 ?!?!?!?!?!?!?!?! :lol: :lol: Hívtalak. Észre sem vetted ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 ....Mi van a jó öreg kadett cabrio gondolattal, az akkor örökre tovaszállt?.... Jól beszél a csávó :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Hívtalak. Észre sem vetted ? :lol: siman megeshet nalam az ilyen :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Szerintem drága. Miért nem keresel inkább egyből egy SE-t? Adó szempontjából jobb a 44kW a forgalmiban. :lol: azért mert ennek is szép tiszta a motortere? :lol: aztán kezdődik: fordulatszámmérő, futómű, elektromos ablak, no meg a moci :lol: Mi van a jó öreg kadett cabrio gondolattal, az akkor örökre tovaszállt? Rozsda,vászontető,fogyasztás,használhatóság stb stb stb Ez olyan mint Pamela Anderson: örök vágy tárgya,de sosem lesz a tiéd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 ....Rozsda,vászontető,fogyasztás,használhatóság stb stb stb Ez olyan mint Pamela Anderson: örök vágy tárgya,de sosem lesz a tiéd! :lol:.... Mi a fax#&@ról beszélsz ? 58 éves vagy lélekben vagy mi van ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Adó szempontjából jobb a 44kW a forgalmiban. :lol: Az átépítés árán viszont elég sokaig tudnád fizetni az adót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Nem Dezső helyett te balga,dezső mellé,pesti rohangálósnak,etanollal és C14SE átalakítással. :lol: Huhh! Hallottad a sziklát lehullani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Mi a fax#&@ról beszélsz ? 58 éves vagy lélekben vagy mi van ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D jól tartja magát mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Nem Dezső helyett te balga,dezső mellé,pesti rohangálósnak,etanollal és C14SE átalakítással. :lol: ööö nem logikusabb Dezsőt visszafokozni pesti rohangálóssá és amellé venni egy olyat amire vágysz ? ( pl kadett kabrio ) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 a seat klubbnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 erről jut eszmbe, milyen csaj volt Hellóék társaságában ott a talin... ehhh... nem kispályás csaj volt... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 a seat klubbnak :lol: http://misa.peugeot205klub.hu/forum/ass83911.jpg Hát , elég méreten aluli a csaj..... kutya megugatná ha elmenne előtte ,,,, ennyi csontot egyrakásra még nem látott! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Hát , elég méreten aluli a csaj..... kutya megugatná ha elmenne előtte ,,,, ennyi csontot egyrakásra még nem látott! :lol: :lol: Hát azért, én dugnám mint a lopott biciglit :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Hát azért, én dugnám mint a lopott biciglit :lol: :lol: :lol: Azt nem mondtam hogy nem blokkolnám.... csak hogy jólálna neki pár kiló.... :lol: illetve pontossan 82Kg hiányzik róla! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Azt nem mondtam hogy nem blokkolnám.... csak hogy jólálna neki pár kiló.... :lol: illetve pontossan 82Kg hiányzik róla! :lol: Előről is megvizsgálnám azért , mert lehet olyan mint Terry Black:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Előről is megvizsgálnám azért , mert lehet olyan mint Terry Black:D Loree ugye mélyreható lenne a vizsgálat??? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Loree ugye mélyreható lenne a vizsgálat??? :lol: :lol: :lol: :lol: Ahol csak lyuk van :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Ahol csak lyuk van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Ahol csak lyuk van :lol: :lol: :lol: Remélem épek a fogai, különben azzal a lyukkal megszevedsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Lanti ma meg én is láttalak Téged nem csak Te az én kocsimat. Láttam hogy nézel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Lanti ma meg én is láttalak Téged nem csak Te az én kocsimat. Láttam hogy nézel :lol: néztem hátha nézel :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 erről jut eszmbe, milyen csaj volt Hellóék társaságában ott a talin... ehhh... nem kispályás csaj volt... :lol: :lol: :D Jah...képzeld ha még hideg is lett volna... :lol: :lol: :lol: Hernád Tominak mondtam is, hogy "Most mi lesz??? Itt fox ücsörögni reggelig? Vagy hozzak egy lici brómos teát???" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Hát azért, én dugnám mint a lopott biciglit :lol: :lol: :lol: Te biciklikkel csinálod? :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Igen az volt...iszonyat feeling még mindig... :lol: :lol: Tényleg kár lett volna bemennem már akkor este egy órára kétezerötér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts