mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Azvan vele, hogy még nem adtam fel... Mer nem jutott rá egyszerűen kapacitás... De most kimegyek a garázsba, előtúrom és becsomizom, azt holnap feladom... Bocsánat, de sok dolgom volt... :lol: Béláim, Méé nem szóltok. Zsoltinak el tudnám kérni gsi matrinyát, odaadni, ad maszkot, Lacinak odaadom és én is kapok maszkot :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Ma fent voltam Pesten, mert barinőmet meg sógornőjét fel kellett vinni a Lurdyba fodrászkodni :lol: Közben volt egy kis légterelő bizniszem és át kellett mennem a Dunaplázához, ami sikerült 15 perc alatt mert nem volt dugó a Hungárián :D Várom a srácot aki hozza a légterelőt és érkezik egy piros géesi, amivel B_Csabi volt. De jó mondom, hogy most tudtam meg, hogy te árulod, mert akkor bizniszelhettünk volna itt is. Na mindegy legalább megismertük egymást személyesen és egy jót dumcsiztunk a vasakról. Aztán vissza Lurdy és vártam a fodrászra :lol: Nem rég értem haza, de szerencsém volt, mert hipp-hopp megtettem az utat. Látszik hogy nem olvasod a fórumot :D :lol: :lol: :lol: Lanti még meg is kérdezte tőle hogy ő árúlha a duenen a légterelőket :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Béláim, Méé nem szóltok. Zsoltinak el tudnám kérni gsi matrinyát, odaadni, ad maszkot, Lacinak odaadom és én is kapok maszkot :lol: :lol: :lol: :lol: Én ezt mondtam már László barátunknak, de ő ragaszkodott hogy postázzam el... Mer aszondta hogy valahol személyesen adja át neked a maszkot, én erre mondtam hogy felviszem akkor lurdyhoz ezt és majd elcserélitek... de nehogy má ilyen egyszerű és ésszerű legyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Látszik hogy nem olvasod a fórumot :D :lol: :lol: :lol: Lanti még meg is kérdezte tőle hogy ő árúlha a duenen a légterelőket :lol: :lol: Olvasom folyamatosan megint, csak nem figyeltem lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Anti! Köszi a metálszemsés kiemelést :lol: te is jól mutattál IceMan kadettjába :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Anti! Köszi a metálszemsés kiemelést :lol: te is jól mutattál IceMan kadettjába :lol: :lol: lefogadom hogy jobban mint egy Seatban. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 akit esetleg érdekel egy ilyen muszer tarto az a oszlopra ... szoljon 15e ft és fekete ... f astrához készült vagy esetleg vmax féle benzinnyomas állitó 25e udv Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Várom a srácot aki hozza a légterelőt és érkezik egy piros géesi, amivel B_Csabi volt. De jó mondom, hogy most tudtam meg, hogy te árulod, mert akkor bizniszelhettünk volna itt is. Na mindegy legalább megismertük egymást személyesen és egy jót dumcsiztunk a vasakról. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 elkezdted szétzilálni az asztrát szonik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 hordjuk szét mint KENNYT az egerek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: Persze ha kérdezni akar a halandó, akkó nem hívja vissza :lol: Na legközelebb nem is adom neki a családi red bullt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 És végül az opelforum kihagyhatatlan sztárja... :lol: :lol: :lol: http://kepfeltoltes.hu/080727/100_0379_www...ltoltes.hu_.jpg Szerintem ezt a képet összecserélted valami mással :D Jó volt a hétvége, én du2 után indultam csak, addig ejtőztünk a parton, meg fagyasztottuk a zacsit a balcsiban. :lol: Franya volt találkozni a rég látott emberkékkel is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Csatlakozom Gabihoz, tényleg jó volt találkozni rég nem látott emberekkel. Viszont a hétvége csalódása, hogy csak harmadik letem a sörivó versenyen. Mostantól egy évi önkéntes száműzetésbe vonulok az engem ért leki trauma miatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Mostantól egy évi önkéntes száműzetésbe vonulok az engem ért leki trauma miatt. :lol: Elhanyagoltad biztos az edzést :lol: Most egy évig szigorú edzéstervet kell követned! :lol: A bulin is van mit behozni majd blitzen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 A bulin is van mit behozni majd blitzen :lol: Akkor hozzátok be helyettem! :lol: :lol: Amúgy az milyen tré volt már, hogy 10 percen belül ugyanaz az ugrálós ABBA válogatás indult el legalább négyszer... Ott lett elegem az egészből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Akkor hozzátok be helyettem! :D :lol: Amúgy az milyen tré volt már, hogy 10 percen belül ugyanaz az ugrálós ABBA válogatás indult el legalább négyszer... Ott lett elegem az egészből... 10 percig ittad a sört és így lettél harmadik ? :lol: :lol: :lol: Ki végzett még a dobogón ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Pista! Tudsz valahol a közelben jó kézi mostót? Olyan benyakútra gondolok,ahol van magasnyomású mosó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Ki végzett még a dobogón ? :lol: Valami "ismeretlen" fazon, Kukuriku becenévvel, meg Ákos. De azt mondja Ákos, hogy amióta sörivásban versenyzik, ilyen szoros befutó még nem nagyon volt. Amúgy a klubból (ebből) Kismanta lett az első fényezés kategóriában. Szóval neki is gratula. Ja, és a MOTE is kapott oklevelet, mint résztvevő klub. Ez Tasnál van, mert közöttünk ő volt a rangidős MOTE-s. Továbbá az MVOK is kapott, ez Kismantánál fellelhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Dezső utódja...talán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Dezső utódja...talán... Na neeee! Te is kezded????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Pista! Tudsz valahol a közelben jó kézi mostót? Olyan benyakútra gondolok,ahol van magasnyomású mosó. Szentendrei + raktár út, az esso-nál van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 :lol: :lol: :D :D Persze ha kérdezni akar a halandó, akkó nem hívja vissza :lol: Na legközelebb nem is adom neki a családi red bullt :D :D :D ?!?!?!?!?!?!?!?! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Na neeee! Te is kezded????? Nem Dezső helyett te balga,dezső mellé,pesti rohangálósnak,etanollal és C14SE átalakítással. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Szentendrei + raktár út, az esso-nál van :lol: Karaj!Az tényleg közel van! THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Dezső utódja...talán... Szerintem drága. Miért nem keresel inkább egyből egy SE-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts