Atommanó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Na valahol itt kezdődik az hogy AUTÓ!!!!! :lol: Csak kár, hogy ilyen nem létezik...kamu...timeslippen már leírták korábban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Egy ilyet nagyon szeretnék !!!!! Majdnem biztos,hogy a GSI után (ha majd eccer) ez a tipus lessz ! :lol: Majd megbánod...vagy turbós OPC-t vegyél...vagy elégedj meg azzal, hogy egy GSI ad majd két autót...100-ig... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Jah...hazajöttünk a Mantataliról...volt egy két szép autó most is...volt egy Targa Manta, amit 14 éve csinált a gazdája...mindjárt rakok fel képeket... Jah...és olyat forogtunk a Kadival, hogy bekönnyeztem egy pillanatra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Majd megbánod...vagy turbós OPC-t vegyél...vagy elégedj meg azzal, hogy egy GSI ad majd két autót...100-ig... :lol: mostanában nem lessz sem turbós demégcsak szívósem :lol: Marad az öregfiú mégvagy 5 évig biztos! De lehet azlessz hogy veszek Krisztának egy 1000 es korzát vagy ha megnyerem aa tombolán akkor nem is kell venni , a nagyfiút meg szétszedjük és 1-2 év alatt csak sikerül rendbetenni a dolgiat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080727/100_0332_www...ltoltes.hu_.jpg Ki az az OGRE abban a kocsiban! :lol: :lol: :lol: ez a te kadid volt gondolom ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Csak a feeling kedvéért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Ki az az OGRE abban a kocsiban! :lol: :lol: :lol: ez a te kdid volt gondolom ! :lol: Jah, csak azóta egyben van, és megyeget :D Azért az OGRE viszont erős, kérj szépen bocsánatot... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Jah, csak azóta egyben van, és megyeget :lol: Hát már a kék festésből gondoltam hogy most azé van gazdája! :lol: Anti csak rúúúúúgta nekijje! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Igen az volt...iszonyat feeling még mindig... :lol: :lol: A tali szerintem legszebb modernkori ótója ez az A veki volt, bár az első lökös pont nem eltalált...meg zöld is, de összeséggében ez egy hibátlan autó volt...4 kupát el is vitt... :lol: És a gyerekülés... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Hát bazeee iylen tiszta motorterem és iylen összhang az enyémen sztem sohasenemlessz! Nagyon szép tényleg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Ezt Piiistának :lol: ez a Seni makulátlan volt kívül belül...ő is kapott díjat... A targatetős manta, amit a tulaja saját kezűleg csinált 14 éven át...(többször majdnem elkészült, de vissza lett bontva, aztán újra az egész...) Nagyon gyönyörű lett...ő volt a tali legszebb ótója...mellette Laci 3000-ese, ami sajnos csapágyas lett a tali végére, így kötélen jutott haza... :lol: , és mellette Hajni metálszemcsés Mantája... :lol: Hátul 12.5X15-ös kerekecske gombocska... :lol: Egy régi klasszikus: Hello Mantája... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Ki az az OGRE abban a kocsiban! :lol: :lol: :lol: ez a te kadid volt gondolom ! :lol: Ogre, lol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Na utolsó sorozat...aztán nem fárasztok senkit tovább... :lol: gumidurrantás után... :lol: Detti kezén egy kismadár... :lol: Ott vót Dátvédernagyúúúr is... :lol: És végül az opelforum kihagyhatatlan sztárja... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Nagyon jól néz ki a kadi... Gratulálok annak aki ilyen szépre megcsinálta. Bár kocka lámpával sztem jobb lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 OFF... de most az 1x elnézzük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Nagyon jól néz ki a kadi... Gratulálok annak aki ilyen szépre megcsinálta. Bár kocka lámpával sztem jobb lenne. :lol: Hát ez csak amolyan gyors fényezés volt, hogy a talira le tudjon jönni...a gumifüst közben itt ott oda is lett...szal újra lesz csinálva...a kerek lámpa meg azért lett, mert le kellett vágni az elejét... :lol: :lol: :lol: :lol: ...és neki meg egy ilyen eleje figyelt a padláson...szal adott volt a szitu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Hát ez csak amolyan gyors fényezés volt, hogy a talira le tudjon jönni...a gumifüst közben itt ott oda is lett...szal újra lesz csinálva...a kerek lámpa meg azért lett, mert le kellett vágni az elejét... :lol: :lol: :lol: :lol: ...és neki meg egy ilyen eleje figyelt a padláson...szal adott volt a szitu... áhá, áj ándörsztend... Mindegy, a lényeg hogy szép lett... A leírásod alapján megy is, még mindíg... reméljük ő nem fogja keresztbe rakni... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Zsottika megsem merem kérdezni... hogy mi a repedtt térdem van a hűtőmaszkal??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Azé így utólag , és a képeket elnézve igazat kell adnom Soniq-nak azért gyári autó ide vagy oda egy egyedinek tényleg nincs párja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Zsottika megsem merem kérdezni... hogy mi a repedtt térdem van a hűtőmaszkal??? :lol: Azvan vele, hogy még nem adtam fel... Mer nem jutott rá egyszerűen kapacitás... De most kimegyek a garázsba, előtúrom és becsomizom, azt holnap feladom... Bocsánat, de sok dolgom volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 reméljük ő nem fogja keresztbe rakni... :lol: :lol: Hiú ábránd. Látom, nem ismered Bencze Lacit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Hiú ábránd. Látom, nem ismered Bencze Lacit! :lol: őszintén megvallva, nem, nem ismerem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Azvan vele, hogy még nem adtam fel... Mer nem jutott rá egyszerűen kapacitás... De most kimegyek a garázsba, előtúrom és becsomizom, azt holnap feladom... Bocsánat, de sok dolgom volt... :lol: Na nemazért mondtam ne érts félre , nem kell azonnal,,,, csak mittom én akkor ha megjön felteszem és akkor píístának tudom adni az enyémet hátha Blitzig le is tudja fényeztetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Ma fent voltam Pesten, mert barinőmet meg sógornőjét fel kellett vinni a Lurdyba fodrászkodni :lol: Közben volt egy kis légterelő bizniszem és át kellett mennem a Dunaplázához, ami sikerült 15 perc alatt mert nem volt dugó a Hungárián :lol: Várom a srácot aki hozza a légterelőt és érkezik egy piros géesi, amivel B_Csabi volt. De jó mondom, hogy most tudtam meg, hogy te árulod, mert akkor bizniszelhettünk volna itt is. Na mindegy legalább megismertük egymást személyesen és egy jót dumcsiztunk a vasakról. Aztán vissza Lurdy és vártam a fodrászra :lol: Nem rég értem haza, de szerencsém volt, mert hipp-hopp megtettem az utat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts