Atommanó Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Na valahol itt kezdődik az hogy AUTÓ!!!!! :lol: Csak kár, hogy ilyen nem létezik...kamu...timeslippen már leírták korábban... :lol:
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Egy ilyet nagyon szeretnék !!!!! Majdnem biztos,hogy a GSI után (ha majd eccer) ez a tipus lessz ! :lol: Majd megbánod...vagy turbós OPC-t vegyél...vagy elégedj meg azzal, hogy egy GSI ad majd két autót...100-ig... :lol:
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Jah...hazajöttünk a Mantataliról...volt egy két szép autó most is...volt egy Targa Manta, amit 14 éve csinált a gazdája...mindjárt rakok fel képeket... Jah...és olyat forogtunk a Kadival, hogy bekönnyeztem egy pillanatra... :lol:
Xray Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Majd megbánod...vagy turbós OPC-t vegyél...vagy elégedj meg azzal, hogy egy GSI ad majd két autót...100-ig... :lol: mostanában nem lessz sem turbós demégcsak szívósem :lol: Marad az öregfiú mégvagy 5 évig biztos! De lehet azlessz hogy veszek Krisztának egy 1000 es korzát vagy ha megnyerem aa tombolán akkor nem is kell venni , a nagyfiút meg szétszedjük és 1-2 év alatt csak sikerül rendbetenni a dolgiat :lol:
Xray Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080727/100_0332_www...ltoltes.hu_.jpg Ki az az OGRE abban a kocsiban! :lol: :lol: :lol: ez a te kadid volt gondolom ! :lol:
FBalazs Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Ki az az OGRE abban a kocsiban! :lol: :lol: :lol: ez a te kdid volt gondolom ! :lol: Jah, csak azóta egyben van, és megyeget :D Azért az OGRE viszont erős, kérj szépen bocsánatot... :lol:
Xray Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Jah, csak azóta egyben van, és megyeget :lol: Hát már a kék festésből gondoltam hogy most azé van gazdája! :lol: Anti csak rúúúúúgta nekijje! :lol:
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Igen az volt...iszonyat feeling még mindig... :lol: :lol: A tali szerintem legszebb modernkori ótója ez az A veki volt, bár az első lökös pont nem eltalált...meg zöld is, de összeséggében ez egy hibátlan autó volt...4 kupát el is vitt... :lol: És a gyerekülés... :lol:
Xray Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Hát bazeee iylen tiszta motorterem és iylen összhang az enyémen sztem sohasenemlessz! Nagyon szép tényleg!
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Ezt Piiistának :lol: ez a Seni makulátlan volt kívül belül...ő is kapott díjat... A targatetős manta, amit a tulaja saját kezűleg csinált 14 éven át...(többször majdnem elkészült, de vissza lett bontva, aztán újra az egész...) Nagyon gyönyörű lett...ő volt a tali legszebb ótója...mellette Laci 3000-ese, ami sajnos csapágyas lett a tali végére, így kötélen jutott haza... :lol: , és mellette Hajni metálszemcsés Mantája... :lol: Hátul 12.5X15-ös kerekecske gombocska... :lol: Egy régi klasszikus: Hello Mantája... :lol:
yooccoo Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Ki az az OGRE abban a kocsiban! :lol: :lol: :lol: ez a te kadid volt gondolom ! :lol: Ogre, lol :lol:
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Na utolsó sorozat...aztán nem fárasztok senkit tovább... :lol: gumidurrantás után... :lol: Detti kezén egy kismadár... :lol: Ott vót Dátvédernagyúúúr is... :lol: És végül az opelforum kihagyhatatlan sztárja... :lol: :D :D
Zsoltee Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Nagyon jól néz ki a kadi... Gratulálok annak aki ilyen szépre megcsinálta. Bár kocka lámpával sztem jobb lenne. :lol:
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Nagyon jól néz ki a kadi... Gratulálok annak aki ilyen szépre megcsinálta. Bár kocka lámpával sztem jobb lenne. :lol: Hát ez csak amolyan gyors fényezés volt, hogy a talira le tudjon jönni...a gumifüst közben itt ott oda is lett...szal újra lesz csinálva...a kerek lámpa meg azért lett, mert le kellett vágni az elejét... :lol: :lol: :lol: :lol: ...és neki meg egy ilyen eleje figyelt a padláson...szal adott volt a szitu...
Zsoltee Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Hát ez csak amolyan gyors fényezés volt, hogy a talira le tudjon jönni...a gumifüst közben itt ott oda is lett...szal újra lesz csinálva...a kerek lámpa meg azért lett, mert le kellett vágni az elejét... :lol: :lol: :lol: :lol: ...és neki meg egy ilyen eleje figyelt a padláson...szal adott volt a szitu... áhá, áj ándörsztend... Mindegy, a lényeg hogy szép lett... A leírásod alapján megy is, még mindíg... reméljük ő nem fogja keresztbe rakni... :D :lol:
Xray Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Zsottika megsem merem kérdezni... hogy mi a repedtt térdem van a hűtőmaszkal??? :lol:
Xray Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Azé így utólag , és a képeket elnézve igazat kell adnom Soniq-nak azért gyári autó ide vagy oda egy egyedinek tényleg nincs párja! :lol:
Zsoltee Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Zsottika megsem merem kérdezni... hogy mi a repedtt térdem van a hűtőmaszkal??? :lol: Azvan vele, hogy még nem adtam fel... Mer nem jutott rá egyszerűen kapacitás... De most kimegyek a garázsba, előtúrom és becsomizom, azt holnap feladom... Bocsánat, de sok dolgom volt... :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 reméljük ő nem fogja keresztbe rakni... :lol: :lol: Hiú ábránd. Látom, nem ismered Bencze Lacit! :lol:
Zsoltee Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Hiú ábránd. Látom, nem ismered Bencze Lacit! :lol: őszintén megvallva, nem, nem ismerem. :lol: :lol:
Xray Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Azvan vele, hogy még nem adtam fel... Mer nem jutott rá egyszerűen kapacitás... De most kimegyek a garázsba, előtúrom és becsomizom, azt holnap feladom... Bocsánat, de sok dolgom volt... :lol: Na nemazért mondtam ne érts félre , nem kell azonnal,,,, csak mittom én akkor ha megjön felteszem és akkor píístának tudom adni az enyémet hátha Blitzig le is tudja fényeztetni :lol:
loree_gsi16v Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Ma fent voltam Pesten, mert barinőmet meg sógornőjét fel kellett vinni a Lurdyba fodrászkodni :lol: Közben volt egy kis légterelő bizniszem és át kellett mennem a Dunaplázához, ami sikerült 15 perc alatt mert nem volt dugó a Hungárián :lol: Várom a srácot aki hozza a légterelőt és érkezik egy piros géesi, amivel B_Csabi volt. De jó mondom, hogy most tudtam meg, hogy te árulod, mert akkor bizniszelhettünk volna itt is. Na mindegy legalább megismertük egymást személyesen és egy jót dumcsiztunk a vasakról. Aztán vissza Lurdy és vártam a fodrászra :lol: Nem rég értem haza, de szerencsém volt, mert hipp-hopp megtettem az utat.
Recommended Posts