Vktr Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 2020? :lol: De ako má egyből mehet OT-ra is, meg veteránbizti, meg minden :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 De ako má egyből mehet OT-ra is, meg veteránbizti, meg minden :lol: :lol: akkor már MVOK tag is lesz Lacee. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Ma valami racccccsssiinggg?? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Hát ha kiérekvele a kapun , és nem lessz bajom a cég ajándéka! :lol: Csak nehogy hirtelenjében felugorj vele egy babettára, ami neki van támasztva a falnak... sebes lesz az arcod :lol: :lol: Atom mindenütt van... :lol: :D Csak az a baj, hogy mindegyik fránya atom molekulába van tömörülve :D No nem baj, majd a svéd bubikiszedő kanalat átalakítjuk atomkiszedő kanállá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Kész lesz az nyugalom, csak az relatív hogy mi számít késznek :lol: De a veterán téma is jól hangzik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Lehet, de nem bizti hogy ugyan az, mivel abból az Adidasból két full egyforma van :lol: anyáméktól és a bátyáméktól kaptam két egyforma tréninget szülinapomra :lol: még jóhogy megbeszélték ki mit.. :lol: Ejj.. részletkérdés.. megálltál a lámpánál elsőként.. vártál.. közben könyök ki.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Anti, Písta! Nemzetközi talit hogy beszéltétek meg? Én holnap tolnám le az arcom, még nemtom pontosan mikor... Reggel 7-8 között indulunk...Viktorékkal, nem tom Piiista jön e, mert még nem tudja ő maga sem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 1340kiló a kocsi súlya velem együtt.....20kilót hízott :lol: Nem könnyü :lol: viszont ennek tudatában,ismét azt mondom hogy nagyon jól megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 1340kiló a kocsi súlya velem együtt.....20kilót hízott :lol: Nem könnyü :lol: viszont ennek tudatában,ismét azt mondom hogy nagyon jól megy :lol: A sperr miatt... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 1340kiló a kocsi súlya velem együtt.....20kilót hízott :D Nem könnyü :lol: viszont ennek tudatában,ismét azt mondom hogy nagyon jól megy :lol: Ott ? :D :D Tál :lol: Én akartam mondani, csak ha Lanti mellett állsz akkor annyira nem látszik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 "1320kiló hitelesített mérlegen mérve,fényezés elött" ->Cs-ről Te eddig is magaddal együtt mérted??? Mert mondjuk kb 80 kg vagy, akkor fényezés elött 1240kg volt, most 1260kg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Reggel 7-8 között indulunk...Viktorékkal, nem tom Piiista jön e, mert még nem tudja ő maga sem... :lol: Oks, én majd kicsit később indulok utánatok. :lol: Ha jön Píísta, biztos inkább ő is később :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Oks, én majd kicsit később indulok utánatok. :lol: Ha jön Píísta, biztos inkább ő is később :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 "1320kiló hitelesített mérlegen mérve,fényezés elött" ->Cs-ről Te eddig is magaddal együtt mérted??? Mert mondjuk kb 80 kg vagy, akkor fényezés elött 1240kg volt, most 1260kg... Kit érdekel hogy nélkülem mennyi? :lol: Szerintem 90kiló lehetek,szóval 1250kiló üresen fél tank benzinnel.....20kiló,de úgye akkor gyári ülés volt,fent volt a tetősín,15"felnivel volt mérve,és a gyári fékkel..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 ....90kiló.... Részemről 103 :lol: :lol: Kocsi meg lehet 1600 kg a flakonok miatt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Részemről 103 :lol: :lol: Kocsi meg lehet 1600 kg a flakonok miatt :lol: :lol: tőcsd fel héliummal a flakonokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 tőcsd fel héliummal a flakonokat. :lol: :lol: :lol: Vicces lenne a Pista cérna hanggal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 :lol: :lol: Vicces lenne a Pista cérna hanggal. :lol: :lol: :lol: :D :D Egyszer Patyi Laci próbálta, az se volt semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Reggel 7-8 között indulunk...Viktorékkal, nem tom Piiista jön e, mert még nem tudja ő maga sem... :lol: Olyan korán meg minek? Este talizunk (remélem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Olyan korán meg minek? Este talizunk (remélem) Hogy legyen idő inni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 na megpróbálom összefoglalni...: TECH 1 re dugtuk...semmi különös csak töröltük az eddigi tárolt hibákat de azokat meg mi genereáltuk pl a légtömegmérő lehuzásával. utána laptopra BOSCH blutoothos mókával. Megmértük az összes dolgot gyujtásal, ami szóba jöhet. Semmi... utána beakartam inditani és nem indult ismét... benyát sem lökte a szelepnél de szikrát sem adott a gyertya... kapott utána az AC külső tápot, na akkor már jött a hídról a szelepből a benya ha nyomogattam... kiszedtük a főrelét(ac) jól megnéztük, nem láttunk semmit rajta igazán...visszaraktuk és beindult... ac relé most a kiszemelt ezek alapján, de a ford.szám jeladót sem zártuk ki még... szorri Vktr de holnap ha melózol akkor ezek miatt zaklatni foglak ... vagy valamelyik kolegádat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Hogy legyen idő inni... :lol: :lol: Én úgy is hamar behozlak titeket a 4-5 sörömmel :D Koradélután érkezemmmm :lol: Píísta! Híjjjál, ha dél körül akarnál indulni esetleg! :lol: ac relé most a kiszemelt ezek alapján, de a ford.szám jeladót sem zártuk ki még... szorri Vktr de holnap ha melózol akkor ezek miatt zaklatni foglak ... vagy valamelyik kolegádat :D Az relé helyére szerintem beletehetsz másikat is próbából... amelyik lábra egyezik :D nekem a sima zöld relé is ugyanolyan, ami pl a hátsóablakfűtést vezérli, mint az ac relé, csak az rózsaszín. De maga a relé ugyanaz :lol: Fordszámjeladó még tényleg nagyon esélyes lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 hallottátok a DííBíí-Cveti nevű új fiúzenekar legújabb számát? lálá dáki lálá bleki :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyszer Patyi Laci próbálta, az se volt semmi :D és megtalálták a sztratoszférában miután kiivott egy 200bar-os palackot egy slukkra? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 és megtalálták a sztratoszférában miután kiivott egy 200bar-os palackot egy slukkra? :lol: :lol: Nem, örökre műmókus lett pár műhód mellett :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts