opel16v Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Amúgy normál gsi fékhez milyen betét az ajánlott? A munkahengert meg rugdossam meg hogy normálisan működjön vagy mondjak neki szépeket vagy mi? Van hozzá felújítókészlet... gumicsúszkák, porvédő, tömítőgyűrű. Szét kell szedni a nyergeket, ki kell belőle nyerni a munkahengert, és mindent átcsiszolni szépen. Az említett jelenség attól van egyébként, hogy berohad a vezetőszár a nyeregben. Ha sokáig így hagyod, megszorul, és félrehúz fékezés közben. Amúgy kizárt hogy félrekopjon egy oldali külsőbelső hacsak vki előtted nem használt betéteket tett bele, vagy a tárcsád egyik fele nem vágott pl. De igy jpe-vel elképzelni nem tudom ez hogy lehet. Fent említett jelenséget nem szabad figyelmen kívül hagyni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Voltam klubtag Gelko... Annó ki lett ez tárgyalva nem egyszer...volt belőle morcoskodás is... Nemtudom hogy az APEH-os 1%-ból minden évben mennyi jön vissza a klubnak de közel sem csak a sajátomat szoktam a klubnak felajánlani... Könyvelünk otthon SZJA-t és nem egy ügyfélnek volt szabadon az 1%-a ... amúgy nem csak akkor jövök ha gáz van...csak azt könnyebben észreveszitek mikor kérdezek mint mikor nem... biztos ti is jobban tudjátok hogy hányszor vágtak be elétek az s8-as audik de azt már ti sem számoljátok hogy ti hányszor vágtatok be a suzikik elé, ... na valahogy így :lol: nem emlékszem rá és csak érdekességképp kérdeztem :lol: köszönjük az adó 1%ot, idén sajnos nem döntöttünk rekordot vele :lol: tudom h nem csak akkor jössz ha gáz van...de most mi van a szuzukival meg az S8al ? tényleg 8as audi van 6.0 motorral mert múltkor az volt írva az egyikre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 és van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 tényleg 8as audi van 6.0 motorral mert múltkor az volt írva az egyikre... :lol: van igen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 és van :lol: Ja látom csak ráleltéééé... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 van igen... :lol: ménem olyat vettél anno ? :lol: tegnapelött voltam felétek, szép ez a ducky :lol: -bár mögötte a szusi picit rontott a képen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 jah és nem ez a Ducky :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 tegnapelött voltam felétek, szép ez a ducky :lol: -bár mögötte a szusi picit rontott a képen :D :lol: :lol: Épp bevágtam elé biztos... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 tényleg 8as audi van 6.0 motorral mert múltkor az volt írva az egyikre... :lol: Benzin / 6.0l / 331kW/ 450PS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Benzin / 6.0l / 331kW/ 450PS Ez már baráti teljesítmény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Albert, nincs valami kapcsolatod nagykerekkel vagy valami hasonló számítógép hardwer területén?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Ez már baráti teljesítmény :lol: Ja és városban laza 25 lici az alapfogyi...ha nem tolod... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Ja és városban laza 25 lici az alapfogyi...ha nem tolod... :lol: :lol: 1500 ft 1 gázfröccs :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Ja és városban laza 25 lici az alapfogyi...ha nem tolod... :lol: :lol: LPG-t bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 LPG-t bele :lol: E85 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 E85 :lol: ATOMOT bele! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 ATOMOT bele! :lol: :lol: :lol: Hogyé adod? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Anti, Písta! Nemzetközi talit hogy beszéltétek meg? Én holnap tolnám le az arcom, még nemtom pontosan mikor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Okidoki, nincs ezzel semmi gond ... de akkor ezennel megfogadom hogy ha elkészül a gsi akkor újra klubtag leszek :lol: :lol: sajnálom ha nemsok jött össze az 1%-ból én igyekeztem idén is minél többet intézni... az s8-assal pedig arra céloztam csak hogy az ember hajlamos a rosszat könnyebben megjegyezeni mint a jót... de azt sem vitattam sosem hogy sokat jövök segítségért hozzátok :D nem emlékszem rá és csak érdekességképp kérdeztem :lol: köszönjük az adó 1%ot, idén sajnos nem döntöttünk rekordot vele :lol: tudom h nem csak akkor jössz ha gáz van...de most mi van a szuzukival meg az S8al ? tényleg 8as audi van 6.0 motorral mert múltkor az volt írva az egyikre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Okidoki, nincs ezzel semmi gond ... de akkor ezennel megfogadom hogy ha elkészül a gsi akkor újra klubtag leszek :lol: :lol: 2020? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Hogyé adod? :lol: :lol: :lol: Hát ha kiérekvele a kapun , és nem lessz bajom a cég ajándéka! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Hát ha kiérekvele a kapun , és nem lessz bajom a cég ajándéka! :lol: Atom mindenütt van... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Albert, nincs valami kapcsolatod nagykerekkel vagy valami hasonló számítógép hardwer területén?? :lol: Küldtem püt, nem kaptad meg? Amúgy régebben kint volt a számod alul, én is beszélnék veled... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 ... de akkor ezennel megfogadom hogy ha elkészül a gsi akkor újra klubtag leszek :lol: :lol: Szerintem csak azért szopat mert nem vagy tag. Lépj be oszt megjavul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Küldtem püt, nem kaptad meg? Amúgy régebben kint volt a számod alul, én is beszélnék veled... Megvan megvan , csak nem jött az ablak ami jelzi, és már válaszoltam is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts