redline Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Pedig már menyasszonyom sincs szal akár már a GTE-t is b@sztathatnám :lol: :lol: :lol: :lol: :D nabassz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Já de majd este mesélek. Két F1 jegyért 340 ojrót kapunk holnap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 óőőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Írtam egy chippet :lol: de csak próbaképpen amit megálmodtam, nem rossz de visszakerült a gyári egyelőre. :lol: B_Csaba GSi Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 óőőő Jó nagy képek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Írtam egy chippet :lol: de csak próbaképpen amit megálmodtam, nem rossz de visszakerült a gyári egyelőre. :lol: B_Csaba GSi :lol: ÖCSÉM szakasztott mintha az enyémben ülnék,,, csak én nemforgattam tiltásig!! mennyi a 0-100??? JÓLMEGY A GÉPSÁRKÁNY :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Jelenetem keresek! :lol: Keress egy olyat akinek kék autója van és fekete rajta a szárny. Én is ilyet keresek az első lökivel 2 éve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 :lol: ÖCSÉM szakasztott mintha az enyémben ülnék,,, csak én nemforgattam tiltásig!! mennyi a 0-100??? JÓLMEGY A GÉPSÁRKÁNY :lol: :lol: még nem jó, egyébként mellettem ült a 80Kg bátyám is :lol: de ez csak egy unaloműzés volt, a gyári is megy így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én sem, de én nem is nagyon szoktam szerelni :lol: :lol: :lol: Akkóóóó vegyen elsőként új rugókat és csak hátul cseréljeeeeee ki :lol: :lol: Ehez nem kell új rugó.. amivel vettem, az sztem még tökéletes.. 2-3 éve pihen a pinyóban... akkor is csak túlzott buzgalomból lett kicserélve.. nem terveztem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 óőőő Ez egy C20ne turbo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Írtam egy chippet :lol: de csak próbaképpen amit megálmodtam, nem rossz de visszakerült a gyári egyelőre. :lol: B_Csaba GSi Csaba nem akarlak elkeseríteni de szerintem ez az óra közel sem a valósat mutatja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Csaba nem akarlak elkeseríteni de szerintem ez az óra közel sem a valósat mutatja. :lol: Ki mondta hogy ez valós? Egyik gyári óra sem valós, ez speciel kereken 7-et csal, 2 hete vettem, ezt még nem állítottam be a GPS-hez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ki mondta hogy ez valós? Egyik gyári óra sem valós, ez speciel kereken 7-et csal, 2 hete vettem, ezt még nem állítottam be a GPS-hez. Ez a másik órám beállítás után :lol: Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nagyon komolyak ezek a levágott hengerfejes régi 2000-es és 2400-as 16V motork. Nem csak a Risse csinál ilyent, vannak többen, akik maszekba megcsinálták már. Ez c30se hengerfej + a 24e blokk összepászítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ez a másik órám beállítás után :lol: Klikk Inkább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Hát megint nem jutottam fel Lurdyhoz... Az életbe nem lesz gsi clubos matrinya a kocsimon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ez a másik órám beállítás után :lol: Klikk Csabi nem jártál ma errefelé? mentél a chinoin irányába a tescó-vasút felől.. ha minden igaz, ugyanaz a melegítő volt rajtad, mint az avatarodon :lol: Láttalak az erkélyről.. épp barinőmmel beszéltem telcsin... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én meg asszem Fót fele taliztam vele máma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én meg asszem Fót fele taliztam vele máma :lol: Lacee te sose leszel klubtag ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Lacee te sose leszel klubtag ? :lol: Albert elintézhetné pedig, vagy megrovást kapna, vagy emelnék legalább 3500-al a fizuját. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Lacee te sose leszel klubtag ? :lol: Sose...csak börre van lóvé, meg pofa a kérdezéshez...csak akkor jön ha gáz van...már megszokhattuk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Csabi nem jártál ma errefelé? mentél a chinoin irányába a tescó-vasút felől.. ha minden igaz, ugyanaz a melegítő volt rajtad, mint az avatarodon :lol: Láttalak az erkélyről.. épp barinőmmel beszéltem telcsin... :lol: Lehet, de nem bizti hogy ugyan az, mivel abból az Adidasból két full egyforma van :lol: anyáméktól és a bátyáméktól kaptam két egyforma tréninget szülinapomra :lol: még jóhogy megbeszélték ki mit.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Én meg asszem Fót fele taliztam vele máma :lol: jaja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Sose...csak börre van lóvé, meg pofa a kérdezéshez...csak akkor jön ha gáz van...már megszokhattuk... :lol: :lol: lol 10pont :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Voltam klubtag Gelko... Annó ki lett ez tárgyalva nem egyszer...volt belőle morcoskodás is... Nemtudom hogy az APEH-os 1%-ból minden évben mennyi jön vissza a klubnak de közel sem csak a sajátomat szoktam a klubnak felajánlani... Könyvelünk otthon SZJA-t és nem egy ügyfélnek volt szabadon az 1%-a ... amúgy nem csak akkor jövök ha gáz van...csak azt könnyebben észreveszitek mikor kérdezek mint mikor nem... biztos ti is jobban tudjátok hogy hányszor vágtak be elétek az s8-as audik de azt már ti sem számoljátok hogy ti hányszor vágtatok be a suzikik elé, ... na valahogy így :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts