coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 mint a szög... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 most a betétet kérdezed, hogy párba kell e?? :lol: igen, hogy hogy ball és jobb oldalt egyszerre kell cserélni gondolom vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 igen, hogy hogy ball és jobb oldalt egyszerre kell cserélni gondolom vagy nem? mivel párba lehet kapni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 igen, hogy hogy ball és jobb oldalt egyszerre kell cserélni gondolom vagy nem? Ez egyértelmű,és a betétet csak párban lehet kapni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 mivel párba lehet kapni :lol: kinek mi a pár ugye. nekem az egy munkahengeren külső és belső pofa az már egy pár. Nektek akkor az fél pár? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ez egyértelmű,és a betétet csak párban lehet kapni :lol: :lol: Amúgy normál gsi fékhez milyen betét az ajánlott? A munkahengert meg rugdossam meg hogy normálisan működjön vagy mondjak neki szépeket vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 lenne egy ikertesóm akivel keversz? :lol: :lol: :lol: ez a bolygó nem bír eltartani mégegy ekkora lényt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én elszórtam azokat a műanyag pöcköket, és így kétoldalas csíkokkal volt felrakva, de nem volt vele gond, bár még akkor felhúzott ablakkal jártam mert hideg volt :lol: Laceeé elrepült két hete, tutira fog kelleni neki. Persze csak ha kék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 ez a bolygó nem bír eltartani mégegy ekkora lényt :lol: neked is köszönjük :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Amúgy normál gsi fékhez milyen betét az ajánlott? A munkahengert meg rugdossam meg hogy normálisan működjön vagy mondjak neki szépeket vagy mi? Ferodo? Amúgy kizárt hogy félrekopjon egy oldali külsőbelső hacsak vki előtted nem használt betéteket tett bele, vagy a tárcsád egyik fele nem vágott pl. De igy jpe-vel elképzelni nem tudom ez hogy lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én is beugrottam a dologra :lol: De sajna Csabi azt az oldalsó akármit árulja nekem meg ugye a hátsó köllene...amúgy már van csak fekete :lol: Épp fényezés után kajtatok... Laceeé elrepült két hete, tutira fog kelleni neki. Persze csak ha kék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én is beugrottam a dologra :lol: De sajna Csabi azt az oldalsó akármit árulja nekem meg ugye a hátsó köllene...amúgy már van csak fekete :lol: Épp fényezés után kajtatok... Keress egy olyat akinek kék autója van és fekete rajta a szárny. Én is ilyet keresek az első lökivel 2 éve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Csodálkozom Pista rajtad, nem tudtam hogy ennyire bírsz pörögni. Örülök neki zsear a gép :lol: :lol: :lol: :lol: nem lehet mindenki olyan "alapos és megfontolt" mint Te :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 :lol: :lol: :lol: nem lehet mindenki olyan "alapos és megfontolt" mint Te :lol: :lol: :D Igen és tegnapelőtt megszállt valami, tegnap már nagyon b*szott és ez lett belőle http://www.hasznaltauto.hu/2258188_opel_kadett_1984 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Igen és tegnapelőtt megszállt valami, tegnap már nagyon b*szott és ez lett belőle http://www.hasznaltauto.hu/2258188_opel_kadett_1984 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ferodo? Amúgy kizárt hogy félrekopjon egy oldali külsőbelső hacsak vki előtted nem használt betéteket tett bele, vagy a tárcsád egyik fele nem vágott pl. De igy jpe-vel elképzelni nem tudom ez hogy lehet. hát pedig van ilyen pl ha a munkahenger egyik oldala nem húz be valamiért. Szerintem meg kell járatni vagy valami ilyesmi lesz. Majd szétszedjük Dinynél valamikor szerintem, vagy sárgánál vagy mittudomén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 hát pedig van ilyen pl ha a munkahenger egyik oldala nem húz be valamiért. Szerintem meg kell járatni vagy valami ilyesmi lesz. Majd szétszedjük Dinynél valamikor szerintem, vagy sárgánál vagy mittudomén. Há de akkor nem is fékez Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Igen és tegnapelőtt megszállt valami, tegnap már nagyon b*szott és ez lett belőle http://www.hasznaltauto.hu/2258188_opel_kadett_1984 minjá felrakom a tejeskávét 500-é :lol: :lol: :lol: moci meg futómű nélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 hát pedig van ilyen pl ha a munkahenger egyik oldala nem húz be valamiért. Szerintem meg kell járatni vagy valami ilyesmi lesz. Majd szétszedjük Dinynél valamikor szerintem, vagy sárgánál vagy mittudomén. azért az az oldal ami a munkahengernél van mindig jobban elszokott kopni... lehet akár 2-3mm is a különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 :lol: Pedig már menyasszonyom sincs szal akár már a GTE-t is b@sztathatnám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Pedig már menyasszonyom sincs szal akár már a GTE-t is b@sztathatnám me? szakitás.hu lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 me? szakitás.hu lett? Já de majd este mesélek. Két F1 jegyért 340 ojrót kapunk holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Pedig már menyasszonyom sincs szal akár már a GTE-t is b@sztathatnám Este gyere Lurdyzni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 azért az az oldal ami a munkahengernél van mindig jobban elszokott kopni... lehet akár 2-3mm is a különbség 2-3mm oké is lenne de a belső az szinte új míg a külső az szinte nulla már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 2-3mm oké is lenne de a belső az szinte új míg a külső az szinte nulla már. hát nem tudom.. kb 7k egy garnitura ferodo betét szóval annyira nem kár érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts