Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Akkor már most kezdjél el spórolni :lol: :lol: :lol: :lol: rajtavagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 rajtavagyok :lol: Gondolom ez abban nyilvánul meg,hogy nézegeted a duenen a hirdetéseket :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 köszönjükemese :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 köszönjükemese :lol: Már ismerlek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 B_csaba, te árulsz légterelőt gsihez? duenen Ja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Gondolom ez abban nyilvánul meg,hogy nézegeted a duenen a hirdetéseket :lol: :lol: :lol: :lol: egyenlőre én is ígyszoktam mielőtt gyűjtök valamire! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Jól néz ki ezen is... Ja és legközelebb ne úgy parkolja az arénában, hogy egy egész helyet elfoglalj... :lol: :lol: jaaaa, hogy ezért hívtál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ja! és jó? és nem jár le ######a meg minden? mert akkor rakd el nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 és jó? és nem jár le ######a meg minden? mert akkor rakd el nekem :D Eszebe ne jusson :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Gondolom ez abban nyilvánul meg,hogy nézegeted a duenen a hirdetéseket :lol: :lol: Meg kevesebbet költ az ósánbaaa... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Meg kevesebbet költ az ósánbaaa... :lol: :lol: huzzááá nyaralni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Nem vicces... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Meg kevesebbet költ az ósánbaaa... :lol: :lol: Az a vicc hogy tényleg azt hiszi 400e-ből megáll a végén.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Az a vicc hogy tényleg azt hiszi 400e-ből megáll a végén.... :lol: jóhogy nem áll meg... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 jóhogy nem áll meg... :D :lol: Pénteken is ezt mondtad ha jól emlékszem....... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Pénteken is ezt mondtad ha jól emlékszem....... :lol: :lol: :lol: :lol: hát eléggé cavinton gyanus :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 hát eléggé cavinton gyanus :D :lol: :lol: :lol: Mondta a Csabi hogy 400ból belerakták egy astrába......Már rémlik?????????és hogy 400ért te is megcsinálod,milyen jó lesz :D :lol: :lol: :D Úgyhogy szedjél gyógyszert.....ja és szombaton is erről álmodtál egész nap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Mondta a Csabi hogy 400ból belerakták egy astrába......Már rémlik?????????és hogy 400ért te is megcsinálod,milyen jó lesz :D :lol: :lol: :lol: Úgyhogy szedjél gyógyszert.....ja és szombaton is erről álmodtál egész nap :D lenne egy ikertesóm akivel keversz? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 lenne egy ikertesóm akivel keversz? :lol: :lol: :D Lehet...akor ővele szereltem szombaton????????? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Lehet...akor ővele szereltem szombaton????????? :lol: :lol: :lol: semmi nincs kizárva.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Az a vicc hogy tényleg azt hiszi 400e-ből megáll a végén.... :lol: mint a szög... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 és jó? és nem jár le ######a meg minden? mert akkor rakd el nekem :lol: Én elszórtam azokat a műanyag pöcköket, és így kétoldalas csíkokkal volt felrakva, de nem volt vele gond, bár még akkor felhúzott ablakkal jártam mert hideg volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én elszórtam azokat a műanyag pöcköket, és így kétoldalas csíkokkal volt felrakva, de nem volt vele gond, bár még akkor felhúzott ablakkal jártam mert hideg volt :lol: hát az úgy eléggé necces.. bár hogy coupet bosszancsam meggondolandó még ígyis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 hát az úgy eléggé necces.. bár hogy coupet bosszancsam meggondolandó még ígyis :lol: A másik GSi-nél hajtogattam rozsdamentes lemezből ilyen kis U alakokat és az nagyon jól odafogta, az U alakba meg szépen becsúszott az ablak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts