Zsoltee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Teljesen érthető, nehogy elszédülj nekem 15 km/h felett egy kanyarban :lol: szoktam én is gyorsan menni, ahol ismerem az utat, de pesten, éjszaka, úgy hogy azt sem tudom hol vagyok... Én úgy nem igazán vitézkedek... nameg én jobbanféltem a kocsimat és a kerekeket is annál hogy állat legyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 A tulajdonosok szerint csokibarna, szerintem pedig sz@rbarna. :lol: hát szokásuk az embereknek a sz@rt csokibarnának nevezni szal sztem egy nevezőn vagytok... Csak ők kúltúráltabbak. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Még régebben rákérdeztem itt egy srácra, ő 16e-et mondott a 4 turbó felni polírozására. Csak Pista megelőzött. :lol: Felejtsd el :lol: Nekem a Pistáé se mtetszik igy, nagyon nagy kár volt políroztatni azt a felnit....gyáriban szebb lett volna...sztem nagyon nem illik ehhez a felnihez a polír :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Felejtsd el :lol: Nekem a Pistáé se mtetszik igy, nagyon nagy kár volt políroztatni azt a felnit....gyáriban szebb lett volna...sztem nagyon nem illik ehhez a felnihez a polír :lol: Sztem már az asconán is nagyot ütött, zsír a polír :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 zsír a polír :lol: Ugy tudtam azt valamilyen polírpasztával csinálják, nem disznózsírral :lol: :lol: A polír jól néz ki de nem ennél a felninél Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080724/IMG_2358_www...ltoltes.hu_.jpg jáááájjjj, mindjárt megyek is wc-re :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 jáááájjjj, mindjárt megyek is wc-re :lol: :lol: Én láttam élőben is , sztem úgy nemgáz annyira mondjuk ja itt a képen eléggé színes! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ugy tudtam azt valamilyen polírpasztával csinálják, nem disznózsírral :D :lol: A polír jól néz ki de nem ennél a felninél Ha sokat nyavajogsz akkor felrakom avatarnak :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 :lol: Ez nagyonszép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 néz ki de nem ennél a felninél Pista felnije kurva jól néz ki és jól is áll a kocsinak...talán nem is padkázza meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Pista felnije dolgozó lány jól néz ki és jól is áll a kocsinak...talán nem is padkázza meg :lol: Igen nekem is nagyon tetszik a polírfeló, és biztos vigyáz rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 http://www.tuningnews.net/news/080502d/rieger-audi-a4-b8.jpg :lol: Ez nagyonszép! Jeeejeee... és fehér! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 nahvégre..... ménem alszotok északa... mért kell itt szétoffolni a forumot.. szegény user meg olvashat reggel...ejnye :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 nahvégre..... ménem alszotok északa... mért kell itt szétoffolni a forumot.. szegény user meg olvashat reggel...ejnye :lol: munka helyett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 munka helyett :lol: nana...neked reggel még sose kérdezte a fönök, hogy mi votl a forumon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nem fogy, mászkál továbbra is, most már gyár a termosztát, lehet kellene egy másik hőfokjeladó. Dini ? :lol: :lol: :D Lehet vagy 1500ft a csergőben :D hát, mondjuk azért elég nagy hűtőd van ha nem vízköves meg koszlerakódásos, akkor lehet köze hozzá bár azért ekkora kilengések elég furcsák Biztos nem a menet szél hüti vissza,mert elötte van a klíma hűtő,ami teljesen kitakarja Felejtsd el :lol: Nekem a Pistáé se mtetszik igy, nagyon nagy kár volt políroztatni azt a felnit....gyáriban szebb lett volna...sztem nagyon nem illik ehhez a felnihez a polír :lol: Nekem se tetszik,de szerintem azért mert fehér autón nem mutatt jól a polírozott felni........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 NA végre forum közelbe jutottam. Egész héten nem értem rá mivel a nagy meló közben zavartak állandóan. MEgkaptam az új telcsimet a cégtől és egyfojtában arra kelet különböző dolgokat letöltenem, meg beállítani így ide írni se volt időm :lol: A lényeg hétfőn Sárga Zolibácsival kicseréltük az első rugóimat 60ra, eddig 35 vót benne. Nagyon csecse lett, pont olyan mint amilyenre számítottam -2cm. A kerék pont kilátszik és közlekedni is jól lehet vele. Kicsit pattogósabb lett de az nem baj ám, jobban bírja a körforgalmat majd, igaz Pista? :lol: Viszont hamár ott ártunk megnézegettem a dolgokat és sajna az alsó gömbfejek vagy szilentek vagy mi a répának híjják őket, azok cserések me könnyen mozognak nagyon, és a jobb fékmunkahengerem sem dolgozik úgy ahogy kéne. A külső fékpofa majdnem csumára el van kopva mig a belső szinte vadi új. A ball oldali teljesen jo ás alig kopott, bár nem tudom mennyi idő alatt kéne elkopniuk de lehet puhább kéne, hisz még nem cseréltem elsőt mióta nálam van a Boci. Na mind1 azt majd cserélek ha muszáj már de azt nem tudom, hogy ha a jobboldal cserélve lesz akkor a balt is kell e? Gondolom igen hisz ezeket együtt kel cserélni nem? Plusz a munkahengerrel mit kell csinálni, hogy normálisan koptassa a pofákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 nana...neked reggel még sose kérdezte a fönök, hogy mi votl a forumon? :lol: szerencsére nem tudnak róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 NA végre forum közelbe jutottam. Egész héten nem értem rá mivel a nagy meló közben zavartak állandóan. MEgkaptam az új telcsimet a cégtől és egyfojtában arra kelet különböző dolgokat letöltenem, meg beállítani így ide írni se volt időm :lol: A lényeg hétfőn Sárga Zolibácsival kicseréltük az első rugóimat 60ra, eddig 35 vót benne. Nagyon csecse lett, pont olyan mint amilyenre számítottam -2cm. A kerék pont kilátszik és közlekedni is jól lehet vele. Kicsit pattogósabb lett de az nem baj ám, jobban bírja a körforgalmat majd, igaz Pista? :lol: Viszont hamár ott ártunk megnézegettem a dolgokat és sajna az alsó gömbfejek vagy szilentek vagy mi a répának híjják őket, azok cserések me könnyen mozognak nagyon, és a jobb fékmunkahengerem sem dolgozik úgy ahogy kéne. A külső fékpofa majdnem csumára el van kopva mig a belső szinte vadi új. A ball oldali teljesen jo ás alig kopott, bár nem tudom mennyi idő alatt kéne elkopniuk de lehet puhább kéne, hisz még nem cseréltem elsőt mióta nálam van a Boci. Na mind1 azt majd cserélek ha muszáj már de azt nem tudom, hogy ha a jobboldal cserélve lesz akkor a balt is kell e? Gondolom igen hisz ezeket együtt kel cserélni nem? Plusz a munkahengerrel mit kell csinálni, hogy normálisan koptassa a pofákat? most a betétet kérdezed, hogy párba kell e?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 B_csaba, te árulsz légterelőt gsihez? duenen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 A polír jól néz ki de nem ennél a felninél Jól néz ki ezen is... Ja és legközelebb ne úgy parkolja az arénában, hogy egy egész helyet elfoglalj... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 te árulsz légterelőt gsihez? duenen Nem ettől fog jobban menni... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Délelőtt voltam szerelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nem ettől fog jobban menni... :lol: :lol: :lol: :lol: nemisvárom töle.. azt majd a turbo megteszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 nemisvárom töle.. azt majd a turbo megteszi :lol: Akkor már most kezdjél el spórolni :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts