Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Meglepő, de nem gyárihoz képest is van eltérés, ezzel jobban melegszik.

Azért érdekes, mert olyan, mint a menetszél hűtené le, de ilyen gyorsan nem tud lehülni....szerintem.... :lol:

nekem is mászkál pöppet de a jeladó jó, ha megállok felmegy 90 Fokig ha elindulok seperc alatt visszahül. Amit bettem műszer az mondjuk egész mást mutat, oylan a gyári hőfokmérő mintha ellenne nyomtatva :lol: :lol:

Elküldve
Meglepő, de nem gyárihoz képest is van eltérés, ezzel jobban melegszik.

Azért érdekes, mert olyan, mint a menetszél hűtené le, de ilyen gyorsan nem tud lehülni....szerintem.... :lol:

hát, mondjuk azért elég nagy hűtőd van

ha nem vízköves meg koszlerakódásos, akkor lehet köze hozzá

bár azért ekkora kilengések elég furcsák

Elküldve
nekem is mászkál pöppet de a jeladó jó, ha megállok felmegy 90 Fokig ha elindulok seperc alatt visszahül. Amit bettem műszer az mondjuk egész mást mutat, oylan a gyári hőfokmérő mintha ellenne nyomtatva :lol: :lol:

Pistánál 1-2 osztást dolgozik, 5-10 másodperc alatt :lol:

Elküldve
hát, mondjuk azért elég nagy hűtőd van

ha nem vízköves meg koszlerakódásos, akkor lehet köze hozzá

bár azért ekkora kilengések elég furcsák

De klímahűtőnek pont ki kellene takarnia belőle.

Had ne kelljen már 1 papírlappal a két hűtő között járnom :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Koni köllene miiiiii ? :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy a helyedben vennék elsőként új ültetőrugót és kicsit később mondjuk gátlót :lol:

Én meg biztos nem szedném szét ezért kétszer...mondjuk nem hátul a gázos inkább elöl... :lol:

Elküldve
De klímahűtőnek pont ki kellene takarnia belőle.

Had ne kelljen már 1 papírlappal a két hűtő között járnom :lol: :lol: :lol:

vagy egy rendszerre van kötve a kettő :lol:

Elküldve
Én meg biztos nem szedném szét ezért kétszer...mondjuk nem hátul a gázos inkább elöl... :lol:

Így van.. hátúl még eseteleg meg is játszanám..(még akár azt is,hogy a régi rugóimat visszarakom ideiglenesen, ami a mostaniaknál fiatalabb. Nem is kellett volna cserélni,csak anno Sz.Gab lelkesen kicserélte a hátsókat is, amikor csak az elsőket kellett volna)

MK jaja.. KONI kőőőőne :lol: Nagyon azon filózok.. hosszabb távon valszeg megérné.. pláne szettben. Ha azt nézem, számolom,hogy külön 4 síma nem állítható gátló, meg valami csüccsentő rugó mennyi lenne, már valszeg nem is lenne olyan sok az állítható koni.

Bár ha pl ezekkel az árakkal számolgatnék, akkor azért lehetne sporolni pár tizest.. csak kérdés megérné-e.. (amúgy se tom milyenek ezek a bilik.. a konit meg mindenki dicséri. Meg ott legalább egy összepárosított cuccról van szó.. rugó-lengő)

Demo: Ha jól rémlik, már Pistáék szerelték be a nagyféééket..

Elküldve

Akit esetleg érdekel (pl BCsaba) OpelZsolti árul XE hidrotőkét jelenleg. Szerintem ezen a fórumon is elérhető, de Kadettklubon is, meg nekem fent van skypeon is ha nagyon kontaktproblémája lenne vkinek.

Elküldve
Én meg biztos nem szedném szét ezért kétszer...mondjuk nem hátul a gázos inkább elöl... :D

Én sem, de én nem is nagyon szoktam szerelni :lol: :lol: :lol:

Akkóóóó vegyen elsőként új rugókat és csak hátul cseréljeeeeee ki :lol: :lol:

Elküldve
Pista, a futómű már nálad került be a kocsi alá?

Nekem is megvan már a komplett 5x110-es szettem. Agyalok, hogy berakjam-e a Corsa alá, vagy hagyjam inkább... :lol:

Van még itthon egy garnitúra Calibra turbó felnim is már pár hónapja.

Bologatósszmájli :lol:

Cali T felni nagy érték, 5öt vettem 20000 Forintért :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Bologatósszmájli :lol:

Cali T felni nagy érték, 5öt vettem 20000 Forintért :lol: :lol: :lol:

De nem polírozva vetted ennyiért, nem? :lol:

Elküldve
Az kicsit erős lett volna :lol: :lol:

Sima gyári felnik, illetve egy fekete asszem :lol: :lol:

Na azért, mert annyiért én is megvettem volna. :lol:

Nekem igaz csak 4 darab van, de az nekem nem került semmibe. :D

Elküldve
Na azért, mert annyiért én is megvettem volna. :lol:

Nekem igaz csak 4 darab van, de az nekem nem került semmibe. :lol:

Minden nézőpont kérdése csak.

Mondhatjuk, hogy van nekem is 4 ingyen és a fekete volt drága, igaz az nagyon :lol: :lol: :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.