opel16v Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Az elég sok idő. Azután már végképp k*rva öreg leszel és soha sem fogod újrakezdeni. A döntés persze érthető és ne legyen igazam. Bááázzz, haverokra számíthat az ember mindig... alig múltam 18!!! :lol: :lol: :lol: Amúgy építkezős projekt kezdődik lassan, ezért is a kényszerpihenő... meg aztán már szívesen pihenem ki ezt a pár év orális szexet, amit átéltem a versenyautóval. :lol: Aztán majd úgyis visszaülök még, ha már nem 3 melót nyomok egymás mellett, meg nem az albérletre megy a fél fizum (a másik fele meg az elképzelt házikó alapjaiba). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Bááázzz, haverokra számíthat az ember mindig... alig múltam 18!!! :lol: :lol: :lol: Na ja. Arragondoltam többek közt hogy van-e értelme egy autót letenni 2-3 évre. Tudom hogy a fél életed van a kocsiban kb, de ha a következő felét kecóba tennéd, akkor nem érné meg elpasszolni a vasat? Aztán meg ha úgy állsz veszel egy férfinemiszervábbat pár év múlva szerencsés esetben. Pl egy hátsókerekes régi Opelt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Na ja. Arragondoltam többek közt hogy van-e értelme egy autót letenni 2-3 évre. Tudom hogy a fél életed van a kocsiban kb, de ha a következő felét kecóba tennéd, akkor nem érné meg elpasszolni a vasat? Aztán meg ha úgy állsz veszel egy férfinemiszervábbat pár év múlva szerencsés esetben. Pl egy hátsókerekes régi Opelt :lol: áááááá... ezt biztos nem tenném. hugyért-szarért nem adom el, hogy aztán meg megint milliókért építsek egy másikat. ez tökéletes lesz, ha még majd belelocsolok 3-400e ft-ot egyszer :lol: A pihenés nem árt neki, majd néha azért ki lesz tolva egy-egy kisebb amatőrre, hogy ne csak rozsdásodjon :lol: 3 év múlva ha nem a gyerek jön, akkor a versenyzés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Ki mondta azt, hogy inkább ezüst színű páver káppot szeretne a kocsijába ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Akkor csütörtökig tartsd is benne... Megyek érte a Lurdyhoz... :lol: :lol: Mos is kihagyom a csütörtököt sajnos megint vasárnapra esik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Csá csumi, mi a helyzóóó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 nem érné meg elpasszolni a vasat? Kinek? :lol: Hamarabb lemegy az a párév kényszerpihenő mint vevőt talál....Patyi is meddig árulta a Corsát....azután ha jól tudom darabokban ment el....legalábbis a váltót az egyik ismerősöm használja most szintén Corsában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Ki mondta azt, hogy inkább ezüst színű páver káppot szeretne a kocsijába ? Eladó a tiéd? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Redi! Nálam a kapcsoló,de holnap nem tudok lurdyba menni,majd vasárnap oda adom,ha megmondod,hol talizzunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Eladó a tiéd? :lol: Te mondtad ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Ejj.. volt egy bőőő.. hetes lemaradásom.. volt mit végigolvasni :lol: nem lazsáltatok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Megjött a toronymerevítőőőőőőőőőőőőőőőőm :lol: :lol: :lol: Istvánnak kösziiiiii a gyors segítséget a berakás kapcsán....illetve azt, hogy kokrétan egyedül beaplikálta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Megjött a toronymerevítőőőőőőőőőőőőőőőőm :lol: :lol: :lol: Istvánnak kösziiiiii a gyors segítséget a berakás kapcsán....illetve azt, hogy kokrétan egyedül beaplikálta :lol: Ejj.. látom szép gyorsan alakól az a gsi.. nagyfék, toronymerevítő.. meg amiről még nem tok :lol: Asszem nekem most valami jó kis futóműre kell gyúrnom.. (4gátló + rugó) elég ratyi a verda (rugózás) :D Konkrétan nem kicsit van elfáradva a rugó meg gátló.. (mondjuk az eredeti hátsó rugóim megvannak...vissza kéne rakni..de akkor már gátlót is jó lenne cserélni) ui: gyári rugók elvileg.. ('92es verdából asszem..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 ....Ejj.. látom szép gyorsan alakól az a gsi.. nagyfék, toronymerevítő.. meg amiről még nem tok :lol:.... Felni is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Felni is :lol: http://index.hu/cikkepek/totalcar/blogok/b...ggetlen_105.jpg Jah.. téényleg.. :lol: Pooower kááp? még nincs? :lol: Jóól látom, hogy ez polír? ui: hátsó lámpádat se felejtsük ki a sorból :lol: ui2: Xray: ezt a képet említettem a telcsibe.. hogy hogy leült a segge..még ha kicsit lejt is pont arra az oldalra... Gyárihoz képest -35mm ennél sztem nem lenne alacsonyabban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Te mondtad ? :lol: biztos nem, nekem még az is a csomiban figyel amit talin vettünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 ....Pooower kááp? még nincs? :lol: Jóól látom, hogy ez polír?.... Már rég :lol: Ühümhüm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 biztos nem, nekem még az is a csomiban figyel amit talin vettünk :lol: Akkor Dini ? Nem toooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 ....Asszem nekem most valami jó kis futóműre kell gyúrnom.. (4gátló + rugó) elég ratyi a verda (rugózás) :lol: Konkrétan nem kicsit van elfáradva a rugó meg gátló.. (mondjuk az eredeti hátsó rugóim megvannak...vissza kéne rakni..de akkor már gátlót is jó lenne cserélni) ui: gyári rugók elvileg.. ('92es verdából asszem..).... És mennyi van rá a malacperselyben ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 És mennyi van rá a malacperselyben ? :lol: hááát így nyárközepén még nem sok.. mondhatni nagyon kevés.. max. egy kayaba szettre elég :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Pista: víz témája? sikerült kideríteni, mi a turpisság a műszerrel? vagy továbbra is fel-le mászkál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 hááát így nyárközepén még nem sok.. mondhatni nagyon kevés.. max. egy kayaba szettre elég :lol: :lol: Koni köllene miiiiii ? :lol: :lol: :D Lehet, hogy a helyedben vennék elsőként új ültetőrugót és kicsit később mondjuk gátlót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Pista: víz témája? sikerült kideríteni, mi a turpisság a műszerrel? vagy továbbra is fel-le mászkál? Nem fogy, mászkál továbbra is, most már gyár a termosztát, lehet kellene egy másik hőfokjeladó. Dini ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nem fogy, mászkál továbbra is, most már gyár a termosztát, lehet kellene egy másik hőfokjeladó. Dini ? :lol: :lol: :lol: gondoltam, mert a termosztát az vagy nyit vagy nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 gondoltam, mert a termosztát az vagy nyit vagy nem :lol: Meglepő, de nem gyárihoz képest is van eltérés, ezzel jobban melegszik. Azért érdekes, mert olyan, mint a menetszél hűtené le, de ilyen gyorsan nem tud lehülni....szerintem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts