Atommanó Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 13as idő :D 13as idő :D 13as idő :D :lol: :lol: :lol: Ügyes vagy... :lol: :lol:
Lanti Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 nempárásodik a kocsim..hahahaaa :lol: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 akinek sikerült az élet :lol: Ja megszólalt az ingyenbármilyencégautós kicccsávó... :lol:
Demó Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Épp akartam mondani, hogy a hírdetésban szereplő motyók kevés még bármihez is... :lol: Miért, szerintetek én nem azt írtam? :lol: Én is pontosan tudom, hogy miminden kell egy ilyen motorhoz. :lol: Mondjuk ez még korántsem az összes alkatrész, ami kellene, de így sokaknak legalább elképzelése lesz azzól, hogy mennyibe is kerül felépíteni egy komoly szívó motort.
Lanti Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Ja megszólalt az ingyenbármilyencégautós kicccsávó... :lol: nemszólbeee.. inkabb nyaraljááá gecc.. hamár szabin vagy :lol: :lol: :lol:
Xray Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 nemszólbeee.. inkabb nyaraljááá gecc.. hamár szabin vagy :D :lol: :lol: Most nagyon jó az idő is a nyaraláshoz :lol: :lol: :lol: :D
Atommanó Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 nemszólbeee.. inkabb nyaraljááá gecc.. hamár szabin vagy :lol: :lol: :lol: Király is a szabi...tegnap kirándultunk egy jót, Velencén, és Veszprémben is... Ma mivel szar idő van, csak egy mozit tolunk majd este...elötte be kell ugranom a suliba...szal lépek is... Hétvégén Balcsi...aztán jövő hét eleje is kicsi Balcsi... :lol:
Lanti Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Király is a szabi...tegnap kirándultunk egy jót, Velencén, és Veszprémben is... Ma mivel szar idő van, csak egy mozit tolunk majd este...elötte be kell ugranom a suliba...szal lépek is... Hétvégén Balcsi...aztán jövő hét eleje is kicsi Balcsi... :lol: korcsolyát vigyé :lol: :lol: :lol:
redline Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Persze, ez a munkahelyem. Perpill nem a teraszon pókerezünk mert hideg van kint. :lol: :lol:
Xray Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 korcsolyát vigyé :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 korcsolyát vigyé :lol: :D :D Jövő héten megyek...és majd gondolok rád... :lol: Amúgy kerestelek Veszprémben az állatkertben, de mondták, hogy az Orángután fent van Pesten valami SAP nevű cégnél viszik körbe mutogatni... :lol: :lol: :lol:
Xray Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Jövő héten megyek...és majd gondolok rád... :lol: Amúgy kerestelek Veszprémben az állatkertben, de mondták, hogy az Orángután fent van Pesten valami SAP nevű cégnél viszik körbe mutogatni... :lol: :D :D :lol: :lol: Baz+ te aszt kivagy pihenve! :lol:
Lanti Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Jövő héten megyek...és majd gondolok rád... :lol: Amúgy kerestelek Veszprémben az állatkertben, de mondták, hogy az Orángután fent van Pesten valami SAP nevű cégnél viszik körbe mutogatni... :lol: :lol: :D viszont alig akartak elengedni, hogy legyen náluk is valami látványosság..... :D :D :lol: :lol:
Albert Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Hétvégén Balcsi... Ki jön még Zamárdiba? Átsasolok majd én is szombat este ha minden jól megy - sajna csak akkor érek rá
redline Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Ki jön még Zamárdiba? Átsasolok majd én is szombat este ha minden jól megy - sajna csak akkor érek rá Abádszalók -> wakeboard :lol:
Albert Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Abádszalók -> wakeboard :lol: Vigyél magaddal vagy 40m láncot meg 5 lakatot és a lehető legtöbb dologhoz láncold hozzá a kocsidat hogy ha nem akarod hogy a sok értelmes kisebbségi elvigye.
redline Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Vigyél magaddal vagy 40m láncot meg 5 lakatot és a lehető legtöbb dologhoz láncold hozzá a kocsidat hogy ha nem akarod hogy a sok értelmes kisebbségi elvigye. köszi, de elméletileg kolléga kocsijával megyünk mert abban van klima....meg mire kiérünk M3-ra én már a sörösszatyorban fogok turkálni :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 ... én már a sörösszatyorban fogok turkálni :lol: :lol: Ahelyett, hogy inkább söröznéééé... :lol: :lol:
Gelko Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Ahelyett, hogy inkább söröznéééé... :lol: :lol: valahova hányni is kell ha beüt a második sör :lol:
loree_gsi16v Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Ahelyett, hogy inkább söröznéééé... :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsoltee Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Ott is van még... :lol: :lol: Akkor csütörtökig tartsd is benne... Megyek érte a Lurdyhoz... :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Akkor csütörtökig tartsd is benne... Megyek érte a Lurdyhoz... :lol: :lol: :lol:
Albert Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 Járhatok arra holnap de nem sokra mész velem :lol: Azé megnéztem volna de esik ez a szemét rendesen. Talán holnap :lol:
opel16v Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 A Motec helyett jó lesz egy Megasqirt is, és máris százezrekkel kevesebb. :lol: Hajtókarok, és kuplung se ártana. Tényleg, miért nem építesz magadnak egy megasqirtet a versenygépbe? Az interneten megtalálsz mindent ami kell hozzá. Nyáktervek, alkatrészlista, mindenféle szoftver... Rengeteg tapasztalat van már ezzel a rendszerrel és rengetegen fejlesztik. Szerintem mindenképp jobb lenne, mint egy chipelt gyári ECU. Azért Motec az Motec. :lol: Tapasztalatból mondom, a Rallyart komputer sem ér a közelébe, pedig az se egyszerű móka. :D Ráadásul a motecnek szívügye volt a C20XE annó, volt hozzá minden gyári cumó (jeladók, kábelkötegek, stb), nem gány volt az egész. Ezért is voltak kiemelkedően megbízhatóak a Gr.A Astrák annó. Én azért nem foglalkozom ilyen home made komputerrel, mert ahhoz sok-sok idő kell, és nem utolsósorban egy fékpad, ahol heteket el lehet baxni a beállításokkal :lol: Mert azokat ugye nem találsz hozzá csak úgy. És persze szerencsétől függően még 1-2 motor, amit elbaxol a beállítások közben :lol: Motecnél ez is benne foglaltatik árban, vagyis motorparaméterekre küldenek alapprogramokat, amiken csak finomítani kell :D De egyelőre semmi nem jön szóba, mert elfogyott a büdzsé, versenygépsas pihenésre lesz most ítélve 2-3 évre... :lol:
Albert Elküldve Július23, 2008 Elküldve Július23, 2008 elfogyott a büdzsé, versenygépsas pihenésre lesz most ítélve 2-3 évre... :lol: Az elég sok idő. Azután már végképp k*rva öreg leszel és soha sem fogod újrakezdeni. A döntés persze érthető és ne legyen igazam.
Recommended Posts