Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Épp akartam mondani, hogy a hírdetésban szereplő motyók kevés még bármihez is... :lol:

Miért, szerintetek én nem azt írtam? :lol:

Én is pontosan tudom, hogy miminden kell egy ilyen motorhoz. :lol:

Mondjuk ez még korántsem az összes alkatrész, ami kellene, de így sokaknak legalább elképzelése lesz azzól, hogy mennyibe is kerül felépíteni egy komoly szívó motort.
Elküldve
Ja megszólalt az ingyenbármilyencégautós kicccsávó... :lol:

nemszólbeee.. inkabb nyaraljááá gecc.. hamár szabin vagy :lol: :lol: :lol:

Elküldve
nemszólbeee.. inkabb nyaraljááá gecc.. hamár szabin vagy :D :lol: :lol:

Most nagyon jó az idő is a nyaraláshoz :lol: :lol: :lol: :D

Elküldve
nemszólbeee.. inkabb nyaraljááá gecc.. hamár szabin vagy :lol: :lol: :lol:

Király is a szabi...tegnap kirándultunk egy jót, Velencén, és Veszprémben is...

Ma mivel szar idő van, csak egy mozit tolunk majd este...elötte be kell ugranom a suliba...szal lépek is...

Hétvégén Balcsi...aztán jövő hét eleje is kicsi Balcsi... :lol:

Elküldve
Király is a szabi...tegnap kirándultunk egy jót, Velencén, és Veszprémben is...

Ma mivel szar idő van, csak egy mozit tolunk majd este...elötte be kell ugranom a suliba...szal lépek is...

Hétvégén Balcsi...aztán jövő hét eleje is kicsi Balcsi... :lol:

korcsolyát vigyé :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Abádszalók -> wakeboard :lol:

Vigyél magaddal vagy 40m láncot meg 5 lakatot és a lehető legtöbb dologhoz láncold hozzá a kocsidat hogy ha nem akarod hogy a sok értelmes kisebbségi elvigye.

Elküldve
Vigyél magaddal vagy 40m láncot meg 5 lakatot és a lehető legtöbb dologhoz láncold hozzá a kocsidat hogy ha nem akarod hogy a sok értelmes kisebbségi elvigye.

köszi, de elméletileg kolléga kocsijával megyünk mert abban van klima....meg mire kiérünk M3-ra én már a sörösszatyorban fogok turkálni :lol: :lol:

Elküldve
A Motec helyett jó lesz egy Megasqirt is, és máris százezrekkel kevesebb. :lol:

Hajtókarok, és kuplung se ártana.

Tényleg, miért nem építesz magadnak egy megasqirtet a versenygépbe?

Az interneten megtalálsz mindent ami kell hozzá. Nyáktervek, alkatrészlista, mindenféle szoftver...

Rengeteg tapasztalat van már ezzel a rendszerrel és rengetegen fejlesztik. Szerintem mindenképp jobb lenne, mint egy chipelt gyári ECU.

Azért Motec az Motec. :lol: Tapasztalatból mondom, a Rallyart komputer sem ér a közelébe, pedig az se egyszerű móka. :D

Ráadásul a motecnek szívügye volt a C20XE annó, volt hozzá minden gyári cumó (jeladók, kábelkötegek, stb), nem gány

volt az egész. Ezért is voltak kiemelkedően megbízhatóak a Gr.A Astrák annó.

Én azért nem foglalkozom ilyen home made komputerrel, mert ahhoz sok-sok idő kell, és nem utolsósorban egy

fékpad, ahol heteket el lehet baxni a beállításokkal :lol: Mert azokat ugye nem találsz hozzá csak úgy. És persze

szerencsétől függően még 1-2 motor, amit elbaxol a beállítások közben :lol:

Motecnél ez is benne foglaltatik árban, vagyis motorparaméterekre küldenek alapprogramokat, amiken csak

finomítani kell :D De egyelőre semmi nem jön szóba, mert elfogyott a büdzsé, versenygépsas pihenésre lesz

most ítélve 2-3 évre... :lol:

Elküldve
elfogyott a büdzsé, versenygépsas pihenésre lesz most ítélve 2-3 évre... :lol:

Az elég sok idő. Azután már végképp k*rva öreg leszel és soha sem fogod újrakezdeni. A döntés persze érthető és ne legyen igazam.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.