Lacee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Diniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! :lol: Nem hinném hogy másnál el fekszik egy ilyen. Amúgy Viktor igazad is lehetne akár :lol: Csak megkérdeztem hogy mibe kerül a jeladó, mondtál egy horror összeget és így nem is vettem meg :lol: De ha azt mondtad volna hogy a szóbe jöhető 3-4 jeladó összesen 20 ezer Ft akkor elhoztam volna...ami szintén hülyeség lett volna de a leggyorsabb megoldás valószínüleg... a szerelő cimbim nem tudott többett tenni sajna... Patyit hívtam azt mondta sokkal jobbat ő sem tud...minthogy próbálgassuk az alkatrészeket cserélgetni... voltam már a szerencs utcai srácoknál régebben biztos hozzáértők de nem tudtam most hozzájuk jutni egyből meló fele kellett tendálnom...ráadásul nem hiszem hogy tudtak volna fogadni egyből :lol: Nem, ezt a viccet még nem ismerjük... :lol: Lacee! esetleg ha valakinél játszásdiból van egy főtengely-jeladó, azt meg lehetne próbálni áttenni, 10 perc. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 reggel laptopra került a dög... semmit sem dobott ki hibának...(31 et csak) 3szor állt le reggel ... árpáád út... fót közepe... külső váci út... ma már be sem akart indulni miután leállt...3-5 perc hülés után indult be csak... mozgattuk járó motornál a gyujtás csatit, a légtömegmérő csatit, minden kábelt... mentünk próba köröket hogy ha leáll akkor gyorsan megnézzük amíg nem indul hogy van e szikra...de az istenért sem akart leállni... beértem melóba de smemi hibajelenség...hajtottam, ütöttem vágtam...motorfékeztem, gurultam üresben, próbáltam mindent amit lehet...de semmi... nagyon szépen kérek valakit hogy gyújtsa fel ezt a sz@rt engem meg lőjjön le... Haverom, teljesen ugyanígy járt kb.3 hete az 16nz-vel. Csak hidegen indult, melegen leállt rángatott és nem indult. AC pumpa volt a hibás, mikor bemelegedett nem akarta az igazat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Haverom, teljesen ugyanígy járt kb.3 hete az 16nz-vel. Csak hidegen indult, melegen leállt rángatott és nem indult. AC pumpa volt a hibás, mikor bemelegedett nem akarta az igazat. Azt elég könnyű kideríteni, hogy az AC-e a hibás. Ha leáll és nem akar utána beindulni, akkor meg kell nézni a benzinhidat, hogy van-e benne nyomás. Ha nincs, akkor valahol az üzemanyagrendszerben lesz a(z egyik) hiba(AC, AC relé, tank, cső, stb.:lol:). Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Azt elég könnyű kideríteni, hogy az AC-e a hibás. Ha leáll és nem akar utána beindulni, akkor meg kell nézni a benzinhidat, hogy van-e benne nyomás. Ha nincs, akkor valahol az üzemanyagrendszerben lesz a(z egyik) hiba(AC, AC relé, tank, cső, stb.:lol:). Ő kalapácsot vitt magával és multimétert :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ő kalapácsot vitt magával és multimétert :lol: :lol: :lol: Nem kell hozzá semmi, ujjal is be lehet nyomni a szelepet a benyahídon :lol: Ha spricc, akkor jó. Ha nem, akkor bármi lehet :lol: akár még a főtengely jeladó is, mert tudtommal csak akkor indítja az AC-t, ha érez folyamatos pozíciójelet az ecu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Igen, Gabi is ezt javasolta legutóbb, csak aztán a pumpa cserével megoldódott a gond. Mondjuk nem kizárt hogy megint az a ludas mert utángyuri került be szóval könnyen lehet hogy az összesen 2 hónapot bírt... legközelebb ha leáll akkor igyekszünk nyomást is nézni meg szikrát is keresni és akkor talán sikerül kizárni ezt azt... köszönöm az ötleteket! Azt elég könnyű kideríteni, hogy az AC-e a hibás. Ha leáll és nem akar utána beindulni, akkor meg kell nézni a benzinhidat, hogy van-e benne nyomás. Ha nincs, akkor valahol az üzemanyagrendszerben lesz a(z egyik) hiba(AC, AC relé, tank, cső, stb.:lol:). Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Nem kell hozzá semmi, ujjal is be lehet nyomni a szelepet a benyahídon :lol: Ha spricc, akkor jó. Ha nem, akkor bármi lehet :lol: akár még a főtengely jeladó is, mert tudtommal csak akkor indítja az AC-t, ha érez folyamatos pozíciójelet az ecu. De ő a kalit azért vitte, hogy ha megált, akkor rávert az AC-ra, úgy járt 2 hétig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 De ő a kalit azért vitte, hogy ha megált, akkor rávert az AC-ra, úgy járt 2 hétig :lol: Azon külső AC van ? Mert úgy könnyű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Legalább a tankban volt az AC-je? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Azon külső AC van ? Mert úgy könnyű :lol: Nem, ülés és műanyag fedél fel oszt ráver :lol: A vicc az egészben, hogy kicserélte és rossz volt, nem volt alapjárat meg rángatott, elvitte megint a villamossági gyerekhez, rárakták laptop-ra, semmi. Kiveszik az első gyertyát és nem volt, hézag egyáltalán. :D A srác azt mondja apja kiszedte a gyertyákat, és valszeg leejtette. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Valaki nem szokott járni a XV.-kerület felé? :lol: Megkellene nézni ezt az autót. Lecserélném a Kadettet lassan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 reggel laptopra került a dög... semmit sem dobott ki hibának...(31 et csak) 3szor állt le reggel ... árpáád út... fót közepe... külső váci út... ma már be sem akart indulni miután leállt...3-5 perc hülés után indult be csak... mozgattuk járó motornál a gyujtás csatit, a légtömegmérő csatit, minden kábelt... mentünk próba köröket hogy ha leáll akkor gyorsan megnézzük amíg nem indul hogy van e szikra...de az istenért sem akart leállni... beértem melóba de smemi hibajelenség...hajtottam, ütöttem vágtam...motorfékeztem, gurultam üresben, próbáltam mindent amit lehet...de semmi... nagyon szépen kérek valakit hogy gyújtsa fel ezt a sz@rt engem meg lőjjön le... Azért azt remélem tudod, hogy egy ilyen vizsgálaton sokkal többet lehet ellenőrizni, mint hogy csak a hibakódokat kiolvasni. Minden egyes alkatrészt egyenként lehet tesztelni funkcióra. Nem igaz, hogy nem lehet megtalálni egy ilyen hibát, tuti nem lesz nagy valami. Ha nem lennél olyen messze, már szerintem megoldottam volna. Egyszerűen röhejes, hogy szerelők nem találnak meg alapvető hibákat. És ezt most nem csak a Te esetedben mondom, hanem sajnos ezt mutatja a tapasztalat. nem egyszer jönnek hozzám 100 km-ről is akár, mert már senki nem tudott nekik a környéken segíteni és kidobtak egy rakás lóvét feleslegesen. Aztán általában max párezer forintos tételekről van szó és utána minden rendben lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 tegnap láttam egy gsi-t a vácin... fekete volt és full rieger optika.. szélesítés és miegymás.... ismerjük? :lol: Én meg téged láttalak a vácin tegnap, épp "lassan gurultál" a DP előtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Valaki nem szokott járni a XV.-kerület felé? :lol: Megkellene nézni ezt az autót. Lecserélném a Kadettet lassan. :lol: Dejól megy :lol: Járhatok arra holnap de nem sokra mész velem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Dejól megy :lol: Járhatok arra holnap de nem sokra mész velem :lol: Én kb úgyanezt tudom mondani...... :lol: Eddig nem sok jó vételem volt sajna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Én kb úgyanezt tudom mondani...... :lol: Eddig nem sok jó vételem volt sajna :lol: Mi akartál lenni kiskorodban ? Szobaantenna ? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Mi akartál lenni kiskorodban ? Szobaantenna ? :lol: :lol: :lol: :lol: Ez volt minden vágyam :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 én nekem olyan a házam mintha nyaralnék haver ......a hozzászolásod alatt azok a te időid? vagy a kadett v6 ot hasonlitod? vagy mi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Azért azt remélem tudod, hogy egy ilyen vizsgálaton sokkal többet lehet ellenőrizni, mint hogy csak a hibakódokat kiolvasni. Minden egyes alkatrészt egyenként lehet tesztelni funkcióra. Nem igaz, hogy nem lehet megtalálni egy ilyen hibát, tuti nem lesz nagy valami. Ha nem lennél olyen messze, már szerintem megoldottam volna. Egyszerűen röhejes, hogy szerelők nem találnak meg alapvető hibákat. És ezt most nem csak a Te esetedben mondom, hanem sajnos ezt mutatja a tapasztalat. nem egyszer jönnek hozzám 100 km-ről is akár, mert már senki nem tudott nekik a környéken segíteni és kidobtak egy rakás lóvét feleslegesen. Aztán általában max párezer forintos tételekről van szó és utána minden rendben lesz. A jövőhéten , kész az interface-m és a kábel is megjön a héten. A héten csütörtökön megyek be erőműben a garázsba és beszélek Feribátyámmal ő ott a garázsgóré és elkérem tőle a "szopvert" amivel dolgoznak! Aztán Go fel a lapfosra aztán meglássuk mit lehet vele megoldani! Akkor ha ez meglessz lehet leugrom megint hozzátok azt sörözés melett kicsontozzuk a motyót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 A jövőhéten , kész az interface-m és a kábel is megjön a héten. A héten csütörtökön megyek be erőműben a garázsba és beszélek Feribátyámmal ő ott a garázsgóré és elkérem tőle a "szopvert" amivel dolgoznak! Aztán Go fel a lapfosra aztán meglássuk mit lehet vele megoldani! Akkor ha ez meglessz lehet leugrom megint hozzátok azt sörözés melett kicsontozzuk a motyót! :lol: Én benne vagyok, akkor megmutatom, hogy mimindent is tud egy ilyen szerkentyű. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Meséljetek csak.... Mire készültök ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Meséljetek csak.... Mire készültök ? :D Hát, az úgy van, hogy......... :lol: :lol: :lol: Majd Laci elmeséli, én nem értek hozzá. :lol: De elárulom, ez csak egy ürügy lesz a sörözésre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 jaja 4 szegecs tartja... plusz h ki tudd venni a cuccot az állító sint is le kell szedned... két 10es csavar6os :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 6os :lol: :D :D ezé olvastad végig h belémkös??? :D :lol: Neki úgy kell mondani, hogy hányas kulcs megy rá.. ne vegyen az obi-ba feleslegesen egy 6-os kulcsot.. :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 6os :lol: :D :D Akkor ezt is István csinálta :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts