Lanti Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 reggel laptopra került a dög... semmit sem dobott ki hibának...(31 et csak) 3szor állt le reggel ... árpáád út... fót közepe... külső váci út... ma már be sem akart indulni miután leállt...3-5 perc hülés után indult be csak... mozgattuk járó motornál a gyujtás csatit, a légtömegmérő csatit, minden kábelt... mentünk próba köröket hogy ha leáll akkor gyorsan megnézzük amíg nem indul hogy van e szikra...de az istenért sem akart leállni... beértem melóba de smemi hibajelenség...hajtottam, ütöttem vágtam...motorfékeztem, gurultam üresben, próbáltam mindent amit lehet...de semmi... nagyon szépen kérek valakit hogy gyújtsa fel ezt a sz@rt engem meg lőjjön le... szerintem kéne bele egy új motor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 szerintem kéne bele egy új motor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ... Csak egy ötlet: nem lehet, hogy valami szmötyó került az üzemanyagrendszerbe és az szórakozik veled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Elviszed eredetvizsgára, és megnézed hogy lilul a szakik feje, amikor egyik pillanatban még zöld az autó, mire visszafordulnak, piros... és persze fehér van a forgalmiban... :lol: :lol: :lol: Evidens, hogy tarka lenne a forgalmiban :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 tegnap láttam egy gsi-t a vácin... fekete volt és full rieger optika.. szélesítés és miegymás.... ismerjük? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 reggel laptopra került a dög... semmit sem dobott ki hibának...(31 et csak) 3szor állt le reggel ... árpáád út... fót közepe... külső váci út... ma már be sem akart indulni miután leállt...3-5 perc hülés után indult be csak... mozgattuk járó motornál a gyujtás csatit, a légtömegmérő csatit, minden kábelt... mentünk próba köröket hogy ha leáll akkor gyorsan megnézzük amíg nem indul hogy van e szikra...de az istenért sem akart leállni... beértem melóba de smemi hibajelenség...hajtottam, ütöttem vágtam...motorfékeztem, gurultam üresben, próbáltam mindent amit lehet...de semmi... nagyon szépen kérek valakit hogy gyújtsa fel ezt a sz@rt engem meg lőjjön le... http://de.youtube.com/watch?v=2GZ81-wOgbg :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 tegnap láttam egy gsi-t a vácin... fekete volt és full rieger optika.. szélesítés és miegymás.... ismerjük? :lol: Persze, hogy ismerjük, hisz most írtad, hogy tegnap láttad :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Persze, hogy ismerjük, hisz most írtad, hogy tegnap láttad :lol: :lol: :lol: :lol: köszönjükemese... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 szerintem kéne bele egy új motor :lol: nem, ez már sajnos bontó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 beszéltem az Andrással akitől vettem a mocit... azt mondta neki is volt ilyen szintén csak meleg motornál... végig játszott minden lehetőséget de végül az volt a gondja hogy a légtömegmérő csatijának a lábai bevoltak már rozsdálva... megtisztogatta, kontakt spray rá és jó lett...ezt reggel mi is megcsináltuk de fótig bírta a vas....ott megint leállt... lehet nem tisztítottuk meg elég rendesen vagy kéne wd 40 helyett valami rendes kontakt sprayt keresnem mert nem volt más reggel... amúgy a motornak semmi baja jól húz és jól is eszik... szerintem kéne bele egy új motor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 beszéltem az Andrással akitől vettem a mocit... azt mondta neki is volt ilyen szintén csak meleg motornál... végig játszott minden lehetőséget de végül az volt a gondja hogy a légtömegmérő csatijának a lábai bevoltak már rozsdálva... megtisztogatta, kontakt spray rá és jó lett...ezt reggel mi is megcsináltuk de fótig bírta a vas....ott megint leállt... lehet nem tisztítottuk meg elég rendesen vagy kéne wd 40 helyett valami rendes kontakt sprayt keresnem mert nem volt más reggel... amúgy a motornak semmi baja jól húz és jól is eszik... ne vedd komolyan... csak irigykedtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Denagyonku..va jól megy valakiknek :lol: nyaralgatunk nyaralgatunk?? Énmeg tekerem a biriglit hogy legyen a hűtöhöz villanyotok nehogy a meleg SÖRT köljön innotok! :lol: :lol: Örök hála!!! :lol: :D :D előbb írd a nevemre, a kulcsait add át nekem, utána eliszkolok vele, nehogy meggyújtsd. De azért utánna lődd már le, ha ilyen szépen kéri. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 amúgy a motornak semmi baja jól húz és jól is eszik... Csak a problémádat nem oldotta meg egy csomó pénzért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 beszéltem az Andrással akitől vettem a mocit... azt mondta neki is volt ilyen szintén csak meleg motornál... végig játszott minden lehetőséget de végül az volt a gondja hogy a légtömegmérő csatijának a lábai bevoltak már rozsdálva... megtisztogatta, kontakt spray rá és jó lett...ezt reggel mi is megcsináltuk de fótig bírta a vas....ott megint leállt... lehet nem tisztítottuk meg elég rendesen vagy kéne wd 40 helyett valami rendes kontakt sprayt keresnem mert nem volt más reggel... amúgy a motornak semmi baja jól húz és jól is eszik... Rájöttem mi a gond. Le kell cserélni az avatarodat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 De azért utánna lődd már le, ha ilyen szépen kéri. :D :lol: ááá. nem vagyok én olyan. Jobb szeretem látni, ha valaki szenved. :lol: :lol: Rájöttem mi a gond. Le kell cserélni az avatarodat! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 mire? :lol: :lol: ne vedd komolyan... csak irigykedtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 semmi sem kizárt... de nemrég cseréltünk ac pumpát, és benzinszűrőt is...sőt a benzinvezeték egy részét is... Csak egy ötlet: nem lehet, hogy valami szmötyó került az üzemanyagrendszerbe és az szórakozik veled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 köszönjükemese... Most már letagadnád mi ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 semmi sem kizárt... de nemrég cseréltünk ac pumpát, és benzinszűrőt is...sőt a benzinvezeték egy részét is... Akár szívhat falsot,lehet jeladó,lehet folytószelepház,bármi lehet sajnos....Lehet szar a benzinnyomás szabályozó......Fújd ki a légtömegmérőt féktisztítóval,karcsikánál bevállt,pedig vezérműtengely jeladó hibája volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 6500 km ment bele ebbe a motorba eddig nálam... hibátlanul megy... a többi gond március óta mind a motoron kívül volt... el vagyok átkozva csak azt nem tudom miért... Csak a problémádat nem oldotta meg egy csomó pénzért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ki fogom pucerválni akkor azt is, az a baj hogy jövő héten mennék egy nagyobb útra és nem lenne jó ha addig nem találnánk meg a hibát... neked hogy derült ki a jeladó gebasz? Akár szívhat falsot,lehet jeladó,lehet folytószelepház,bármi lehet sajnos....Lehet szar a benzinnyomás szabályozó......Fújd ki a légtömegmérőt féktisztítóval,karcsikánál bevállt,pedig vezérműtengely jeladó hibája volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ki fogom pucerválni akkor azt is, az a baj hogy jövő héten mennék egy nagyobb útra és nem lenne jó ha addig nem találnánk meg a hibát... neked hogy derült ki a jeladó gebasz? Mikor megvettem a kéket nem volt jó.....Szinte mindent kicseréltem,de rángatott,és leállt...A végén már annyira rossz volt a cucc hogy dobta a hibát,de 1 évig semmi hibakód nem volt :lol: ......De a légtömegmérő kifújás sajnos nem oldja meg hosszútávon a hibát :lol: ...Esetleg járo motornál féktisztítóval fújkáld meg a csöveket,ha valahol báltozik az alapjárat akkor fals levegőt szív ott.....Hátha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Lacee, az a baj, hogy hülyeségekre szórod a pézt, ahelyett, hogy elvinnéd egy rendes szerelőhöz, aki ért hozzá, pl akit ma ajánlottam. Ma is má vettél volna vmi alkatrészt fölöslegesen, úgy, hogy azt se tod, hogy mi a gond. Éééérted... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 okkés, köszönöm majd akkor ezt is megpróbáljuk bár reggel a laptopon láttam hogy 960-on áll az alapjárata és nem nagyon mozdul el szóval szépen jár... szerintem falsot sem szív de csekklom majd még1x... a légszűrőt meglestem ma, elég koszos de nem vészes, és az injektorhoz vezető gumin végig sem láttunk semmit...majd még próbálkozunk azért mindennel... amugy asszem 15kg/h volt alapjáraton a beszívott levegőmennyisége stabilan... Mikor megvettem a kéket nem volt jó.....Szinte mindent kicseréltem,de rángatott,és leállt...A végén már annyira rossz volt a cucc hogy dobta a hibát,de 1 évig semmi hibakód nem volt :lol: ......De a légtömegmérő kifújás sajnos nem oldja meg hosszútávon a hibát :lol: ...Esetleg járo motornál féktisztítóval fújkáld meg a csöveket,ha valahol báltozik az alapjárat akkor fals levegőt szív ott.....Hátha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 tegnap láttam egy gsi-t a vácin... fekete volt és full rieger optika.. szélesítés és miegymás.... ismerjük? :lol: Nem, ezt a viccet még nem ismerjük... :lol: Lacee! esetleg ha valakinél játszásdiból van egy főtengely-jeladó, azt meg lehetne próbálni áttenni, 10 perc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts