Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
az bizony katalizátorrAL EGYÜTT VAN ÁM!!

260.000 Ft :lol:

ha elrepedt akkor meg kő hegesztetni valami öntvény hegesztővel...

nemá csak ez az egy megoldás van? bontott nix?

Elküldve
Nem annyi nincs. :lol: Ja és hogy ne legyen félreérthető csak a sliding plate itb-re gondoltam. Majd ha egyszer sok időm lesz megcsinálom. :lol:

azt hittem a mocira :lol:

Elküldve
nemá csak ez az egy megoldás van? bontott nix?

Szerinted a csávó bontóban dolgozik ? :lol: :lol: :lol: :lol:

xe leömlő, másik talp és nem tooom még mi.

B Veki témában ott van szerintem.

Elküldve

aláírom h gyönyörű de ennyiért nem bizti h megvennék, ha azt nézném h ennyi pénzért mindenképp astra gsi-t vennék akkor már kintről, és igen nem tudom utána eladni de azért az is megold6ó, szóval ha valaki ilyen autót vesz ennyiért akkor nem azt nézi sztem h mikor mennyiért adja majd el, SZERINTEM

Elküldve

Nagyon komolyak ezek a levágott hengerfejes régi 2000-es és 2400-as 16V motork. Nem csak a Risse csinál ilyent, vannak többen, akik maszekba megcsinálták már.

Elküldve
Nagyon komolyak ezek a levágott hengerfejes régi 2000-es és 2400-as 16V motork. Nem csak a Risse csinál ilyent, vannak többen, akik maszekba megcsinálták már.

Többek között Hello is csinált már ilyet...szal van ilyen Mo-on is... :lol:

Elküldve

hat a tarox tarcsa nem biztos hogy jo ehez nem latom hogy az mekkora ?

a masik az jo és jo árban is van ...

a lampa pedig majdnem ez csak a ledes részén is piros ..... ugy szép ... de nekem valami fekete kéne :lol:

mts sajna nincs belöle :lol:

Elküldve

1. tünésinnen seatos árulo kutyák 2.gt28rs azzal legalább megközelitené a kadettot persze el akkor se verné 3. ma este átjöhettek ha tudtok szotyik hahahaha

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.