uhuhu Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 bazzz, itthon unatkozom egész délután... Ti mit tudtok csin álni a panelba ilyenkor??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 bazzz, itthon unatkozom egész délután... Ti mit tudtok csin álni a panelba ilyenkor??? :lol: Én spec melózok :lol: De most nyugalom van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 bazzz, itthon unatkozom egész délután... Ti mit tudtok csin álni a panelba ilyenkor??? :lol: Muffkátli locsolás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Egyébként meg 500-800e között esett a használt dizel autók ára,vagy kevesebb lett bennük a km.....(mondeok esetében) :lol: :lol: :lol: Érdekes dolog ez.Bizonyos értelemben jót tett a gázolaj árának a növekedése a használt, eladásra váró diesel autók árának. Mondjuk ugyan nem néztem, de 2.5 V6-tal is van Mondeó.....Ha jól emléxem..... ennyi röviden. Hátt gratula a szolnoki éber rend őrének..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Én pl idáig ablalkot pucoltam, és nagytakarítunk... Aztán most elhúzok veszek pár ezt azt magamnak...aztán ha István a rendelkezésemre bocsájtja a kulcskészletét...(először szerszámot írtam...de azért azt mégseeee... :lol: :lol: :lol: )akkor este kicserélném a lukas coolercsövem is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hátt gratula a szolnoki éber rend őrének..... :lol: :lol: Véletlenül ez nem az a hely, amiről beszéltetek Szeliden is, hogy mindenről kérik a műbizonylatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Jah...holnap meg valszeg leugrunk Veszprémbe...kirándulni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Véletlenül ez nem az a hely, amiről beszéltetek Szeliden is, hogy mindenről kérik a műbizonylatot? Énakkorvalszegnemvoltamott...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Énakkorvalszegnemvoltamott...... :lol: Hú, sokminden kiesett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 szolnoknál megállitott, hogy tudom e hogy nem szabad papir nélkül ilyet feltenni az ablakokra??ű én meg mondtam hogy jééé. tényleg??? a meg feljelentett, és a KPM küdött egy papirt, hogy 15 napon belül pomázi vizsgabázoson vagy megjelenek egy vizsga erejéig, vagy kivonnyák a forgalomból. megjelentem... ennyi röviden. izgi, és mit néznek ilyenkor, mindent mint egy rendes vizsgán????? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 nem tud valaki eladó 1.6 16v B vektra leömlőt? 2001 08. havi a vas ha ez számít eggyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 jaja, csak egy kicsit jobban. :lol: vagynem :lol: nem tudom, nem voltam ott ( :lol: ) úgy vitték oda, mert ugy gondoltam, hogy megveszem a nyugalmamat... most átéltem, hogy mit éltek át amikor én vizsgáztatom a tieteket :lol: vagyis most egy kicsit a férfinemiszerv másikoldalára kerültem... szoptam, és nem szopattam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Sárgazolibácsi felkészültél az estére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 jaja, csak egy kicsit jobban. :lol: vagynem :lol: nem tudom, nem voltam ott ( :lol: ) úgy vitték oda, mert ugy gondoltam, hogy megveszem a nyugalmamat... most átéltem, hogy mit éltek át amikor én vizsgáztatom a tieteket :lol: vagyis most egy kicsit a férfinemiszerv másikoldalára kerültem... szoptam, és nem szopattam :lol: ugye milyen szar dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 nem tud valaki eladó 1.6 16v B vektra leömlőt? 2001 08. havi a vas ha ez számít eggyáltalán. az bizony katalizátorrAL EGYÜTT VAN ÁM!! 260.000 Ft :lol: ha elrepedt akkor meg kő hegesztetni valami öntvény hegesztővel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 ugye milyen szar dolog? és hun a szmájli?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Sárgazolibácsi felkészültél az estére? ilyenekre nem lehet felkészülni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Érdekes dolog ez.Bizonyos értelemben jót tett a gázolaj árának a növekedése a használt, eladásra váró diesel autók árának. Mondjuk ugyan nem néztem, de 2.5 V6-tal is van Mondeó.....Ha jól emléxem..... Dizelből van 2.0 116LE és 130LE és van a 2.2 150LE(ez francia motor) A 2.5 az benzines ezek még a régebbi szériásak voltak ST néven...Az új az 3.0 V6 Ha így maradnak az árak akkor szerintem az új autó árakat is befolyásolni fogja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 szándékosan képpel idéztem :lol: ez a király ültetés :lol: http://emc.elte.hu/~uhuhu/kepek/img_7161.jpg Hádde jóvanmáhé! :D de fogadjunk, hogy nekem szélesebb a pacsker, ami alatta szolgált. :lol: Akkora ültetés döccenőkön volt... hallottam is a hangját rendesen. :lol: Mivel úgy néz ki, a kutyának sem kellenek a pacskereim, lehet meg is fogom csinálni azt a peremezést. Ez van. Nekem bejön a látvány, max. sűrűn fogok futóműalkatrészeket venni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Vicceltem na :lol: Miért lenne?Mert kap egy gyári kipufot???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 most átéltem, hogy mit éltek át amikor én vizsgáztatom a tieteket :lol: Visszakaptad összekoszolt szőnyeggel, nyitott géptetővel, ferdén felrakott kormánnyal? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 :lol: hujekocsog :lol: nem, de ki se takaritották... és le se mosták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Én is ilyet akartam/ok csinálni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Én is ilyet akartam/ok csinálni. :lol: :lol: ha van 4millád ne bíbelődj vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts