mélykék76 Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 ....dáki.... ....bleki.... Tán alakíthatnának valami fiúzenekart :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 részben sikerült csak a kivillogtatás... 31-es vagy 13-as kód talán... nem egyértelmű ahogy dobja a kódot... az elején a 12-őt 3x érthetően dobja utána meg nem 3x megismételt számot csinál...szal szopás... de az akksi egyik vezetéke kezd korrodálni és a a szigetelése is kezd lejönni... akár az is csinálhatja ezt :lol: meg asszem a katalizátort is kivetetem 2 héten belül... Lacee pedig kurv@ 1x-ű és nem hiszem hogy nem 3x ismétli a számokat.A 31-est mindig hozza mivel nincs fordulatszámjel.A 13-as meg lambdaszonda lesz. vagy találkoznánk vele jövőre vmi német találkozón ahogy levágott tetővel furikázik vele egy körömszakadtáig részeg fritz miközben tiltáson pörgeti a mocit :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Lacee pedig kurv@ 1x-ű és nem hiszem hogy nem 3x ismétli a számokat.A 31-est mindig hozza mivel nincs fordulatszámjel.A 13-as meg lambdaszonda lesz. ha 10 lábas a diag.csati, akkor 1-2;1-2;1-2 -hibakód- 1-2;1-2;1-2.Ha több hiba van, akkor a -hibakód- után jön még egy hibakód, és utána zárja a sort 3Xi 1-2-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 okés, hát ha másnem felveszem videóra...de 2x is kivillogtattuk és 2en néztük...és igy sem tűnt egyértelműnek... köszönöm azért! az RPM dologra rájöttünk mi is, csak furcsáltuk ettől még... a katalizátor úgy néz ki mégis bennt marad mert nagyon hangosodna nélküle ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 lálá dáki lálá bleki odab@szok neki :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 ma is produkálta a jelenséget, villant a check engine, fulladt...aztán a lámpánál 2-es motorfék közben le is állt... milyen jó is lesz ha legközelebb gyors kanyarban áll majd le és hirtelen elmegy a szervó vagy hasonló jó dolgok... kivillogtattam most is, valszeg az kavart meg eddig hogy a végét is 12-vel zárja... de a lényeg hogy csak a 31-est dobja... a f@szom tele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 ma is produkálta a jelenséget, villant a check engine, fulladt...aztán a lámpánál 2-es motorfék közben le is állt... milyen jó is lesz ha legközelebb gyors kanyarban áll majd le és hirtelen elmegy a szervó vagy hasonló jó dolgok... kivillogtattam most is, valszeg az kavart meg eddig hogy a végét is 12-vel zárja... de a lényeg hogy csak a 31-est dobja... a f@szom tele... bontó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 bontó... De szenya vagy :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 már rég azt kellett volna... vagy átülni valami megbízhatóba ami se nem tetszik külsőre se nem gyors se nem opel és akkor minden jó lenne csak értelmetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Ha eltudod intézni,hogy átgyere éjszakás műszakban egy 20 percre akkor kiviszlek egy Sport Swift-tel a tesztpályára és gyalázhatod. :lol: óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, ez mondjuk nem lenne rossz. :lol: Majd meginformálom a főnököm jövőhéten hogy lehetne-e elszabadulnom... aztán majd egyeztetünk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Danke Coupe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Látom már csak a seat klubbnak van mérés :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Látom már csak a seat klubbnak van mérés :lol: :lol: :lol: BW re viszek Dynot.... Ott csak opeleket mérünk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Luxury kategóriába akarok kerülni karsztajlingon SEGITSETEK :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Luxury kategóriába akarok kerülni karsztajlingon SEGITSETEK :lol: :lol: :lol: azt hittem az autótól függ :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080719/IMGP3605_www...ltoltes.hu_.jpg fehér az pont mint Redijé :lol: , Coupéjéra rendszám alapján lehet ráismerni max nagyon jó kép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 szal ez lett a GSi után gondoltam rá hogy kicsit kéne ültetni még végig nem mentem a hungarián és be nem áltam az udvarra otthon ..... alacsonyabb mint a GSi-m volt .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Látom már csak a seat klubbnak van mérés :lol: :lol: :lol: Nem...csak a "Seatosoknak" nem derogál telefonálni egyet... :D Lehet nem arra kéne várni, hogy Oszi térden állva könyörögjön, hogy megmérhesse a kocsid... :D Tudod, hogy van a lehetőség...akkor meg tel. aztán jössz...de gondolom annyira azért nem lehet sürgős, mert a súly lemérésével sem kapkodtál... :D :lol: Néma gyereknek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 szal ez lett a GSi után http://web.interware.hu/sonique/_cupra/20080719314.jpg Nagyon szép darab, gratula hozzá.Mit lehet tudni róla ebként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Na jött válasz amásodik emailre...csak okulásképpen rakom be,nehogy valaki bedőljön ilyeneknek...... Thanks for the price list; i really appreciate your response about the vehicle and the photos, I have accepted that and I am willing to do business with you. Let carry on the bid. However, I have prepared a check of 12.000 euro that will cover all the expenses. You are to collect your payment for the Vehicle and send the rest of the money ( balance of 5500 euro ) to my client for relocating the vehicle to me. My Client will be contacting you in a few moments when we get into the bid Therefore, I need the following data to keep the transaction on Your full name Contact address Personal phones number Thank you. Sincerely, Jeffery Nelson Teljesen egyértelmű hogy lerántás az egész....Nem elég hogy elviszik az autót még buksz rajta 5500eurot is.....Nem értem hogy gondolják emberek hogy van aki ennek bedölne...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 szal ez lett a GSi után gondoltam rá hogy kicsit kéne ültetni még végig nem mentem a hungarián és be nem áltam az udvarra otthon ..... alacsonyabb mint a GSi-m volt .... http://web.interware.hu/sonique/_cupra/20080719314.jpg Hát használd nagy egészséggel az autót legyen benne sok örömöd aztkívánom! :lol: Szép az autó és feketében főleg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 @Anti azért ez igy nem csunya .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Jut eszembe. Dini, beszéltél Zolival a fólia kapcsán ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=99704 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts