B_Csaba Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Az opel az GSi(vagy F astra,de abból is csak caravan :lol: )...a többi nekem nem tetszik...egyébként ha megnézed egy H OPC 7.5milka használtan :D Arról nem is beszélve,hogy messze elmarad a ford(volvo)motorjától a többi meg csak körítés........Azért mert opelfórumon vagyunk nem kell ám sztárolni az opelt :lol: :lol: :lol: Nem akarlak elkeseríteni, de alig vártam hogy megszabaduljak a Fordomtól, voltam sok szervizben, és láttam ott ezt azt, voltam találkozókon, és beszéltem sok emberrel, az hogy sokat eszik és nem szeretik szerelni a szerelők az egy dolog, de olyan szervizigényes az összes ford hogy azt elsem hiszed és nem is fogod amíg nem érzed a bőrödön, és itt most nem az opel vs fordról van szó most 3db Mondeó áll a műhelyünk előtt, mind 2 millió feletti árban, egyiket generálozni kell, (130 000km), a másik kettőnek elektromos baja van, és nem is kicsi, mellesleg ezeket nem kell generálozni de nem sokára igen, eszi az olajat, nem vészesen de a 10.5 kompresszió már árulkodó, valószínű nem a szelepszárszimeringnél eszi, mondjuk nekem mindegy mit veszel :lol: csak gondoltam megosztom veled hogy a szerelő körben az utolsó autó amit vennének, és nem árt bemenni egy ford szervizbe csak mit ha érdeklődnél és meglátod egy forgalmas napon hgy fele ember aki bent van verekedni akar mert kiadott x milliót és 2 hete nincs autója, és még 3 hetet kell várni az alkatrészre stb.. stb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 mé' kaptál tőle mást is? tripper? :lol: :lol: na de most komolyan :lol: amugy 0.8 a nyomás az is oveboostba :lol: mibaja lehetne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 mé' kaptál tőle mást is? tripper? :lol: :lol: Sláger rádió Bumeráng: Voga: Melyika legjobb gomba? Bocskor: Amelyikre jó a kaneszten! :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 szinte minden új kocsi tele van sz@rral, szét akar esni... ennyi attól tartok az opel ford egy kutya ezen a téren (is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 amugy meg ma beszét apám Attilával szónem volt ilyenről :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 na de most komolyan :lol: amugy 0.8 a nyomás az is oveboostba :lol: mibaja lehetne? :lol: Lehagy egy kispolák is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 na de most komolyan :lol: amugy 0.8 a nyomás az is oveboostba :lol: mibaja lehetne? :lol: hát ez az. szégyellheted magad... az én trombitámba 1,5 bart töltött a lali. ott kezdődik a vidám világ. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 szinte minden új kocsi tele van sz@rral, szét akar esni... ennyi attól tartok az opel ford egy kutya ezen a téren (is) Enegem már nemérdekel ki mmit vesz csak is az hogy: BW-n MILYEN SÖRT ISZUNK SRÁCOK???? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 amugy meg ma beszét apám Attilával szónem volt ilyenről :lol: :lol: :lol: :D Nem merte még elmondani az apád, hogy jövő héttől gyalogkaKUKK leszel... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 szinte minden új kocsi tele van sz@rral, szét akar esni... ennyi attól tartok az opel ford egy kutya ezen a téren (is) nagy bölcs Voszibá megint igazat szólt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nem, a f@szodat... :lol: :lol: :lol: kiskecsó felhasznó figyelmeszteti Atommanot ne írjon csúnyákat,mert a későbiekben moderálás lesz a vége :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 hát ez az. szégyellheted magad... az én trombitámba 1,5 bart töltött a lali. ott kezdődik a vidám világ. :lol: :lol: És most mé nem tőt annyit kicsihuszár??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 nagy bölcs Voszibá megint igazat szólt :lol: ÁÁÁÁÁÁ...csak egy matematikus... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 kiskecsó felhasznó figyelmeszteti Atommanot ne írjon csúnyákat,mert a későbiekben moderálás lesz a vége :lol: :lol: Engedélyt kérek a meghunyászkodásra... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Lehagy egy kispolák is... :lol: :lol: lebamme bár a a célvonali sebeségem megegyezett vele....míg én 13.9et mentem ő 12.7et ugyanazzal a sebeséggel Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Engedélyt kérek a meghunyászkodásra... :lol: :lol: megvanadvamostaz1x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ÁÁÁÁÁÁ...csak egy matematikus... :lol: :lol: hát aki nem iszik és még a matekhoz is ért attól félni kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 És most mé nem tőt annyit kicsihuszár??? :lol: :lol: :lol: micsoda dákihuszár? 1,6-ot tölt mióta ati seggbedugta a béjlíz lefúvót egy csavarral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 hát ez az. szégyellheted magad... az én trombitámba 1,5 bart töltött a lali. ott kezdődik a vidám világ. :lol: :lol: nem én,leglább megy,teszi a dolgát :lol: így se volt még olyan aki csak megszoringatott volna,bár 1 porséval volt már 1volnal de az belefér szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 vissza is kéne venni, mert elmelegszik 230-nál 910 fokos az egt. majd ha fent lesz az alsó kúlerem. a vasalás kompletten kész van, rozsdamentes lett rozsdamentes heggesztéssel, valamikor jövő héten szerelés...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nem merte még elmondani az apád, hogy jövő héttől gyalogkaKUKK leszel... :lol: :lol: én soha,van 2 parasztbájkom,meg 2 sámsonom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 nem én,leglább megy,teszi a dolgát :lol: így se volt még olyan aki csak megszoringatott volna,bár 1 porséval volt már 1volnal de az belefér szerintem :lol: csak viccőtem, nincs azzal semmi baj, hogy ati munkanélküli segélyért kuncsorog jóccakát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 megvanadvamostaz1x Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 hát aki nem iszik és még a matekhoz is ért attól félni kell :lol: elképzelem, amint féltek tőlem... kb. a röhögéstől pusztulna el a csapat fele.... :lol: én vagyok a családi terror panda :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts