Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 nem a honda miatt néznénk... :D :lol: :lol: Na tuddtam! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 2új izzom 1 uj trafon és 1 hiányzó gumi biszbasz :lol: 1b biszbasz miatt nem ég a lámpád ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 1b biszbasz miatt nem ég a lámpád ? :lol: :lol: :lol: :lol: amiatt nem lehet betenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Úgy gondolom hogy itt senkit nem érdekel kinek milyen kocsija van :D ,de ha jól emlékszem Te magad fikáztad a hondát hogy mekkora sz@r :D :lol: Amúgy meg nem adnék egy 92es prelude(gondolom rosszul írtam...de honda) 1.8milkát.... Én a saját Homdámat fikáztam... :D Mert az tényleg egy szar rakásvolt! Most elárultad magad :D "nem adnék egy 92es prelude(gondolom rosszul írtam...de honda) 1.8milkát...." :lol: :lol: És még én gondolkodom úgy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 de!és Feri is rád lesz uszítva :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 amiatt nem lehet betenni Akkor miért írod, hogy pótizzód nincs ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Akkor miért írod, hogy pótizzód nincs ? :lol: :lol: :lol: :lol: a balladai homály miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Akkor miért írod, hogy pótizzód nincs ? :lol: :lol: :lol: :lol: mert nincs azé :lol: ez ugy működik,hogy a rosszat felküldöm és ha megvizsgálták küldik helye az ujjatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 a Feri Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 a balladai homály miatt. Mingyááááá homályosan fog látni, mert megfojtom :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 mert nincs azé :lol: ez ugy működik,hogy a rosszat felküldöm és ha megvizsgálták küldik helye az ujjatt Mi kellene ahhoz, hogy világítson mindkét lámpád ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080716/DSC00395_www...ltoltes.hu_.jpg a Feri hehejjj Kivan ám gyúrva a Ferkó!!! Tolod steroiddal mi??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Mi kellene ahhoz, hogy világítson mindkét lámpád ? :lol: az hogy megérkezzen az a gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Mingyááááá homályosan fog látni, mert megfojtom :lol: :lol: :lol: bazze... 11-kor keltem ma a jó hegyi levegőn, de vagyok olyan fáradt, hogy én látok homályosan... mi lesz velem éjjel a munkában? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 hehejjj Kivan ám gyúrva a Ferkó!!! Tolod steroiddal mi??? :lol: :lol: :lol: teszkos táppal tömöm,meg a kótai misi gyarokló partnere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 bazze... 11-kor keltem ma a jó hegyi levegőn, de vagyok olyan fáradt, hogy én látok homályosan... mi lesz velem éjjel a munkában? :lol: Jobb esetben ma gumicukrot fogtok gyártani :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 az hogy megérkezzen az a gumi Hetek óta ? :lol: Ennyire speckó gumi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 teszkos táppal tömöm,meg a kótai misi gyarokló partnere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Hetek óta ? :lol: Ennyire speckó gumi ? új lámpát kéne venni annyira,de holnap má csak ittvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Most elárultad magad :lol: "nem adnék egy 92es prelude(gondolom rosszul írtam...de honda) 1.8milkát...." :lol: :lol: És még én gondolkodom úgy :lol: :lol: 1milkát se adnék egy honda prelude ért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 coupe bá' miért gondolod, hogy a ford st volvo motor 'sokkal-sokkal' jobb, mint a hopc opel motorja? engem érdekel komolyan, és nem 'kötöszködés'. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 coupe bá' miért gondolod, hogy a ford st volvo motor 'sokkal-sokkal' jobb, mint a hopc opel motorja? engem érdekel komolyan, és nem 'kötöszködés'. Mert a hozzáértők ezt mondják....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Mert a hozzáértők ezt mondják....... :lol: Ford márakereskedésben dolgozó ismi ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 mert nincs azé :lol: ez ugy működik,hogy a rosszat felküldöm és ha megvizsgálták küldik helye az ujjatt ati üzeni, hogy ha nem robbantod szét a mocit 2 héten belül, visszaveszi! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Mert a hozzáértők ezt mondják....... :lol: de most komolyan, van érv is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts