kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 hetek óta nem ég a jobb első lámpám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 gyerekek!!! Peace!!! Piista! Csak opeles lehet? Reád bízom. Nem, legyen vegyesen :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 hetek óta nem ég a jobb első lámpám :lol: Szerintem elégett már a gyertya, én télen szoktam sokat cserélni :lol: Amúgy nekem meg a bal lámpa motorom nem műkszik, de nincs kedvem kiszedni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 gyerekek!!! Peace!!! Piista! Csak opeles lehet? Nekem nincsbajom Maci, csak egyszerűen nemértem ezt a negatív dolgot úgycsinálnak mintha én István kocsiját lehúznám holott pont az ellenkezőjét álítottam ! Na mindegy .... Részemről lezárva nem szeretek vitatkozni, nem is fogok. Csak nemértem Sonique mindenhez ilyen negatívan áll... DE MIÉRT??! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 hetek óta nem ég a jobb első lámpám :lol: Mázli.....Főleg, hogy nem terjedt át máshova ish! :lol: Amúgy meg cseréld ki az izzót! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 mivan mi? :D :D :lol: EGÉR MARAD :lol: :lol: :lol: :lol: Reád bízom. Nem, legyen vegyesen :D :D :D oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 EGÉR MARAD :lol: :lol: :lol: :lol: A törötre gondolsz itt melettem?? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Coupe! Ha kicsit vársz akkor az új OPC I Astra közel 300Le lesz :D , ezt írták az Auto Bild-ben, de gondolom sajnos 8 miller felett lesz :lol: Nekem a ford jobban tetszik,és a motorja sokkal sokkal jobb mint az opelé....... Mázli.....Főleg, hogy nem terjedt át máshova ish! :lol: Amúgy meg cseréld ki az izzót! :D :D Xenonja van :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ....Xenonja van :lol: :lol: :lol: :lol:.... Ménnn abba nincs izzó ? :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Mázli.....Főleg, hogy nem terjedt át máshova ish! :lol: Amúgy meg cseréld ki az izzót! :lol: :lol: xenon van benne...1hét volt mire a nagypostáról a 200méterre levő kispostára átküldték...de közbe meg a gyerek elhagyta a lámpába való gumi izét...aztán kiderült ,hogy a hibás izzóval fellet küldve pestre...remélem azzal is 1hetett fognak baszakodni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Persze-persze regem van :lol: Nahh, akkor lesz szép dízeles vagy nem lesz ? :lol: Ez a HF-ed :lol: :lol: :D :D Na ne sz*pass! Nem bírtam összerakni a mondatot! Nem értettem, mit keres itt hírtelen egy hengerfej? Aztán leesett! Házi feladat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ménnn abba nincs izzó ? :lol: :lol: :lol: :lol: pót izzó nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nekem a ford jobban tetszik,és a motorja sokkal sokkal jobb mint az opelé....... Látom lassan Az opel lessz a legócskább fostaliga! :lol: :lol: :lol: Akkor El is adoma csába.... Azt elmék a fekete Preludért! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 pót izzó nincs Midddddd van mesélj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 TE SONIQUE figyelj már mi a büdös... F..szért kell állandóan kötöszködnöd?? Olyan vagy mint egy fusztrált ku..va aki nem kapott az éjjal semmit! Hagyjálmár ,, nem mindenkénél van KÓBÁSZBÓL a kerítés mint nálad,,,, Ha mindenki ilyn kocsimoly lenne mint ti bazee na hagyjuk mert csak felbaxom magam! Téma részemről off lecsuk. KÖSZI a véleményed csak egy a baj! KU.RA nem érdekel! :lol: Neked igaz csak az az autó ami szarrá van buherve ???? Na jó én itt befejeztem.... :lol: :lol: :lol: :D hat többet dolgozok mint a kocsimmal foglalkozok és nincs kobászbo a keritéééés nem kötöszködés csak nem értékeled azt ahogy az ember a kocsijaval banik .. és annyival elintézed hogy jahh az enyém ugyan ilyen ... mit akarsz te a tieddel .. Kb :lol: csak azt probaltam kifejteni ... de valoban felesleges ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ménnn abba nincs izzó ? :lol: :lol: :lol: :lol: De van..csak gondolom ebben a nagy olcsóságban nem lehet 1 vennni.mert úgye párban éri meg eladni.....Meg úgye az esetek nagy részében pót xenont senki nem visz magával...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Na ne sz*pass! Nem bírtam összerakni a mondatot! Nem értettem, mit keres itt hírtelen egy hengerfej? Aztán leesett! Házi feladat! :lol: :lol: :lol: én elsőre értettem. de most a munka fog nemesíteni, a HF-ot meghagyom holnapra. olyan szívesen maradtam volna a Mátrában akár 2 hetet is, de munka van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Midddddd van mesélj. 2új izzom 1 uj trafon és 1 hiányzó gumi biszbasz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Látom lassan Az opel lessz a legócskább fostaliga! :D :lol: :lol: Akkor El is adoma csába.... Azt elmék a fekete Preludért! :lol: :lol: Az opel az GSi(vagy F astra,de abból is csak caravan :D )...a többi nekem nem tetszik...egyébként ha megnézed egy H OPC 7.5milka használtan :D Arról nem is beszélve,hogy messze elmarad a ford(volvo)motorjától a többi meg csak körítés........Azért mert opelfórumon vagyunk nem kell ám sztárolni az opelt :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: :lol: :lol: :D hat többet dolgozok mint a kocsimmal foglalkozok és nincs kobászbo a keritéééés nem kötöszködés csak nem értékeled azt ahogy az ember a kocsijaval banik .. és annyival elintézed hogy jahh az enyém ugyan ilyen ... mit akarsz te a tieddel .. Kb :lol: csak azt probaltam kifejteni ... de valoban felesleges ... Jajjj BAZEEEEEEEE tesemtudsz olvasni hogy a ló rúgjon meg nembaj :lol: Én is foglalkozom az autómmal... psze nem éjjel nappal,,, Ami rossz vagy épp nemteszik megcsinálom és költökrá csak nem ennyit na,,, És én egy szóval nem mondtam hogy ugyanolyan az enyém tisztelt kolléga én aztírtam hogy az enyém miért kerül 3-ába mint az Istváné! Na télleg , nekem semmi bajom vled sem senkivel és nem is akarok itt senkivel vitatkozni,,, Szarom le kinek milyen a kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Azért mert opelfórumon vagyunk nem kell ám sztárolni az opelt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Rajtatok eligazodni!!! Jóóóvan psze mindenki vegyen olyat amiet akar szal akkor nemnéztek ki ha BW-re Hondával megyek??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Az opel az GSi(vagy F astra,de abból is csak caravan :lol: )...a többi nekem nem tetszik...egyébként ha megnézed egy H OPC 7.5milka használtan :D Arról nem is beszélve,hogy messze elmarad a ford(volvo)motorjától a többi meg csak körítés........Azért mert opelfórumon vagyunk nem kell ám sztárolni az opelt :lol: :lol: :lol: Hatalmasbólogatósszmájli! Bár szerintem a választóvonal picit előrébb van. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: :lol: :lol: Rajtatok eligazodni!!! Jóóóvan psze mindenki vegyen olyat amiet akar szal akkor nemnéztek ki ha BW-re Hondával megyek??? :D :lol: nem a honda miatt néznénk... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: :lol: :lol: Rajtatok eligazodni!!! Jóóóvan psze mindenki vegyen olyat amiet akar szal akkor nemnéztek ki ha BW-re Hondával megyek??? :lol: :lol: Úgy gondolom hogy itt senkit nem érdekel kinek milyen kocsija van :D ,de ha jól emlékszem Te magad fikáztad a hondát hogy mekkora sz@r :D :D Amúgy meg nem adnék egy 92es prelude(gondolom rosszul írtam...de honda) 1.8milkát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: :lol: :lol: Rajtatok eligazodni!!! Jóóóvan psze mindenki vegyen olyat amiet akar szal akkor nemnéztek ki ha BW-re Hondával megyek??? :D :lol: de!és Feri is rád lesz uszítva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts