J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ma hozzá este fele csak érdeklődjek láb ügyben.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Lasúúúúúúúúúúúúú. Láccik, dízeles :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Lasúúúúúúúúúúúúú. Láccik, dízeles :lol: :lol: :lol: :lol: Megfontolt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Megfontolt! :lol: Megfontolt dízeles ? Szép lehet :lol: Mielőtt Laceeee elsírja magát : http://www.opel-magazin.hu/motor/hibakod-leolvasas.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Megfontolt dízeles ? Szép lehet :lol: Mielőtt Laceeee elsírja magát : http://www.opel-magazin.hu/motor/hibakod-leolvasas.html Mondd Pista! Szerinted szép J0hnny? :lol: Látom előrelátó vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 szoktam sírni ilyenek miatt? köszönöm a táblázatot remélem meglesz a gond. Megfontolt dízeles ? Szép lehet :lol: Mielőtt Laceeee elsírja magát : http://www.opel-magazin.hu/motor/hibakod-leolvasas.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 szoktam sírni ilyenek miatt? köszönöm a táblázatot remélem meglesz a gond. Mivel eddig szerintem majdnem mindig kaptál értékelhető választ, így nehéz felmérni. Legközelebb senki ne írjon választ Lacee-nek és akkor kiderül :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Mondd Pista! Szerinted szép J0hnny? :lol: Látom előrelátó vagy! :D Benne hol van a megfontoltság ? :lol: :lol: :lol: :lol: Te nyomulsz a csén, mutass szép dízelest :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 No István, értem a te szemszögedből való hozzáállást,,, de még mindíg nem vagyunk egy hullámhosszon :lol: Enyémsem volt szilánkosra törve... a gyári fényezése van mondjuk ezt látni is hogy az már nem olyan fitt mint a tiéd. Enyémben 320 ezer van és pl a blokk megsemvolt bontva ottvan a hengerfejtömítésen rajta a GM logo és a cikkszám! És ez garantáltan lehet ennyi egy 16 éves autónál! Amia tiédnek az erénye : Új müanyag felfogatások bolhák stb... Sportülések , biztonságiöv,,, zsír ujj fényezés a polírozott RH felók+jó gumik , toronymerevítő , Chip , sportfutómű és az fiatalabb mint az enyém pár évvel. De az hogy én nemcseréletm ki fél autót, mégsem esik szét sem jön le sem esik le semmi! A tiéd azért ennyi, amit a fentiekben leírtam.. ha ezek nem lennének nyilván nem ennyibe kerülne! Így értem éna véleményem! :lol: ez egy atlagos GSi qrva sok kilométerrel és semmi extra hogy megvolt e bontva ki tudja ne fogadj rá hogy nem és arra sem hogy nem volt törve .. annyira nem ugyanaz a 2 kocsi ... vagy csak abban mas hogy tuning mentes .. az istvané csak annyival jobb hogy nem ugy tünik mint egy 320e km-t futott kocsi ... nem a tuning miatt annyi hanem mert igy karban van tartva ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Az rx8ba nem fér bele a babakocsi :lol: ha már lud legyen kövér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ez egy atlagos GSi qrva sok kilométerrel és semmi extra hogy megvolt e bontva ki tudja ne fogadj rá hogy nem és arra sem hogy nem volt törve .. annyira nem ugyanaz a 2 kocsi ... vagy csak abban mas hogy tuning mentes .. az istvané csak annyival jobb hogy nem ugy tünik mint egy 320e km-t futott kocsi ... nem a tuning miatt annyi hanem mert igy karban van tartva ..... KÖSZÜNJÜK EMESE! :lol: ERŐŐL POFÁZTAM ÉN IS! Törésről kérdeztem a barétom eredetiség vizsgán hát az a szarmár csak nem hazudik! A másik hogy épp ez a lényeg hogy egy átlagos GSI legyen! Nekem nem kell sem turbó sem szar bele hogy annyit szopjak vele mint ti ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Zoli, Meséld mánn el, hogy miért 50000 Forint a műszeregységed ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Benne hol van a megfontoltság ? :lol: :lol: :lol: :lol: Te nyomulsz a csén, mutass szép dízelest :D Mondasz valamit! :lol: én hol nyomulok? Majdnem úgy vagyok a CS-n, mint Kiskecso itt. :D csak Kukk-olgatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ha már lud legyen kövér http://www.topgear.com/content/features/st.../17/01large.jpg http://www.autoexpress.co.uk/images/front_...o_266241_25.jpg http://www.autoexpress.co.uk/images/front_...o_266235_25.jpg http://www.autoexpress.co.uk/images/front_...o_266238_25.jpg http://www.autoexpress.co.uk/images/front_...o_266256_25.jpg 8milka az új ára,úgyhogy azt kihagyom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ....én hol nyomulok? Majdnem úgy vagyok a CS-n, mint Kiskecso itt. :lol: csak Kukk-olgatok. :lol:.... Van saját oldalad ? Szoktál más oldalára és / vagy a fórumra írni ? Pontyozás ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 KÖSZÜNJÜK EMESE! :lol: ERŐŐL POFÁZTAM ÉN IS! Törésről kérdeztem a barétom eredetiség vizsgán hát az a szarmár csak nem hazudik! A másik hogy épp ez a lényeg hogy egy átlagos GSI legyen! Nekem nem kell sem turbó sem szar bele hogy annyit szopjak vele mint ti ! :lol: na épp ezért lessz egy atlagos semmit mondo a többi majd 20 éves Gsi vel egyszinten ... rá nézek és csak annyit mondok semmi extra ...... csak egy GSi.... semmit nem raktal hozza amivel a tied mas lessz ... nem a turborol beszélek .. mert az enyimbe amit vissza kerül egy Xe motor .. nem lessz vele több szivas és az én kocsimhoz azért elég rendesen hozza van nyulva ... de nem egy átlag GSi ... És ez a lényeg ezért nem emlithetö egy lapon a tied a Coupéjéval vagy az enyimmel ....... ha veszek egy kocsit ami remélem mostmar megtörténik ... biztos hozza fogok nyulni és nem azért hogy feltünést keltsek hanem azért hogy az enyém nekem legyen mas és ne csak annyit lehessen rá mondani hogy ez is csak egy XY márka és kész .... erröl szol az ha az ember nem csak A- bol B-be valo jarkalasra hasznalja a kocsijat hanem egy életstilus és a hobbija ... .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 8milka az új ára,úgyhogy azt kihagyom :lol: Ez egy RS sztem még nem kaphato .. és 280Le Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Van saját oldalad ? Szoktál más oldalára és / vagy a fórumra írni ? Pontyozás ? :lol: :lol: :lol: jah. Akkor nyomulok. :lol: Régebben mintha a te felhasználóneved is láttam volna, igaz, autó nélkül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 na épp ezért lessz egy atlagos semmit mondo a többi majd 20 éves Gsi vel egyszinten ... rá nézek és csak annyit mondok semmi extra ...... csak egy GSi.... semmit nem raktal hozza amivel a tied mas lessz ... nem a turborol beszélek .. mert az enyimbe amit vissza kerül egy Xe motor .. nem lessz vele több szivas és az én kocsimhoz azért elég rendesen hozza van nyulva ... de nem egy átlag GSi ... És ez a lényeg ezért nem emlithetö egy lapon a tied a Coupéjéval vagy az enyimmel ....... ha veszek egy kocsit ami remélem mostmar megtörténik ... biztos hozza fogok nyulni és nem azért hogy feltünést keltsek hanem azért hogy az enyém nekem legyen mas és ne csak annyit lehessen rá mondani hogy ez is csak egy XY márka és kész .... erröl szol az ha az ember nem csak A- bol B-be valo jarkalasra hasznalja a kocsijat hanem egy életstilus és a hobbija ... .... TE SONIQUE figyelj már mi a büdös... F..szért kell állandóan kötöszködnöd?? Olyan vagy mint egy fusztrált ku..va aki nem kapott az éjjal semmit! Hagyjálmár ,, nem mindenkénél van KÓBÁSZBÓL a kerítés mint nálad,,,, Ha mindenki ilyn kocsimoly lenne mint ti bazee na hagyjuk mert csak felbaxom magam! Téma részemről off lecsuk. KÖSZI a véleményed csak egy a baj! KU.RA nem érdekel! :lol: Neked igaz csak az az autó ami szarrá van buherve ???? Na jó én itt befejeztem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: :lol: jah. Akkor nyomulok. :lol: Régebben mintha a te felhasználóneved is láttam volna, igaz, autó nélkül. :lol: Persze-persze regem van :lol: Nahh, akkor lesz szép dízeles vagy nem lesz ? :D Ez a HF-ed :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ez egy RS sztem még nem kaphato .. és 280Le Ha ilyen gyorsan mennek a dolgok már kapható lesz :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 gyerekek!!! Peace!!! Piista! Csak opeles lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Mondasz valamit! :lol: én hol nyomulok? Majdnem úgy vagyok a CS-n, mint Kiskecso itt. :lol: csak Kukk-olgatok. :lol: mivan mi? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 TE SONIQUE figyelj már mi a büdös... F..szért kell állandóan kötöszködnöd?? Olyan vagy mint egy fusztrált ku..va aki nem kapott az éjjal semmit! Hagyjálmár ,, nem mindenkénél van KÓBÁSZBÓL a kerítés mint nálad,,,, Ha mindenki ilyn kocsimoly lenne mint ti bazee na hagyjuk mert csak felbaxom magam! Téma részemről off lecsuk. KÖSZI a véleményed csak egy a baj! KU.RA nem érdekel! :lol: Neked igaz csak az az autó ami szarrá van buherve ???? Na jó én itt befejeztem.... EGÉR MARAD :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ha ilyen gyorsan mennek a dolgok már kapható lesz :lol: :lol: :lol: :lol: Coupe! Ha kicsit vársz akkor az új OPC I Astra közel 300Le lesz :D , ezt írták az Auto Bild-ben, de gondolom sajnos 8 miller felett lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts