Xray Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Papír, ami elérhető ! Ugyebár :rolleyes: ;) ;) :lol: Legközelebb pille palackból lessz az A oszlopra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 A WCpapír a szar ellen van. Csak hogy védjem az astrások becsületét :rolleyes: Lehet nekem is azt kellett volna raknom a versenygépsasba, és boldog lennék most is :lol: Zsolti is ígyvolt mikor megvette e WC kefét... és megkérdezték hogy milyen??? Erre aztmondta a papír jobban tetszett neki! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Na megszólatá.... Azóta új konzol van :rolleyes: Szal Nyasgem! :lol: Bizonyíték kell,nem igéret :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Bizonyíték kell,nem igéret :lol: :rolleyes: ;) Inkább dobj egy linket...milyen is lett kűfődiül a dolog... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Megtaláltam...na itt is sikerült a legdrágábbnak lenni... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Inkább dobj egy linket...milyen is lett kűfődiül a dolog... :rolleyes: Tessék.....Köszi a fordítást és az esetleges telefonálást...... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...=Car&segmen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Bizonyíték kell,nem igéret :lol: :lol: :lol: Ez nem ocplájsz :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 baumax, és legalább le van ültetve :lol: :lol: :lol: egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol: Ami boltokat mondtam a múltkor nem próbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Ami boltokat mondtam a múltkor nem próbáltad? tudod mondani mégegyszer ? továbbadnám az infot:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Tessék.....Köszi a fordítást és az esetleges telefonálást...... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...=Car&segmen ha a fehérre a háttérben beigérnek 5000 eurót ne fogadd el azonnal.....megy az még feljebb is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 ha a fehérre a háttérben beigérnek 5000 eurót ne fogadd el azonnal.....megy az még feljebb is :lol: Erre akkor lenne esélyünk,ha a fehérrel együtt adnánk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Szerinted egy astásnak megfordulna a fejébenilyesmi??????Még viccből sem :lol: :lol: :lol: De tény hogy jó ötlet :D remélem Xray mostmár érti mért írom h igénytelen kadettos stb :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 remélem Xray mostmár érti mért írom h igénytelen kadettos stb :lol: :lol: :lol: Papii nekem töknyóc.... :lol: :lol: Nemérdekes , Kadett Astra egy az anyja! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Tessék.....Köszi a fordítást és az esetleges telefonálást...... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...=Car&segmen Van benne jópár hiba, olyan is, ami esetleges félreértéseket okozhat. Ha gondoljátok, javíthatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Ami boltokat mondtam a múltkor nem próbáltad? nem mert az megemelte volna legalább 2 cm-el de azért köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Gabi, Amik nálad vannak felnijeim, azon van gumi is ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Van benne jópár hiba, olyan is, ami esetleges félreértéseket okozhat. Ha gondoljátok, javíthatom. A megkíméltre gondolsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Van benne jópár hiba, olyan is, ami esetleges félreértéseket okozhat. Ha gondoljátok, javíthatom. Sött mi az hogy...meló közben írtam...góré a nyakamon...biztos van benne hiba, mondtam is Istvánnak, hogy olvassa át... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Amik nálad vannak felnijeim, azon van gumi is ? :lol: persze, ahogy a képeken is láthatod :lol: nincs időm montírozgatni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Kadett Astra egy az anyja! :lol: :lol: Manta. :lol: (csak a rím kedvéért :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 nem mert az megemelte volna legalább 2 cm-el de azért köszi :lol: Valaki magyarázza már el nekem ezt a gumitömlő dolgot... mer nagyon nem értem miről van szó... Miért jó az hogy a rugóra ráhúztok slagot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Gondolom design elem. Valószínű, ha olyan slagot húz rá, ami sárga és zöld csíkos, akkor az azt jelenti, hogy földig ültette. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Valaki magyarázza már el nekem ezt a gumitömlő dolgot... mer nagyon nem értem miről van szó... Miért jó az hogy a rugóra ráhúztok slagot? :lol: Össze van ülve a rugó, ha van rajta slag van valami minimális csillapítása is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Valaki magyarázza már el nekem ezt a gumitömlő dolgot... mer nagyon nem értem miről van szó... Miért jó az hogy a rugóra ráhúztok slagot? :lol: Nelegyél már amatőr vazze! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nelegyél már amatőr vazze! :lol: :lol: :lol: ezen a héten is vasárnap lesz csütörtök :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts