Xray Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Papír, ami elérhető ! Ugyebár :rolleyes: ;) ;) :lol: Legközelebb pille palackból lessz az A oszlopra! :lol:
Xray Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 A WCpapír a szar ellen van. Csak hogy védjem az astrások becsületét :rolleyes: Lehet nekem is azt kellett volna raknom a versenygépsasba, és boldog lennék most is :lol: Zsolti is ígyvolt mikor megvette e WC kefét... és megkérdezték hogy milyen??? Erre aztmondta a papír jobban tetszett neki! ;) ;) :lol:
coupe Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Na megszólatá.... Azóta új konzol van :rolleyes: Szal Nyasgem! :lol: Bizonyíték kell,nem igéret :lol: ;) ;)
Atommanó Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Bizonyíték kell,nem igéret :lol: :rolleyes: ;) Inkább dobj egy linket...milyen is lett kűfődiül a dolog... ;)
Atommanó Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Megtaláltam...na itt is sikerült a legdrágábbnak lenni... :rolleyes: ;) ;)
coupe Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Inkább dobj egy linket...milyen is lett kűfődiül a dolog... :rolleyes: Tessék.....Köszi a fordítást és az esetleges telefonálást...... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...=Car&segmen
Xray Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Bizonyíték kell,nem igéret :lol: :lol: :lol: Ez nem ocplájsz :rolleyes: ;) ;)
gsi.tamás Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 baumax, és legalább le van ültetve :lol: :lol: :lol: egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol: Ami boltokat mondtam a múltkor nem próbáltad?
Gelko Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Ami boltokat mondtam a múltkor nem próbáltad? tudod mondani mégegyszer ? továbbadnám az infot:)
redline Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Tessék.....Köszi a fordítást és az esetleges telefonálást...... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...=Car&segmen ha a fehérre a háttérben beigérnek 5000 eurót ne fogadd el azonnal.....megy az még feljebb is :lol:
coupe Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 ha a fehérre a háttérben beigérnek 5000 eurót ne fogadd el azonnal.....megy az még feljebb is :lol: Erre akkor lenne esélyünk,ha a fehérrel együtt adnánk :lol:
sárgaGSI Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Szerinted egy astásnak megfordulna a fejébenilyesmi??????Még viccből sem :lol: :lol: :lol: De tény hogy jó ötlet :D remélem Xray mostmár érti mért írom h igénytelen kadettos stb :lol: :lol: :D
Xray Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 remélem Xray mostmár érti mért írom h igénytelen kadettos stb :lol: :lol: :lol: Papii nekem töknyóc.... :lol: :lol: Nemérdekes , Kadett Astra egy az anyja! :D :D
Demó Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Tessék.....Köszi a fordítást és az esetleges telefonálást...... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...=Car&segmen Van benne jópár hiba, olyan is, ami esetleges félreértéseket okozhat. Ha gondoljátok, javíthatom.
sárgaGSI Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Ami boltokat mondtam a múltkor nem próbáltad? nem mert az megemelte volna legalább 2 cm-el de azért köszi :lol:
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Gabi, Amik nálad vannak felnijeim, azon van gumi is ? :lol:
J0hnny Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Van benne jópár hiba, olyan is, ami esetleges félreértéseket okozhat. Ha gondoljátok, javíthatom. A megkíméltre gondolsz? :lol:
Atommanó Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Van benne jópár hiba, olyan is, ami esetleges félreértéseket okozhat. Ha gondoljátok, javíthatom. Sött mi az hogy...meló közben írtam...góré a nyakamon...biztos van benne hiba, mondtam is Istvánnak, hogy olvassa át... :lol: :lol:
opel16v Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Amik nálad vannak felnijeim, azon van gumi is ? :lol: persze, ahogy a képeken is láthatod :lol: nincs időm montírozgatni :lol: :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Kadett Astra egy az anyja! :lol: :lol: Manta. :lol: (csak a rím kedvéért :lol:)
Zsoltee Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 nem mert az megemelte volna legalább 2 cm-el de azért köszi :lol: Valaki magyarázza már el nekem ezt a gumitömlő dolgot... mer nagyon nem értem miről van szó... Miért jó az hogy a rugóra ráhúztok slagot? :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Gondolom design elem. Valószínű, ha olyan slagot húz rá, ami sárga és zöld csíkos, akkor az azt jelenti, hogy földig ültette. :lol:
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Valaki magyarázza már el nekem ezt a gumitömlő dolgot... mer nagyon nem értem miről van szó... Miért jó az hogy a rugóra ráhúztok slagot? :lol: Össze van ülve a rugó, ha van rajta slag van valami minimális csillapítása is.
Xray Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Valaki magyarázza már el nekem ezt a gumitömlő dolgot... mer nagyon nem értem miről van szó... Miért jó az hogy a rugóra ráhúztok slagot? :lol: Nelegyél már amatőr vazze! :lol: :lol: :lol:
Lanti Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Nelegyél már amatőr vazze! :lol: :lol: :lol: ezen a héten is vasárnap lesz csütörtök :lol: :lol: :D :D
Recommended Posts