Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
A WCpapír a szar ellen van. Csak hogy védjem az astrások becsületét :rolleyes:

Lehet nekem is azt kellett volna raknom a versenygépsasba, és boldog lennék most is :lol:

Zsolti is ígyvolt mikor megvette e WC kefét... és megkérdezték hogy milyen??? Erre aztmondta a papír jobban tetszett neki! ;) ;) :lol:

Elküldve
baumax, és legalább le van ültetve :lol: :lol: :lol:

egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég....

Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol:

Ami boltokat mondtam a múltkor nem próbáltad?

Elküldve
ha a fehérre a háttérben beigérnek 5000 eurót ne fogadd el azonnal.....megy az még feljebb is :lol:

Erre akkor lenne esélyünk,ha a fehérrel együtt adnánk :lol:

Elküldve
Szerinted egy astásnak megfordulna a fejébenilyesmi??????Még viccből sem :lol: :lol: :lol:

De tény hogy jó ötlet :D

remélem Xray mostmár érti mért írom h igénytelen kadettos stb :lol: :lol: :D

Elküldve
remélem Xray mostmár érti mért írom h igénytelen kadettos stb :lol: :lol: :lol:

Papii nekem töknyóc.... :lol: :lol: Nemérdekes , Kadett Astra egy az anyja! :D :D

Elküldve
Van benne jópár hiba, olyan is, ami esetleges félreértéseket okozhat. Ha gondoljátok, javíthatom.

Sött mi az hogy...meló közben írtam...góré a nyakamon...biztos van benne hiba, mondtam is Istvánnak, hogy olvassa át... :lol: :lol:

Elküldve
nem mert az megemelte volna legalább 2 cm-el de azért köszi :lol:

Valaki magyarázza már el nekem ezt a gumitömlő dolgot... mer nagyon nem értem miről van szó...

Miért jó az hogy a rugóra ráhúztok slagot? :lol:

Elküldve
Valaki magyarázza már el nekem ezt a gumitömlő dolgot... mer nagyon nem értem miről van szó...

Össze van ülve a rugó, ha van rajta slag van valami minimális csillapítása is.

Elküldve

Nelegyél már amatőr vazze! :lol: :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.