Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

holnap nekem nemjó, hacsak nem áll addig össze a gép.

L6ároztam,h szétkapom és megcsinálom!

De most a motor jön nem a belső tér :) :D :lol:

Elküldve

Akkor mesélj szépen nekünk

nem akarok hüeséget mondani!

Tudni kéne a kerületet legalább kb.

Anno angyalföldön taliztam megszólalásig hasonlóval és női driverrel L is picsantott, akkor még c16se rulz volt...

Elküldve
....Anno angyalföldön taliztam megszólalásig hasonlóval és női driverrel L is picsantott, akkor még c16se rulz volt...

Aham. Lámpánál nem a lányt/lányokat kellene mustrálni és akkor könnyebb lenne időben elindulni :wink: :)

Elküldve

Aham. Lámpánál nem a lányt/lányokat kellene mustrálni és akkor könnyebb lenne időben elindulni

Pista a lányra eresztettem rá a legkajlább mosolyom, mikor már tudtam, hogy gém óver, de azért bepróba.... ő volt eddig az 1etlen női driver, akiadott úgy 4-5 autót :wink:

Elküldve

Jut eszembe !

Ma láttam egy jópofa kombit GSi lökösökkel, meg 16v felirattal hátul, de a küszöb az sima volt. Jaaaa és olyan szép, gyári, metálzöld - színjátszos - fényezésben pompázott 8)

Elküldve

upn éjn meg taliztam egy sráccal akit eddig sehol soha nem láttam: fastracombi full fehér gyönyörűen letisztitva (nem lemosva kötözködős banda :) ) gastra tetővel és tsai naon szééép! ha arra járok és lesz nálam gép lekapom! a kocsit kapom le :D

Elküldve
upn éjn meg taliztam egy sráccal akit eddig sehol soha nem láttam: fastracombi full fehér gyönyörűen letisztitva (nem lemosva kötözködős banda :) ) gastra tetővel és tsai naon szééép! ha arra járok és lesz nálam gép lekapom! a kocsit kapom le :D

Szép tényleg, de az eleje nekem nem tetszik :roll:

Elküldve

Skacok! Le lehet szállni rólam... :)

Amúgy elég soxor ott vagyok a Lacinál de csak dumcsizni, meg feltartani :roll: , részemről nem szeretném, hogy rosszabb legyen a moci mint volt, ezért inkább nem nyúlok hozzá... :roll:

És különben is Vktr kedvenc kabijából meg kijött az olaj... :wink: bár elég brutkón nézett ki, amikor nekitámaszkodtam az emelőnek... :roll: :shock:

Ma kiderül hogy kész lesz e a verda, vagy busszal megyünk le esetleg Aztec-kal... :roll:

Üdv.: Atommanó

Elküldve

Most beszéltem Patyi mesterrel, és az előbb már beindították a mocit... :wink:

Már csak apróságokat kell visszarakni.. :wink:

Este viszem körűtra a drágámat...(A Szandi nem jön.... :roll: )

Üdv.Atommanó

Elküldve

éjn meg nemsokára rohanok haza összerakni gsit, hátha menni fog. a Gbitól kapott szajré még csak nem is hasonlít rá.. akkor ezekszerint a minap a sötétben vmi más alkaatrészt pofoztem halálra :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.