J0hnny Elküldve Július14, 2008 Elküldve Július14, 2008 Vett slagot az obiban és ráhúzta a rugóra :rolleyes: ;) ;) Most jöttem a bécsi úti prakitkerből,tényleg van akciós slag! :lol:
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Elküldve Július14, 2008 Én amit írtam a kötöszködésre értettem ;) Ha tudtam volna hogy így veszed másképp fogalmazok :rolleyes: Toom, csak vicc volt. Nem iylen, amikor kötöcccccködöm ;)
sárgaGSI Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Vett slagot az obiban és ráhúzta a rugóra :rolleyes: ;) ;) baumax, és legalább le van ültetve :lol: :lol: B) egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol:
Pehi Csabi Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Megint van egy kérdésem amire remélem senki sem írja hogy hogyan lehet ilyen hülyeséget kérdezni. Astra ülés fabrikálás nélkül befér b corsaba?
yooccoo Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 baumax, és legalább le van ültetve ;) ;) :lol: egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :rolleyes: milyen hosszú kell?
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 baumax, és legalább le van ültetve :lol: :lol: B) egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol: Mármint tuningolász szempontjából szegényes a Baumax ? :rolleyes: ;) ;)
redline Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 baumax, és legalább le van ültetve :lol: :lol: B) egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol: bazz bazz azt hittem poénkodtok de ez kééész :rolleyes: ;) ;)
loree_gsi16v Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 baumax, és legalább le van ültetve ;) ;) :lol: egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :rolleyes: Hidraulika csőnek vastag a fala és vásznazott, van több féle méretben. :lol:
coupe Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 bazz bazz azt hittem poénkodtok de ez kééész :rolleyes: ;) ;) Szerinted egy astásnak megfordulna a fejébenilyesmi??????Még viccből sem :lol: :lol: :lol: De tény hogy jó ötlet B)
redline Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Szerinted egy astásnak megfordulna a fejébenilyesmi??????Még viccből sem :rolleyes: ;) ;) Direkt nem írtam be, hogy ennyire Kadettosok nem lehetnek de nem akartam feszíteni a húrt :lol: Egyébként megjöttem.....hiányoztam valakinek? :lol:
Atommanó Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Egyébként megjöttem.....hiányoztam valakinek? :lol: :lol: :rolleyes: ;) ;)
kiskecso Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 vízben van és mütymüty=vizimütymüty hegyen van és mütymüty=eltévedt vizimütymüty :rolleyes: ;) ;) kakukk
Xray Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 vízben van és mütymüty=vizimütymüty hegyen van és mütymüty=eltévedt vizimütymüty :rolleyes: ;) ;) kakukk Vízben megy és motyog = motyogató rongy a vizimütyütyü barátja! :lol: B) Kakukk neked is! :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 :lol: :rolleyes: ;) ;) Ja...... Hogy volt valahol ? Én azt hittem, hogy sok a melója :lol: :lol: B)
Atommanó Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Ja...... Hogy volt valahol ? Én azt hittem, hogy sok a melója :rolleyes: ;) ;) Van akinél az élet így bosszulja meg magát... :lol: :lol: :lol:
opel16v Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Egyébként megjöttem.....hiányoztam valakinek? ;) APEH? :rolleyes: ;)
Stefan Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Vízben megy és motyog = motyogató rongy a vizimütyütyü barátja! :rolleyes: :lol: Kakukk neked is! ;) ;) két pösze vizi moszat beszélget: -ön moszat? -nem, én magam moszok.
Pehi Csabi Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Direkt nem írtam be, hogy ennyire Kadettosok nem lehetnek de nem akartam feszíteni a húrt ;) Egyébként megjöttem.....hiányoztam valakinek? ;) ezek után szerinted? :rolleyes: Ahogy Coupe mondaná ez egy Astrásnak nem jutna eszébe :lol: , vajon miért???? :lol: :lol:
Xray Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 ezek után szerinted? :rolleyes: Ahogy Coupe mondaná ez egy Astrásnak nem jutna eszébe ;) , vajon miért???? ;) :lol: Mert egy Astrás ,,,, nem SZARRAL gurigázik! :lol: :lol: B) :D
Zsoltee Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Mert egy Astrás ,,,, nem SZARRAL gurigázik! ;) ;) :lol: :lol: Pont az mondja aki WCpapír gurigát épít a kocsijába... :rolleyes: :lol: B) :D
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Pont az mondja aki WCpapír gurigát épít a kocsijába... :rolleyes: ;) ;) :lol: Papír, ami elérhető ! Ugyebár :lol: :lol: B) :D
opel16v Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Pont az mondja aki WCpapír gurigát épít a kocsijába... :rolleyes: ;) ;) :lol: A WCpapír a szar ellen van. Csak hogy védjem az astrások becsületét :lol: Lehet nekem is azt kellett volna raknom a versenygépsasba, és boldog lennék most is :lol:
Xray Elküldve Július15, 2008 Elküldve Július15, 2008 Pont az mondja aki WCpapír gurigát épít a kocsijába... :rolleyes: ;) ;) :lol: Na megszólatá.... Azóta új konzol van :lol: Szal Nyasgem! :lol:
Recommended Posts