Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Vett slagot az obiban és ráhúzta a rugóra :rolleyes: ;) ;)

baumax, és legalább le van ültetve :lol: :lol: B)

egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég....

Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol:

Elküldve
baumax, és legalább le van ültetve ;) ;) :lol:

egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég....

Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :rolleyes:

milyen hosszú kell?

Elküldve

Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol:

Mármint tuningolász szempontjából szegényes a Baumax ? :rolleyes: ;) ;)

Elküldve

bazz bazz azt hittem poénkodtok de ez kééész :rolleyes: ;) ;)

Elküldve
baumax, és legalább le van ültetve ;) ;) :lol:

Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :rolleyes:

Hidraulika csőnek vastag a fala és vásznazott, van több féle méretben. :lol:

Elküldve
bazz bazz azt hittem poénkodtok de ez kééész :rolleyes: ;) ;)

Szerinted egy astásnak megfordulna a fejébenilyesmi??????Még viccből sem :lol: :lol: :lol:

De tény hogy jó ötlet B)

Elküldve
Szerinted egy astásnak megfordulna a fejébenilyesmi??????Még viccből sem :rolleyes: ;) ;)

Direkt nem írtam be, hogy ennyire Kadettosok nem lehetnek de nem akartam feszíteni a húrt :lol:

Egyébként megjöttem.....hiányoztam valakinek? :lol:

Elküldve
vízben van és mütymüty=vizimütymüty

hegyen van és mütymüty=eltévedt vizimütymüty

:rolleyes: ;) ;)

kakukk

Vízben megy és motyog = motyogató rongy a vizimütyütyü barátja! :lol:

B) Kakukk neked is! :lol: :lol:

Elküldve
Vízben megy és motyog = motyogató rongy a vizimütyütyü barátja! :rolleyes:

:lol: Kakukk neked is! ;) ;)

két pösze vizi moszat beszélget:

-ön moszat?

-nem, én magam moszok.

Elküldve
Direkt nem írtam be, hogy ennyire Kadettosok nem lehetnek de nem akartam feszíteni a húrt ;)

Egyébként megjöttem.....hiányoztam valakinek? ;)

ezek után szerinted? :rolleyes:

Ahogy Coupe mondaná ez egy Astrásnak nem jutna eszébe :lol: , vajon miért???? :lol: :lol:

Elküldve
ezek után szerinted? :rolleyes:

Ahogy Coupe mondaná ez egy Astrásnak nem jutna eszébe ;) , vajon miért???? ;) :lol:

Mert egy Astrás ,,,, nem SZARRAL gurigázik! :lol: :lol: B) :D

Elküldve
Pont az mondja aki WCpapír gurigát épít a kocsijába... :rolleyes: ;) ;) :lol:

A WCpapír a szar ellen van. Csak hogy védjem az astrások becsületét :lol:

Lehet nekem is azt kellett volna raknom a versenygépsasba, és boldog lennék most is :lol:

Elküldve
Pont az mondja aki WCpapír gurigát épít a kocsijába... :rolleyes: ;) ;) :lol:

Na megszólatá.... Azóta új konzol van :lol: Szal Nyasgem! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.