Xray Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Coupe... Hogy áll a karaván projekt??? ;) érdeklődő , nézelődő volt már?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Amúgy a Balcsiról röviden... Siófokon szállás nyista...sem provát, sem szálloda...megtelt...az összes környező város/falu is...nagy nehezen találtunk Földváron szállást...jelzem nem olcsóért...Este persze vissza Siófok...Beach meg a város tele...de olyan szinten, hogy lépni nem lehetett...kicsit Bed-Beach feelingünk volt, mert a sznobizmus nem volt pitlák...ennyi qrvát 10 éves szállodai pályafutásom alatt sem láttam... :rolleyes:, Néha jó volt látni olyan arcokat, akik nem voltak szétszívva...de ezeket meg szinte keresni kellett...a beach egyik csücskében találtunk egy kicsit retros helyet, ahol nem a brutál tucc-tucc ment...itt táncolgattunk, iszogattunk reggel 4-ig...jó volt...Hazafele megpróbáltunk kivergődni a tömegen...a bejárat elött ment a versenyhányás...ültek a kerítésköveken és rókáztak sorban...volt aki a pénztárcájában kotorászott az utolsó forintokért...vagy nem a sajátjában... ;) Ellötte persze ellátogattunk a szokásos kis jól bevált Digó pizzériába...ami kb 5 percre volt a Balaton Soundtól...na hogy ott mi volt...a Sziget elbújhat mellette...ennyi igénytelen csöves embert egy helyen...pffffffff...Kerestük az éttermet és egy utcával beljebb jöttünk le...majd megkérdeztem egy rendőrt, hogy hogy is jutunk oda...első mondatat az volt, hogy de jó, hogy normális embert lát... ;) :lol: (bár nem tom ezt mire alapozta...) Szal kajáltunk még itt egy nagyon jót Beach elött... Másnap alvás, meg strand...aztán este 8-körül go home...para volt, mert jött a jég felénk, de a Ducky gyorsabb volt, és hazaértünk elötte... :lol: Meg fostunk a forgalomtól is...volt Baleset meg állás az M7-esen de így is 1 óra 40 perc alatt hazaértünk... Megyünk jövő héten is, de valszeg hétköznap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Megyünk jövő héten is, de valszeg hétköznap... Én csüt-péntek leszek lent Fonyódligeten :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Coupe... Hogy áll a karaván projekt??? ;) érdeklődő , nézelődő volt már?? :rolleyes: Nem volt még senki...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Nem volt még senki...... mindjárt lesz sok érdeklődő rejtett számmal. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Amúgy a Balcsiról röviden... Siófokon szállás nyista...sem provát, sem szálloda...megtelt...az összes környező város/falu is...nagy nehezen találtunk Földváron szállást...jelzem nem olcsóért...Este persze vissza Siófok...Beach meg a város tele...de olyan szinten, hogy lépni nem lehetett...kicsit Bed-Beach feelingünk volt, mert a sznobizmus nem volt pitlák...ennyi qrvát 10 éves szállodai pályafutásom alatt sem láttam... :lol:, Néha jó volt látni olyan arcokat, akik nem voltak szétszívva...de ezeket meg szinte keresni kellett...a beach egyik csücskében találtunk egy kicsit retros helyet, ahol nem a brutál tucc-tucc ment...itt táncolgattunk, iszogattunk reggel 4-ig...jó volt...Hazafele megpróbáltunk kivergődni a tömegen...a bejárat elött ment a versenyhányás...ültek a kerítésköveken és rókáztak sorban...volt aki a pénztárcájában kotorászott az utolsó forintokért...vagy nem a sajátjában... :lol: Ellötte persze ellátogattunk a szokásos kis jól bevált Digó pizzériába...ami kb 5 percre volt a Balaton Soundtól...na hogy ott mi volt...a Sziget elbújhat mellette...ennyi igénytelen csöves embert egy helyen...pffffffff...Kerestük az éttermet és egy utcával beljebb jöttünk le...majd megkérdeztem egy rendőrt, hogy hogy is jutunk oda...első mondatat az volt, hogy de jó, hogy normális embert lát... :lol: B) (bár nem tom ezt mire alapozta...) Szal kajáltunk még itt egy nagyon jót Beach elött... Másnap alvás, meg strand...aztán este 8-körül go home...para volt, mert jött a jég felénk, de a Ducky gyorsabb volt, és hazaértünk elötte... :D Meg fostunk a forgalomtól is...volt Baleset meg állás az M7-esen de így is 1 óra 40 perc alatt hazaértünk... Megyünk jövő héten is, de valszeg hétköznap... Nekem szerencsém volt, mikor beértem Pestre akkor mondta a balesetet az M7-n 8km kocsisor ;) Mi Széplak-felsőn voltunk, és ott se nagyon volt már hely, szerencsére már másodszor voltunk itt és le volt már dumálva 1 hónappal ezelőtt. Egy éjszaka 3500Ft volt, de ahogy szétnéztem minden háznál voltak ;) Nézegettük az autókat és rájöttünk, hogy a magyarok komolyabb és drágább autókkal járnak, már akik megtehetink, mint pl. a németek. A Petőfi sétányom pedig volt egy régebbi fehér volvó, de azt a gyerek úgy fütyültette mint a gőzmozdonyt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Nem volt még senki...... Hmm.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hmm.... ;) Nekem is kb 7,5sec a 0-100... tegnap lemértük. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 http://www.rallypass.hu/_img/galery/12_8_2...4110259-z63.jpg Így is van minek visszapillantó... Egy GSi-t úgysem előz meg senki. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 http://www.rallypass.hu/_img/galery/12_8_2...4110259-z63.jpg Sziszegős volt (és végigment!! :rolleyes: ) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Én konkrétan a rendszám alatt levő motyó miatt linkeltem...az mi lehet??? Olajhűtő, sima hűtő vagy netalán egy cooler???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Sziszegős volt (és végigment!! :rolleyes: ) :D Na akkor jól kiszúrtam... ;) ;) :lol: Milyen osztályban indulhatott így??? És kik ők??? Ha te már abbahagyod, lehetne őket fanolni mostantól... :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 És kik ők??? Ha te már abbahagyod, lehetne őket fanolni mostantól... ;) ;) :lol: Deszeméééét... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Szal Bíró Gergőék... Zsírkirály... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 89.-ek lettek...az Esztergom-i versenyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 És kik ők??? Ha te már abbahagyod, lehetne őket fanolni mostantól... ;) ;) :lol: Akár :lol: H/2-ben mennek, ott elég lazák a 2000ccm-esek lehetőségei :lol: Amúgy nem lett valami jó helyezésük. absz.27. helyen jöttek be 106 nevezőből, mi tavaly absz.26. helyen értünk be ugyanitt 130 nevezőből. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Rallycross-ban a divízió 2-ben indulhatnak turbósok?Most beszélgettem egy sráccal aki ebben az osztályban indul egy 206rc-vel és azt mondta hogy Roman Castoral opc astra-ját csak a rajtnál látta. :rolleyes: Néztem a honlapját 198le és 220nm....és minimális változtatások engedélyezettek.Akkor valószínű hogy nem x20xer..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Rallycross ? Az megen hogy kerüüül ide ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Rallycross ? Az megen hogy kerüüül ide ? :rolleyes: Hogy kerül a csizma az ablakba? Hogyan lesz a kisbaba? Tényleg létezik a Mikulás? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Na tessék...a múltkor az ascona b-re azt írtad nem nyugszom, most meg hogy kerül ide a rallycross?Kinéztél magadnak mi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 eddig több Gallardo-t láttunk Párizsban mint GSi-t...de egyet azért csak sikerült kiszúrni ;) http://kepfeltoltes.hu/080714/CIMG3799_pub...ltoltes.hu_.jpg Olyan állapotban van, hogy még Diny sem tudná elbontani :rolleyes: Látom ott tényleg fos a közlekedés, a sarkon nálunk legalább a bója mellé állnak oldallal, de ezek szembe vele csak hogy jól kilógjon az útra :lol: Ja és mi az a sok szemét ott körülötted? Kezdenek úgy kinézni mint az olaszok, vagy mint mi a Zöldpárdonnál nyaranként? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Kukk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Kukk! :rolleyes: Kiskecso? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts