Lanti Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 A Lurdy az ott van egész héten, csak legfeljebb Opel van kevesebb ;) humorherold :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 humorherold :rolleyes: ;) Most merek, mert épp nem állsz mellettem :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Most merek, mert épp nem állsz mellettem :lol: ;) :rolleyes: békés vagyok mint 1 bárány ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 békés vagyok mint 1 bárány ;) csak nagyobb vagy egy báránynál azért nem keverünk össze vele :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 békés vagyok mint 1 bárány ;) Fekete bárány? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Attól sokkal rosszab,,,,, mindegy nemakarok beszélni róla de most megyek.... :rolleyes: Gond van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 És mit akartál csajee?? :rolleyes: Csakk annyit hogy elvagy tűnve mint fing a sötétbe mivan veled mostanság ennyi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Gond van ? Sajna van,,,, de túl leszünk rajta remélem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Sajna van,,,, de túl leszünk rajta remélem.... :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 békés vagyok mint 1 bárány :rolleyes: Csak kerüljön puska a kezedbe! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Sajna van,,,, de túl leszünk rajta remélem.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Na megcsináltam,remélem jó is lett....Ha beázik már nem érdekel,többet biztos nem szedem szét....... ;) Még nincs rajta a tetődíszléc,megvárom míg megszárad a sziloplaszt.....Este majd felrakom.Nekem nagyon bejön,nem értem miért nem léptem meg ezt eddig......Pedig már vagy 4.x szedem szét a belsejét,de legalább meghúzom újra az összes csavart és nem zörög belül semmi :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Na megcsináltam,remélem jó is lett....Ha beázik már nem érdekel,többet biztos nem szedem szét....... :lol: http://www.kepfeltoltes.hu/080710/K_p0451_...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/080710/K_p0441_...ltoltes.hu_.jpg Még nincs rajta a tetődíszléc,megvárom míg megszárad a sziloplaszt.....Este majd felrakom.Nekem nagyon bejön,nem értem miért nem léptem meg ezt eddig......Pedig már vagy 4.x szedem szét a belsejét,de legalább meghúzom újra az összes csavart és nem zörög belül semmi :rolleyes: ;) Lehet hogy hülye kérdés... de mi változott? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Lehet hogy hülye kérdés... de mi változott? ;) Lekerült a tetősín ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Lekerült a tetősín ;) :rolleyes: ő... Azt észrevettem... De én valami nagyobb, forradalmibb, formabontóbb változást kerestem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 ő... Azt észrevettem... De én valami nagyobb, forradalmibb, formabontóbb változást kerestem. :rolleyes: Annak az időszaknak vége van...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Lekerült a tetősín :lol: :rolleyes: :lol: Nekem tetszett tetősínnel is! ;) De így is jó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Annak az időszaknak vége van...... ;) Khmm remélem annyira azért nem , még azthinném beteg vagy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Lekerült a tetősín :lol: :rolleyes: Akkor most hova fogod feltenni a tetőcsomit ,ha mosógépet akarsz szállítani? ;) (Karcsikát mondani neméri) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Sötét színnel nem mutat jól sín nélkül,de a sárgának kifejezetten jól áll! Grat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 :rolleyes: ;) ;) akkor mar inkabb ez ... ami legalabb nem Kamu http://www.youtube.com/watch?v=f7o88PMGFSw Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Na megcsináltam,remélem jó is lett....Ha beázik már nem érdekel,többet biztos nem szedem szét....... :rolleyes: http://www.kepfeltoltes.hu/080710/K_p0451_...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/080710/K_p0441_...ltoltes.hu_.jpg nekem jobban tetszett tetősinnel, így olyan kopasz a teteje. mintha ránéznél és azt mondanád jé de jol néz ki de mi is hiányzik róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Pehi nehogy felgyere msn-re majd vmi szakértő megmutatja hogy kell :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts