Atommanó Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Valaki meg hozzon vödröt, krokodilt meg mindent és akkor az enyémen meg olajat is tudunk cserélni ;) olajam meg szűrőm van ;) És a kroki fogja megcsinálni??? Vagy megissza az olajat?? Nem lesz veszélyes ott annyi ember között??? :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Valaki meg hozzon vödröt, krokodilt meg mindent és akkor az enyémen meg olajat is tudunk cserélni :rolleyes: olajam meg szűrőm van ;) Vödröt ? Milyen krokodil kell ahhoz, hogy aláférjen egy vödör ? :lol: :lol: :lol: B) Kell egy 5 lityós ablakmosó doboza, kicsit megszabdalva oszt csá ;)
redline Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Patyiéknál multkor amikor a termosztátot cseréltünk előkerült a szolgáltati sárga lavór amibe a vizet szokták engedni az sem fért be alá, meg kellett emelni a kocsit :rolleyes:
redline Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Nem lesz veszélyes ott annyi ember között??? :rolleyes: Had hulljon a férgese ;)
Lanti Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Mondjuk nem jó látni, hogy csak én örexek...a kék-fekete meg fiatalodik...nemrég amikor még az enyim volt...92-es volt...de lehet azóta, hogy jobb sora van, és felüdült... :rolleyes: ;) ;) hamár így feljött a kék-fekete.. akkor akinek van fotoja róla az ossza meg velem.. neten fellehető nem érdekel.. :lol: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Megkímélt 1.0 :lol: :lol: Megkímélt 2.0 viszont Redi majd ha árulja az autóját, akkor megmutatjuk, hogy így megy el a fehér mellett egy széria 150LE-s GSI... :rolleyes: ;) ;)
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 hamár így feljött a kék-fekete.. akkor akinek van fotoja róla az ossza meg velem.. neten fellehető nem érdekel.. ;) :rolleyes: ;) Amúgy gyűjtöd??? Mi vele a terved??? most már tényleg kiírom majd ami nekem van...bár szerintem neked sokkal több van... :lol: A C20xe korszak is érdekel??
redline Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Megkímélt 1.0 B) :D Megkímélt 2.0 viszont Redi majd ha árulja az autóját, akkor megmutatjuk, hogy így megy el a fehér mellett egy széria 150LE-s GSI... :rolleyes: ;) ;) Az nem én vagyok :lol: Fekete a kilincs, sötét a felni, nincs besötétítve a hátsó-oldalsó ablak.....legyél már egy kicsit szemfülesebb kishaver :P :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Az nem én vagyok :lol: Fekete a kilincs, sötét a felni, nincs besötétítve a hátsó-oldalsó ablak.....legyél már egy kicsit szemfülesebb kishaver B) :rolleyes: ;) De ezt a vevő nem fogja tudni... ;) :lol: :lol:
Lanti Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Amúgy gyűjtöd??? Mi vele a terved??? most már tényleg kiírom majd ami nekem van...bár szerintem neked sokkal több van... ;) A C20xe korszak is érdekel?? nemgyüjtöm ;) Érdekel. :rolleyes:
B_Csaba Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Császtok opelosok ;) megjöttem én is ;) Budapest>Katowice>Varsó>Gdnansk aztán ugyan ez vissza, 3.5 nap 2600Km :rolleyes: jó volt a Gdnanski tengerpart, meg az ottani Vodka :lol: Xray látom hívtál de telcsi itthon maradt :S
Tom Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Valaki tudna hozni nekem este egy 16-os gyertyakúúúcsot??? Szerelhetjük a "Ducky"-t... :rolleyes: ;) Na jó, azért ez tulzás...de megejtenék egy gyertyacserét... ;) Gyertya már van?
sárgaGSI Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Jó hogy erről volt szó két napja B) :lol: :lol: igen, én érdeklődtem kép után , és végre látom igeeeen :rolleyes: ;) ;) festő mázoló lennék még jó is lenne :lol:
Tom Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Van igen... :rolleyes: Milyen? Bosch? Vagy valami gyári?
Sonique Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Valaki tudna hozni nekem este egy 16-os gyertyakúúúcsot??? Szerelhetjük a "Ducky"-t... :rolleyes: ;) Na jó, azért ez tulzás...de megejtenék egy gyertyacserét... :lol: ha leviszel 230km re a kocsimhoz akkor adok :lol: ;)
Xray Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Császtok opelosok ;) megjöttem én is ;) Budapest>Katowice>Varsó>Gdnansk aztán ugyan ez vissza, 3.5 nap 2600Km :rolleyes: jó volt a Gdnanski tengerpart, meg az ottani Vodka :lol: Xray látom hívtál de telcsi itthon maradt :S Ja 3 napja hívtalak :lol:
Xray Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Ezen a héten csütörtök vasárnapra esik ? Hogyan lenne ez lehetséges ? :rolleyes: ;) ;) Úgy ahogy a szilveszter Péntek 13-ra! :lol:
Xray Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 b+ Laci ilyet bevenni :rolleyes: megint hamarabb járt a kezed mint az eszed :lol: mindegy ugysemtudok felmmeni , most megyek vissza Szekszárdra a kórházba,,, viszek Ruhát ilyesmit a drágámnak! F.SZ kivan a mai nappal,.,,, szar szemét mocskos élet! ;) ;) :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Miért? Mi történt? Veszélyeztetett terhesnek nyílvánították, vagy mi?
Xray Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Miért? Mi történt? Veszélyeztetett terhesnek nyílvánították, vagy mi? Attól sokkal rosszab,,,,, mindegy nemakarok beszélni róla de most megyek.... :rolleyes:
B_Csaba Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Ja 3 napja hívtalak ;) És mit akartál csajee?? :rolleyes:
Lanti Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 mindegy ugysemtudok felmmeni , most megyek vissza Szekszárdra a kórházba,,, viszek Ruhát ilyesmit a drágámnak! F.SZ kivan a mai nappal,.,,, szar szemét mocskos élet! :rolleyes: ;) ;) Szerintem X kedvéért legyen vasárnap is lurdy :lol:
Stefan Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Szerintem X kedvéért legyen vasárnap is lurdy :rolleyes: A Lurdy az ott van egész héten, csak legfeljebb Opel van kevesebb ;)
Recommended Posts