Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Valaki meg hozzon vödröt, krokodilt meg mindent és akkor az enyémen meg olajat is tudunk cserélni ;) olajam meg szűrőm van ;)

És a kroki fogja megcsinálni??? Vagy megissza az olajat?? Nem lesz veszélyes ott annyi ember között??? :rolleyes:

Elküldve
Valaki meg hozzon vödröt, krokodilt meg mindent és akkor az enyémen meg olajat is tudunk cserélni :rolleyes: olajam meg szűrőm van ;)

Vödröt ?

Milyen krokodil kell ahhoz, hogy aláférjen egy vödör ? :lol: :lol: :lol: B)

Kell egy 5 lityós ablakmosó doboza, kicsit megszabdalva oszt csá ;)

Elküldve

Patyiéknál multkor amikor a termosztátot cseréltünk előkerült a szolgáltati sárga lavór amibe a vizet szokták engedni az sem fért be alá, meg kellett emelni a kocsit :rolleyes:

Elküldve
Mondjuk nem jó látni, hogy csak én örexek...a kék-fekete meg fiatalodik...nemrég amikor még az enyim volt...92-es volt...de lehet azóta, hogy jobb sora van, és felüdült... :rolleyes: ;) ;)

hamár így feljött a kék-fekete.. akkor akinek van fotoja róla az ossza meg velem.. neten fellehető nem érdekel.. :lol: :lol: :lol:

Elküldve
hamár így feljött a kék-fekete.. akkor akinek van fotoja róla az ossza meg velem.. neten fellehető nem érdekel.. ;) :rolleyes: ;)

Amúgy gyűjtöd??? Mi vele a terved??? most már tényleg kiírom majd ami nekem van...bár szerintem neked sokkal több van... :lol:

A C20xe korszak is érdekel??

Elküldve
Megkímélt 1.0 B) :D

Megkímélt 2.0

viszont Redi majd ha árulja az autóját, akkor megmutatjuk, hogy így megy el a fehér mellett egy széria 150LE-s GSI... :rolleyes: ;) ;)

Az nem én vagyok :lol:

Fekete a kilincs, sötét a felni, nincs besötétítve a hátsó-oldalsó ablak.....legyél már egy kicsit szemfülesebb kishaver :P :lol: :lol:

Elküldve
Az nem én vagyok :lol:

Fekete a kilincs, sötét a felni, nincs besötétítve a hátsó-oldalsó ablak.....legyél már egy kicsit szemfülesebb kishaver B) :rolleyes: ;)

De ezt a vevő nem fogja tudni... ;) :lol: :lol:

Elküldve
Amúgy gyűjtöd??? Mi vele a terved??? most már tényleg kiírom majd ami nekem van...bár szerintem neked sokkal több van... ;)

A C20xe korszak is érdekel??

nemgyüjtöm ;)

Érdekel. :rolleyes:

Elküldve

Császtok opelosok ;) megjöttem én is ;) Budapest>Katowice>Varsó>Gdnansk aztán ugyan ez vissza, 3.5 nap 2600Km :rolleyes: jó volt a Gdnanski tengerpart, meg az ottani Vodka :lol:

Xray látom hívtál de telcsi itthon maradt :S

Elküldve
Valaki tudna hozni nekem este egy 16-os gyertyakúúúcsot??? Szerelhetjük a "Ducky"-t... :rolleyes: ;)

Na jó, azért ez tulzás...de megejtenék egy gyertyacserét... ;)

Gyertya már van?

Elküldve
Jó hogy erről volt szó két napja B) :lol: :lol:

igen, én érdeklődtem kép után , és végre látom igeeeen :rolleyes: ;) ;)

festő mázoló lennék még jó is lenne :lol:

Elküldve
Valaki tudna hozni nekem este egy 16-os gyertyakúúúcsot??? Szerelhetjük a "Ducky"-t... :rolleyes: ;)

Na jó, azért ez tulzás...de megejtenék egy gyertyacserét... :lol:

ha leviszel 230km re a kocsimhoz akkor adok :lol: ;)

Elküldve
Császtok opelosok ;) megjöttem én is ;) Budapest>Katowice>Varsó>Gdnansk aztán ugyan ez vissza, 3.5 nap 2600Km :rolleyes: jó volt a Gdnanski tengerpart, meg az ottani Vodka :lol:

Xray látom hívtál de telcsi itthon maradt :S

Ja 3 napja hívtalak :lol:

Elküldve
Ezen a héten csütörtök vasárnapra esik ?

Hogyan lenne ez lehetséges ? :rolleyes: ;) ;)

Úgy ahogy a szilveszter Péntek 13-ra! :lol:

Elküldve
b+ Laci ilyet bevenni :rolleyes: megint hamarabb járt a kezed mint az eszed :lol:

mindegy ugysemtudok felmmeni , most megyek vissza Szekszárdra a kórházba,,, viszek Ruhát ilyesmit a drágámnak! F.SZ kivan a mai nappal,.,,, szar szemét mocskos élet! ;) ;) :lol:

Elküldve
Miért? Mi történt? Veszélyeztetett terhesnek nyílvánították, vagy mi?

Attól sokkal rosszab,,,,, mindegy nemakarok beszélni róla de most megyek.... :rolleyes:

Elküldve
mindegy ugysemtudok felmmeni , most megyek vissza Szekszárdra a kórházba,,, viszek Ruhát ilyesmit a drágámnak! F.SZ kivan a mai nappal,.,,, szar szemét mocskos élet! :rolleyes: ;) ;)

Szerintem X kedvéért legyen vasárnap is lurdy :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.