Xray Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Elég húzos ára van :lol: Azért ráköltötte a kocsi árát,az biztos :D Amekkora barom el is hiszem :lol: :rolleyes: ;) ;) Vagy valaki tutko jó kocsinak adtta el anno ?? B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Eddig szinte semmiben sem hallgattál rám B) ;) Ez nem igaz, Kódban pl. leszoktam a bújkálásról elég gyorsan :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Ha nem érdekelne komolyan a véleményed, akkor nem kérdezném ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Holnap Lurdyztok???? és mikor??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Holnap Lurdyztok???? és mikor??? :rolleyes: Holnap nem lesz Lurdy, mert ezen a héten csütörtök vasárnapra esik és senki nem ér rá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Holnap nem lesz Lurdy, mert ezen a héten csütörtök vasárnapra esik és senki nem ér rá :rolleyes: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az f.sza... épp holnap megyek Pestre ha igaz! ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 lol :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az f.sza... épp holnap megyek Pestre ha igaz! ;) ;) :lol: :lol: ez nagyon fájt :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Kész...X-et palira vették... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Kész...X-et palira vették... :rolleyes: ;) ;) méghogy nincs káros sugárzás Pakson :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 hát elvileg lehet hogy orvosolva lesz a szárny kérdés hamarosan... amúgy 007-es a hibakódja :lol: Mi is a szárny hiány hikódja ? Most valahogy nem urgik be :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 hát elvileg lehet hogy orvosolva lesz a szárny kérdés hamarosan... amúgy 007-es a hibakódja ;) James Bond version... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Na mégsem megyek.... Családi ok tele az össz.... f.om... ;) Azthittem átettétek vasárnapra egyébként,,, a Lurdy-s dolgot hameg Píísta csak szórakázott hadnemondjak semmit! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Na mégsem megyek.... Családi ok tele az össz.... f.om... :D Azthittem átettétek vasárnapra egyébként,,, a Lurdy-s dolgot hameg Píísta csak szórakázott hadnemondjak semmit! :rolleyes: looooooool és lemondta ;) ;) :lol: :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 kész:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Utolsó képen mi van? Felraktak rá egy könyvespolcot? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 majd 900-nál felhívom a srácot... :rolleyes: ;) 900-nál énis ;) :lol: annyiért még szétb@szni is megéri :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 hameg Píísta csak szórakázott hadnemondjak semmit! :rolleyes: b+ Laci ilyet bevenni ;) megint hamarabb járt a kezed mint az eszed ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Na mégsem megyek.... Családi ok tele az össz.... f.om... ;) Azthittem átettétek vasárnapra egyébként,,, a Lurdy-s dolgot hameg Píísta csak szórakázott hadnemondjak semmit! ;) Ezen a héten csütörtök vasárnapra esik ? Hogyan lenne ez lehetséges ? :rolleyes: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 cooler :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 looooooool és lemondta :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: Kééééééééész...kéééérem kapcsolja ki... Majd azért egyszer bemutatjuk Lifinek...szerintem jól elbeszélgetnek majd... B) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Utolsó képen mi van? Felraktak rá egy könyvespolcot? :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Valaki tudna hozni nekem este egy 16-os gyertyakúúúcsot??? Szerelhetjük a "Ducky"-t... :rolleyes: ;) Na jó, azért ez tulzás...de megejtenék egy gyertyacserét... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Mondjuk nem jó látni, hogy csak én örexek...a kék-fekete meg fiatalodik...nemrég amikor még az enyim volt...92-es volt...de lehet azóta, hogy jobb sora van, és felüdült... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Valaki tudna hozni nekem este egy 16-os gyertyakúúúcsot??? Szerelhetjük a "Ducky"-t... :rolleyes: ;) Na jó, azért ez tulzás...de megejtenék egy gyertyacserét... B) Menj oda 5re és mire megjönnek a többiek, talán kihűl annyira motor, hogy meg lehessen ejteni ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Valaki meg hozzon vödröt, krokodilt meg mindent és akkor az enyémen meg olajat is tudunk cserélni :rolleyes: olajam meg szűrőm van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Menj oda 5re és mire megjönnek a többiek, talán kihűl annyira motor, hogy meg lehessen ejteni :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts