sárgaGSI Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 caravan kadett turbo végre már legalább képet látok róla, monjuk nem dobtam el az agyam, jó menni nem láttam még :rolleyes: ;) ;) de azé valahogy kinézhetne Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Hogyha ezt most eladod és veszel egy másikat, attól még ez a probléma nem oldódik meg nem? Pont azt írtad, hogy előbb utóbb átalakítódik, mert úgysem bírod ki, akkor az "új" is előbb utóbb ilyen lesz nem? :rolleyes: Nem,azt mondtam hogy ha nem adom el akkor nem lesz vége sose...Meg azt hogy,olyan kocsit kell venni amihez nem kell,vagy nem lehet hozzá nyúlni :D caravan kadett turbo végre már legalább képet látok róla, monjuk nem dobtam el az agyam, jó menni nem láttam még ;) ;) :lol: de azé valahogy kinézhetne Jó hogy erről volt szó két napja B) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 caravan kadett turbo végre már legalább képet látok róla, monjuk nem dobtam el az agyam, jó menni nem láttam még ;) ;) :lol: de azé valahogy kinézhetne Ennek a kocsinak sztem pont ez a lényege... Valaki látja egy Audiból vagy egy BMWből hogy "jé egy kék kis kadett..." Aztán amikor 3autóhosszal kikap lámpától lámpáig... :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 kész:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 ismerős valahonnan... van egy srác akinek volt valami hasonló tömegautója de ez mintha kicsit visszalenne folytva ahhoz képest :rolleyes: kész:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 ezt amugy jónagy buziságnak tartom....megveszik ócsópézé használják idejig óráig aztán ebbő akkarnak meggazdagodni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 ezzel a 220as órával elég gagyi :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 "Nagyon jo állapotban van,meg kímélt!!!" Nem semmi, nem elég, hogy nagyon jó állapotba van, de kímélt is! :rolleyes: "Az autoban közel 250ezer forint értékü zene van!!!!" Ez a kölyök minden zenét legálisan szerez be? ;) Borzalmas tényleg mostanában a helyesírás és a fogalmazás is. És nem csak a GSi-sek között. Agyba-főbe mindenhol csak felkiáltójel, duplázott mássalhangzók, kisbetű/nagybetű össze-vissza, idétlen elválasztások. Szörnyű. ezen kiakadni? bármibe bele lehet kötni, de ebben ez a szép, spontán. van aki nem tud helyesen írni, de aki igen, az is hibázhat/hibázik. ezt el kell fogadni. ennyi. pl. miért kezdesz "és"-sel mondatot, nem tolt le grécccsi processzor, hogy azt nem szabad? ;) szóval szerintem aki szépen, helyesen ír, világosan, vagy éppen irodalmi szinten fogalmaz, az jelez valamiféle igényességet, de több nem lesz tőle a másiknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 anti mobil 360LE lett, vagy csak hozzáálmodta a tag az eladási álomhoz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Eladó a képen látható astra turbo!!0-ról 100-ra 4.6 sec!!280km végsebesség!! Nem össze vissza tákolt autó hanem igényesen átépített!!Nagy injektor csúcsok 550hp jó cooler 70-es rendszer 60mm ültettés fütőművel,angel eyes xenon lámpa!!4 pontos övvel versenyülésekkel!!Perselyezv e van a blokk és tőcsavaros,kovácsolt dugók!!Egyszóval egyben van az autó csal lakás vásárlás miatt vagyok kénytelen megválni miatta!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 vállald be a cserét coupe. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 kész:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :rolleyes: Biztos tele a töke a kocsival! ;) ;) :lol: Rálocsolt ő is vagy 2-3 misit és kiszál 1,7 millával :lol: Azthiszi hogy csak lessz ez még 1 milla is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 kész:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Elég húzos ára van ;) ezt amugy jónagy buziságnak tartom....megveszik ócsópézé használják idejig óráig aztán ebbő akkarnak meggazdagodni... :rolleyes: Azért ráköltötte a kocsi árát,az biztos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 950-ért vette meg tőlem...és közel 1 misit költött rá...a mocira... ;) ugyan úgy 300 ps körül van mint amikor az enyim volt...csak jól le lett lakva, hullik róla a vakolat... :lol: majd 900-nál felhívom a srácot... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Amúgy kb 1 éve vette meg...és ebből kb 3 hónapig ment...a maradék pár hónapban állt a szerelőnél... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 950-ért vette meg tőlem...és közel 1 misit költött rá...a mocira... :lol: ugyan úgy 300 ps körül van mint amikor az enyim volt...csak jól le lett lakva, hullik róla a vakolat... :lol: majd 900-nál felhívom a srácot... ;) ;) Úgye nem azt akarod mondani hogy a srác miatt esik le a vakolat???????? :rolleyes: Hogy lakta volna le,ha állandóan az Attilánál állt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 ....bár én inkább arra gyanakszom, hogy megsértődött, hogy elhagytam a szárnyát valahol siófok környékén ;).... Mi is a szárny hiány hikódja ? Most valahogy nem urgik be :rolleyes: ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Úgye nem azt akarod mondani hogy a srác miatt esik le a vakolat???????? :rolleyes: Hogy lakta volna le,ha állandóan az Attilánál állt? az hogy ott állt felért 200.000 km-rel... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 ....ui:ezt lehetettlen abbahagyni.Csak akkor megy ha eladom :lol: :lol:.... Nekem meg te magyarázol miiiiiii ? B) Felesleges blablaba Nem éri meg blablaba Nem hallgatsz rám blablaba :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Nekem meg te magyarázol miiiiiii ? :lol: Felesleges blablaba Nem éri meg blablaba Nem hallgatsz rám blablaba :rolleyes: ;) ;) :lol: Nem is hallgatsz......de mindegy Te is rájössz majd szép lassan B) Egyébként meg beázik,tehát muszáj megcsinálnom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 anti mobil 360LE lett, vagy csak hozzáálmodta a tag az eladási álomhoz? :rolleyes: Lehet összekeverte a KW-t a LE-vel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 caravan kadett turbo végre már legalább képet látok róla, monjuk nem dobtam el az agyam, jó menni nem láttam még ;) ;) :lol: de azé valahogy kinézhetne Bénák a képek, szerintem nagyon szép az autó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Nem is hallgatsz......de mindegy Te is rájössz majd szép lassan :lol: Egyébként meg beázik,tehát muszáj megcsinálnom :rolleyes: Fogalamazzunk úgy, hogy nem mindig mert pikk-pakk elveszed az ember élelkedvét ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Fogalamazzunk úgy, hogy nem mindig mert pikk-pakk elveszed az ember élelkedvét :rolleyes: ;) ;) Eddig szinte semmiben sem hallgattál rám :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts